Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria....

Jacy faceci nie mają u was szans kobietki?

Polecane posty

A ja tylko psikam i psikam i biegam jak z czosnkiem za wampirami, aby przepędzić te ochydne skapczałe wspomnienia.

Gość frk-09

Gość frk-09
pijawka :p

uwielbiam wieczorami dlubac sobie miedzy palcami u nog. wygrzebujac sobie brudek powstaly po calym dniu i raczac sie aromatem. co Wy na to Niewiasty?

Gość frk-09
a nic :p przynajmniej jesteś złośliwa ;)

U mnie nie mają szans: - cfaniaczki,którzy popisują się przed dziewczynami kasą lub jakimis \"niesamowitymi\" osiagnięciami (Boże ilu takich matołów znam..... :-O) -goście bez \"angielskiego\" humoru ;) -gogusie,nadmiernie wypielęgnowani i zbyt \"modnie\" ubrani,z ufarbowanymi włosami) -ciamajdy życiowe,kompletne lenie,którym wszystko zwisa -plotkarze -nadmierni imprezowicze (tacy,którym w głowie gwizdek i biale rękawiczki w każdy weekend!) puki co to tyle,w zasadzie ja juz mam swojego \"księcia z bajki\",więc wszyscy inni dyndaja mi i powiewają :P

Mężczyźni:) Nie irytujcie się tym topikiem:) musimy czasami wykrzyczeć to wszystko co Nas w Was drażni:) Wiadomo nie można mierzyć każdego jedną miarą, ale codziennie spotykam na swojej drodze jakiegoś zaniedbanego gmeracza jajek i to nic miłego;) zapewniam. Żyjemy w społeczeństwie....i jak ktoś ma dobry nochal jak ja to nawet w komunikacji miejsckiej można zauważyć jak jakiś mały sifilisek kręci kulkę z gila... No więc, ave czyste chłopaki....Higiena to podstawa;)

A pewnie, że będziemy:) Jedni mówią, że miarą prawidzwej kobiety jest jest głos:P i ton krzyku rozpaczy:P lub potrzeby:)

Gość solansz
czysty, bystry inteligenty i musi miec to coś

Taki nie ma szans:P? Ostro widzę pogrywacie waćpanno, albo nie interpretacja topiku poszła w złym kierunku.:):)

Gość ja chce fotki

Nie wiem czy to wytrzymam....snił mi się...Był duży i miał różowe mankiety, a między palcami u nóg świetną zmechaconą przestrzeń;)

Gość frk-09
Ja zgodnie z życzeniem Pań :p umyłem dziś rano całą swoja przestrzeń cielesną włącznie z ujściami i wejściami (mam na myśli jamę ustną) a szczególną uwagę poświęciłem tak tutaj omawianym elementom jak tzw: worki :p zapraszam na lustrację :D

Gość frk-09
Dopuszcza się jedynie oględziny organoleptyczne :p

Gość frk-09
Przez szybę także czuć :D taką aurą erotyzmu emanuję ;)

Gość frk-09
...i zapomniałbym zaznaczyć, ze mam bardzo męski głos :)

hmmm taka krowa co dużo muczy mało mleka daje;) Więc pokaż co masz a nie bedziesz się tylko przechwalał:)

Gość franek z budowy
A co jesli facet jest Murzynem, wraca z fizycznej pracy, smierdzi jak jasna cholera i jedzie z Toba Justine1982 jednym autobusem? Po przeczytaniu niktorych postow przyomnial mi sie pewien dowcip Corcia pyta sie mamusi : Dlaczego Murzyni tak smierdza? Na to mamusia : Zeby i niewidomi mogli ich nienawidziec

Gość jakbys miala jajka
to sama bys w nich grzebała mądralińska sie znalazła. a mi sie śmiac chce bo mam wiele z tych cech co piszecie a i tak dziewczyny sie za mną ogladają, czasem zagadują az takie jestescie zdesperowane:D🖐️

Hmmm.......... rasistką nie jestem więc walący murzyn niczym sie dla mnie nie różni od capiącego potem białego mena....Co robię? Podkładam pod nos chusteczkę zapachową, przesiadam sie jak najdalej...i mówię \"K u r w a, chłopaki myjcie się\":)

No jasne jakbym miała jajca to napewno bym w nich grzebała? Oj mylisz się, mam również coś cudownego między nogami a jednak nie gmyram tam non stop:)

facet nie mający szans to alkoholik, niedbający o higienę, leniwy (że niby za 800 złotych nie będzie pracował), chamski, przemądrzały i wszystkowiedzący. Nie lubię też wielbicieli piwa. Poza tym nie lubię jak facet ma słabą kondycję, nie lubi chodzić, biegać, jeździć na rowerze, wspinać sie po górach i śpi dłużej niż do 8.00 (przy założeniu, że poszedł spać przed północą). I jeszcze drażnią mnie niekontrolujący swojego popędu.