Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie cierpie chamstwa

Pomozcie znalezc celna odzywke dla chama

Polecane posty

Ostatnio zdarzylo mi sie cos bardzo dla mnie nieprzyjemnego. Otoz potrzebowalam cos kupic i przed sklepem zaczal zaczepiac mnie jakis menel, podpity z reszta. Bylo sporo ludzi, a ten chwyta mnie za ramie. To ja do niego: "Odczep sie!!!!" A on do mnie: "No cos ty, na takie z takimi malymi cyckami to ja sie wogole nie patrze..." Byc moze to teraz wydaje sie nawet zabawne,ale mnie nie bylo do smiechu! Stalo tam mnostwo ludzi a ja nie znalazlam zadnej odpowiedzi i bylam stalam czerwona jak burak. Nie potrafilam nic wymyslic. Maly biust to moj kompleks. Ogolnie mam zdrowy stosunek do siebie, ale poczulam sie urazona. Nie w tym sek jednak. Jaka waszym zdaniem bylaby najlepsza odpowiedz na tego typu prowokacje? Chcialabym powiedziec mu wtedy cos niewulgarnego (np. odp. w stylu: "A ty pewnie masz malego fiuta" nie wchodzi w rachube) ale takiego, co by mu w piety poszlo. I chcialabym sie w przyszlosci przygotowac na tego typu prowokacje, a nie stac jak ta sierota. Macie jakies propozycje "odszczekania sie"?

najbardziej na poziomie będzie rzucić mu pogardliwe spojrzenie, nos do góry i odmaszerowac w milczeniu

A ja wiem Haris? On mial wtedy "puliczke" po swojej stronie. Czasem wydaje mi sie ze konfrontacje wygrywa ten, kto mial ostanie slowo. I to takie, ktore klebluj usta drugiej stronie...Odeszlam z podniesiona glowa, ale ze zdruzgotanym wnetrzem :o

*knebluje oczywiscie...

Problem w tym, ze znam takich gagatkow, ktorzy wysmiewaja sie ze wszystkiego: to ktos ma nie taki nos, to krzywe nogi, to gruby tylek...Fajnie byloby umiec takim cwaniakom utrzec nosa z jednej strony na poziomie a z drugiej strony po prostu wygrac sytuacje. Ale coz, poki co zostaje pogardliwe spojrzenie, zawsze dobre i to...

Gość Erich Zahn
"Jak byłeś mały, to byłeś tak brzydkim dzieckiem, że cię psy w piaskownicy piaskiem zasypywały." mogłaś mu powiedzieć :)

Gość ja jestem taka że
powiedziałabym spokojnie i z uśmiechem "lepsze małe cycki niż mikropenis"....ale Ty nie uznajesz takich odzywek...

Gość ja jestem taka że
albo mogłaś powiedzieć: A ty jesteś taki brzydki że twoja matka patrząc na ciebie myśli "szkoda że wtedy staremu nie zrobiłam jednak loda"

:D Z ta pala to nie wiem czy sie kiedy nie skusze ;)

hihihiiiii, fajne jestescie dziewuchy :D

Gość lub ...
Jak bym miała taki łeb to bym na nim siedziała

Gość podrobka Madonny
dobre z tym lodem :D

dziewczyyyynooooo... kompleks? tacy menele w gruncie rzeczy mają większe :P na tekst: \"No cos ty, na takie z takimi malymi cyckami to ja sie wogole nie patrze...\" słodkim głosem i z milutkim uśmiechem odpowiedziałabym: \" natomiast na Ciebie nikt nie patrzy i nawet na taką z małymi piersiami Cię nie stać \" chamstwo i bezczelnośc to nie to samo ;)

Gość za to ty masz mały mózg
to chyba gorsze

Gość to była cała odzywka to wyżej

Gość albo
wole mieć małe cycki niż mały móżdzek (ew. kurzy móżdżek) Mniejsza szkoda dla spoleczeństwa.

Gość marselus80
"Slyszalam ze ludzie wypominajac komus swoje niedoskonalosci , w tym przypadku "mały" , staraja sie zapomniec o swoich ...." macie jakies lepsze ?

Gość albo
ooo, widzę że alkohol wzrok uszkodził. Wyrazy współczucia.

Gość taaaaaa jasne
juz to widze, autorka stoi, jak sama pisala, czerwona jak burak, i duka wyuczony tekst - zenada :O