Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria....

Jacy faceci nie mają u was szans kobietki?

Polecane posty

Gość to co z ta fota
Rafalka ? Może być nawet jak gmera sobie :)

Pewnie wysłałeś takim do których masz jakieś zaufanie, że nie wykorzystają go, więc luz...., ale również osoby mniej Tobie znane, zupełnie obce jak np. Ja, chcialaby zobaczyc i to i owo;)

większość facetów jest naturalna do bólu a większość kobiet sztuczna do ...

Pijawka a jest jakaś szansa, że można by od Ciebie cos nie coć wysępić? No i powiedz jak ten wielbiciel wygląda, przystojny?:)

Dobrze wielbicielu, nie będe nalegała Pijawkę;), szanuję to, że nie chcesz ...trudno. Pijawka zdradź mi tylko co nie co?:P

Napisałam, że szanuje to, że nie chcesz....nie napisałam, że coś w tym dziwnego. Może kiedyś jak się poznamy to zmienisz zdanie, ale to zapewne nierelane;) Pijawko a jak tam u Ciebie?:)

justine1982 ---> poznanie się jak widać nie daje żadnej gwarancji, zawsze jakaś małpa się znajdzie i słowa nie dotrzyma:o grrrrrrr

No być może, ale na szczeście pijawka do tych małp sie nie zalicza, więc bądź dla niej bardziej miły, bo zasługuje na to, nawet tym, że jest fair wobec Ciebie.

Lahkoona-----> To napewno ciężko Ci musi być, jednak zobaczysz kiedyś na nowo się otworzysz, tylko to pewnie troche potrwa, zdasz sobie wtedy sprawę, że nie wszystcy faceci sa taki sami (czytaj- podli)

No ale, przyjdzie taki czas, że ponownie zaufasz. Życzę Ci abyś nie musiała już się nigdy czuć jak kopnięta w dupsko.