Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezla bejbe

Skad biora sie takie laski?

Polecane posty

Gość Zofiaaa
O matko, zwroccie uwage na jej dlonie i palce na zdjeciu na ktorym siedzi na schodach.Przestraszylam sie. Poza tym dziewczyna bardzo ladna tylko za duzo pokazuje.Emanuje seksem.Mowi "wez mnie" nie otwierajac ust.

Gość Sam się dziwię skąd się takie
KASZALOTY biorą :)

Gość Faworyt
AAAAAAle Edek dał czadu!!!! Przecież ta "baba" na zdjęciu to mój ziom Edward. O w mordę jeża ! Co on ze sobą zrobił???

Fotka.pl rządzi się swoimi prawami- im więcej pokażesz, tym wyższą ocenę dostaniesz. Wystarczy wywalić piersi, pokazać nogi, opalić się w solarium, zrobić wulgarny makijaż i już jednego dnia można dostać ponad 1000 dziesiątek. Która normalna kobieta bierze na poważnie facetów przesiadujących na tego typu stronach? Ja znam tylko dwóch normalnych, a reszta to albo pakerzy albo coś jeszcze gorszego. Owszem, kiedy taka laska wyjdzie na ulicę, to każdy facet się za nią obejrzy, ale 80% mężczyzn po spędzonej z nią nocy stwierdzi, że laska jest łatwa. Inteligentna, piękna, zgrabna kobieta w życiu się tak nie ubierze, bo mądra kobieta ma klasę. Może tipsy, solarium i różowe ciuchy nie są wyznacznikiem tego, co ktoś ma w głowie, ale przecież gdyby ta laska miała wysokie IQ w życiu by się tak nie ubrała. Chyba, że to zdjęcia stworzone na potrzeby fotki. pl. Chciała się jakoś dowartościować. Spójrzcie na zdjęcia nr. 9- nie ma tapety, a i tak jest ładna, i tak powinna wyglądać. Laska jakoś szczególnie głupia nie jest- potrafi pisać, coś tam ma w tym opisie, brzydka nie jest, bo na plaży wygląda całkiem normalnie, ale ma też drugą, mroczną stronę- lubi się podobać, prowokować, lubi widzieć spojrzenie podnieconych mężczyzn, lubi dostawać 10-tki, przesiadywanie na fotce sprawia jej przyjemność.

Gość podbijame
up! :classic_cool:

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci