Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dzewczynnnh

do dziewczyn ktore maja lezaczek-bujaczek fisher price

Polecane posty

Gość do dzewczynnnh

od ktorego miesiaca bujalyscie w nim dzieciatko? bo moj 3 miesieczny synus na razie tylko w nim lezy

ja miałam taki leżaczek i mały leżał w nim praktycznie jak skończył tydzień, i spał w dzień.

Mała leży od 3 tyg ,teraz ma 3 miesiace i zaczyna się jej podobać,siedzi,bawi się zabawkami i czasem sama usypia w nim.

Gość pamelasalceson
ale bujac mozna w nim dziecko od 6 miesiaca dopiero, do 3 dziecko moze tam tylko lezec

ja uzywalam dopoki synek nie zaczol samodzielnie siedziec:-) czyli do 6 miesiaca

moja zuza ma pół roku leży w leżaku od momentu kiedy miała miesiąc chociaz na początku jej się to ni epodobało... za duża przestrzeń... wolała leżeć w wózku... a teraz skubana leży ile wlezie...leżak jest na cienkich rurkach i pod wpływem ruchów dziecka sam się buja... a ta mała mysza jak już sie jej znudzi zwykłe leżenie to kopie ogami jak nakręcona i śmieje się...

Gość pamelasalceson
a czytalas instrukcje od bujaczka? tam wyraznie napisane jest ze nie wolno, no domyslam sie ze ze wzgledow zdrowotnych by dziecku krzywdy czasem nie zrobic..

bezsensu...przeciez wiele osób zamiast lezaczków kupuje hustawki i uzywa tak samo od wczesnych tygodni. Poza tym jak dziecko fika nózkami to samo sie chcac niechcąc nieco buja..i co wtedy?? Tez nie wolno. :-0 Troche zdrowego rozsądku i intuicji a nie slepo wierzyc w instrukcje. Chyba żadna matka nie bedzie bujac dziecka tak aby mu zaszkodzic. Pozdrawiam. :-)

hmmmm leżeć może do 3 miesiąćą, bujać mozna od 6 ,,,,,a co ma robic między 3 a 6 mies???????????