Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna babeczka

Układ opierający się tylko na sexie.....a ja sie zakochałam

Polecane posty

ale ten mój by ł od razu szczery do bólu,powiedziła ze tylko sex,on nie chce angazowac sie w cos co nie ma przyszłosci.Ja też nie chciałam,bo mimo wszystko dobrze mi w domu ,Ale na myslo o seksie z nim ... no no cierpnie mi skóra

Gość hahahahahaha
ja ide spać. wszystkim kobietom z facetami- chłopczykami ślę radosne pozdrowienie ...wy..pie..-dolcie ich ze swojego zycia. Demolują i niszcza wszystko . Przede wszystkim zaufanie, niewinność , oddanie , lojalnośc.Stanełam wczoraj przed lustrem spojrzałam w swoje smutne oczy i sama sie siebie spytałam , -gdzie jest ta radosna dziewczyna? . Lustro niestety nie odpowiedziało. Tylko oczy takie smutne powiedziały wszystko. a ja dodałam" Ty mi to zrobiłeś Kochanie ? Why ?" - tutaj pozwoliłam sobie wmontować pytajnik w jęz angielskim i tak mi dźwięczy to słowo: why?, why? why?

Gość muka_muka
głupia sprawa... obiektywnie patrząc, to doradzam Ci odejście od tego duupka, ale są też uczucia... miłośc Twoja... wiem, że to nie łatwe jest... Ale radzę Ci zostawić go. Ktoś już o tym napisał - dobijesz tak 30stki i co???? obudzisz się z ręką w nocniku!! ... zorientujesz się, że niczego ani nikogo nie masz w swoim życiu. Czy wtedy pomyślisz, że dla tych kilku marnych uczuć warto było??? Nie sądzę. Będzie Ci żal, że tyle pięknych lat zmarnowałaś. Dla kogoś, kto w dodatku upokarza Cię przy nadarzącej się okazji... Kobieto obudź się już dziś!!!! olej go!!! ktoś powyżej dobrze napisał(a) - zmień numer komórki, albo zwyczajnie nie odbieraj jego telefonów... Niech i on się pomęczy!!! doceni Cię chociaż na sam koniec. 🌻

zrób zdecydowany krok w tej sprawie. Odejdź raz na zawsze. Nie oglądaj się na nic i na nikogo. Zwłaszcza nie oglądaj się na znajomych!!! Pewnie ktoś coś skuma, ale olej to. To Twoje życie!!! Wyłącznie Twoje!!!

bardzo Ci współczuje.Wiem co to znaczy być zakochanym i odtraconym,ale uwierz to sie da przezyc.ja ,gdy rozstała sie z chłopakiem ,który mnie oszukiwał,przez dłuugi czas nie mogłam dojsc do siebie.Przez miesiac schudłam prawie 10 kg,to był szok,bardzo go kochałam. Potem przeszło, jak spotykalismy sie gdzies na imprezach- ignorowałam go,a on znów szalał za mna .Niestety do mojego serca po raz drugi wstępu nie miał.A Tobie radze - jeśli sex z nim sprawia Ci przyjemnosc ,to kochaj sie - to dobrze wpływa na samopoczucei,i tłumacz son\\bie ,ze go nie kochasz i nie jest Ciebie wart.Nie angażuj sie bardziej,zacznij go ignorować.

Gość ugly_betty
do jasnej cholery przeciez wiedzialas ze to mialo byc tylko dla seksu.. on ma swoje zycie, ty jestes jego zabawka.. chce sie pobawic ma ciebie.. odkochaj sie, zapomnij o nim i rozpocznij nowe zycie.nowy start..

Gość ojej....
ocknij sie kobieto, jak bym mogła to bym na ciebie nawrzeszczała, Boże jak mozesz sobie pozwalac na takie traktowanie? Jesli tak dalej bedzie sama przestaniesz szanowac siebie , albo juz sie tak stało. Pomysla sobie jaka masz wartośc? Stan na nogi pokaz mu ze nie bedzie wiecej dyktował warunków. znajdz siłe, prosze Cie nie badz kolejną, pokaz na co Cie stac tak zaby zapamietał ta olewke do konca swoich dni. Trzymam kciuki!!!! wierze ze dasz rade.

Gość wwwwwwwwwww
heh tak mamy w życiu jak sobie poukładamy stare to ale prawdziwe .. kobietki przecież to oczywiste ze jak facet ma seks bezzobowiązań to napewno nie będzie sie poświećał .Czytajoc te posty to aż zal bierze nad płcio rzeńsko Skoro sie zgadzacie na seks bez zobowiązań to jakie mieć do facetów pretesje ... macie co chcieliscie

nadal tkwie w tym chorym układzie....ale jest małe ale....mój znajomy chyba albo sie mną znudził bo mu sie juz nie chce albo latka dały o sobie znac ;)