Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria....

Jacy faceci nie mają u was szans kobietki?

Polecane posty

Gość konserwa mielona
jeszcze jeden taki temat jak to to jebne z balkonu na chodnik :D:D:D jakies szczeniary sie tu wypowiadają same przesada :P

Gość gość
Mam dopiero niecałe 17 lat, mam na oku 1 typa a drugi mi się też podoba, kumple niestety, chyba dam se spokój :D ten pierwszy to mam może z 1,80, strasznie dużo mówi, bez przerwy dzwoni pieprzy głupoty ale okej :) ciemny blondyn, ładne zielone oczy, dosyć ciemna karnacja nawet zimą ;) ten drugi to nieiwle wyższy ode mnie, ma ok 172 cm ciemne oczka ceimnobrązowe włosy, ciemna karnacja mm wygląda jak jakiś hiszpan albo ktoś :D ale jest małomówny za to takii hmm przyjemny wystarczy że jest ;D zresztą obaj są super poza tym uwielbiam jak mają na sobie ubrane coś z białego np. koszulke Ogólnie uwielbiam jak chłopak facet ma coś białego .. mm jak jeszcze jest opalony to już cudo do tego dżinsy rybaczki czy jak to sie nazywa, teraz latem to pełno takich typków chodzi po mieście :P :P

Gość gość
ahh a ci którzy nie lubię to Niżsi ode mnie ( oczywiście jako kolega okej, ale nie jako chłopak) daremnie ubrani, chodzący cały tydzień w 1 koszulce nienawidzę sandałów u chłopaków xd ale to tak nie istotne bardzo oczywiście nie lubię: chamów tych co zaczepiają tych co 'rozbierają wzrokiem' nienawidzę!! starych głupich nudnych lalusiów pedałów z: grzywką, robiący sobie słit focie, chodzących w mega obcisłych rurkach, fulcapach czy innych gównach, bluzach od polskich raperów (rpk, chada, wsrh, stoprocent - kupią taką bluze i wielki szpan ale łażą w nich miesiącami - niestety dużo chłopcy wiek 15 - 18 xd ) tych co mają w szafie tylko koszule w kratke. ah i nie lubię tych co chodzą zgarbieni z charakteru to wszystko to co przeszkadza także wam, czyli wszechobecne chamstwo zgrywanie maczo itd itp

Gość gość
a i lubię jak uprawia sport, szczególnie jak gra w piłkę. Sama biegam oraz lubię gra,c w piłkę nożną i ręczną więc sportwowiec jak najbardziej :D :D

Gość gość
dranie pijaki chamy

Gość biseksualistka z Warszawy :P
1. brzydcy 2. zaniedbani 3. nieśmiali 4. na wysokim poziomie, kulturalni 5. artyści 6. dresiarze

Gość biseksualistka z Warszawy :P
7. metroseksualni 8. starzy (48+) 9. tchórzliwi, ugodowi, grzeczni 10. lewacy