Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria....

Jacy faceci nie mają u was szans kobietki?

Polecane posty

No, ale pijaweczko, taka prawda. Jak jadę autobusikiem to czuję jak te chłopiska młode wiekiem walą gnojem na kilometr. A do tego pracują w biurze, gdzie przychodzą chłopy z warsztatu...można nozdrza stracić, przez ten swąd i smród niedomytych worków zmieszanych z odorem wietrzonych, a nie mytych skarpet. Nawet mam w pracy taki odświerzać, jak wejdzie jakiś prosiaczek to Justysia robi \"fuk\" i dezynfekcja przeprowadzona.

Gość i portki marchewki zwerzane u
dolu. o kurczkii i jeszcze te rajtki porazka :o

Gość kto też tak ma
nie lubie chudych facetów

Swoją drogą, ciekawe ile z Was już przy pierwszym spotkaniu wypytuje o całą ą listę \"przewin\".Jakoś trudno mi sobie wyobrazić na pierwszej randce pytania typu \"czy Twój ojciec jest alkoholikiem, czy chcesz mieć dzieci, czy masz jakieś problemy zdrowotne itd..\"

Gość miękka żaba
stopy ma jak 45letnia kobieta

U mnie odpadają : Jeśli chodzi o estetykę wyglądu: - za mocno opaleni - typowe sterydy - brzydkie zęby i nieświeży oddech - nieświeży i niechlujny ubiór - niscy ( ale tylko dlatego że sama mam 176-77 cm ) natomiast jeśli chodzi o charakter - typowi kobieciarze ,zbyt pewni siebie z łańchem na klacie -fujjj - chamy - mało inteligentni - egoiści - pajace

Kruca, toć to Michael Jackson...ja tak czuję;) Do tego czarny kapelusik na tej głoweczce, i można stracić...przytomnosc oczywiście;)

Jeszce miałam napisac, że nie ma u nie szans chłop który dłupie między paluchami a potem wącha czy mu ręka nie capi:)

Gość Dorris zd. Czeslawa
nie bedacy bisnusiami. bez wlasnej firmy.

Gość święta racja
Facet nawet mało atrakcyjny z wyglądu może być szalenie męski i pociągający- wiem z doświadczenia. Zgadzam sie

Pasuje aby Michael przesłał foto z bużką;) A tak aporo po, widziałaś kiedyś jak facet jadł kozę? Bo ja tak i to był najgorszy dzień w moim życiu. Jeszce ją obtoczył w palcach aby była zwinięta w kulkę ...... a jeden to kulki robi i rzuca w ludzi. Mam dość.

Gość pederasta
niemęscy :)

Ja nienawidzę też facetów co sobie w jajcach gmyrają...niby freda poprawia...ale coś mu długo schodzi:) i miele w tych galotach jak dziad w torbie;)

uwielbiam robic takŁ dwa palce yaciskam na nosie potem mocnz wzdech y nosa a potem chlast i okryzkŁ nie chcialas lezec w nosie-lez na szosie!

Gość frk-09
Od wczesnej podstawówki nie widziałem aby ktoś zjadał gluty z nosa :D Doprawdy nie wiem gdzie wy takich spotykacie :D

No nie dziw się, jak kobieta ma sokole oczy to takiego smordka - giluska -jajcogmera wszędzie wypatrzy:)

U mnie w pracy pracuje nawet taki chłop co jak przejdzie korytarzem zostawia za soba taką poświatę smordu. Po prostu jego \"czar\" wgryza się w ściany....taki ma chłop mocny pot.