Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany życiem

Co mam zrobic? Macie jakas rade?

Polecane posty

Gość Załamany życiem

Moze to troche dziwne ze pisze na forum o moim problemie, ale ja juz nie wiem jak mam sobie poradzic, i mam nadzieje ze wy mi chociaz troche pomozecie. Moja sytuacja wyglada tak: Byłem z pewna dziewczyna 2 lata, na poczatku bylo to zwykle zauroczenie, lecz z czasem zaczalem rozumiec ze to jest cos wiecej, az wkoncu sie w niej zakochalem. Widywalismy sie bardzo czesto. Mowilem jej ze ja kocham, ona tez mi to powtarzala, widac bylo ze nam na sobie zalezy... Lecz bylismy o siebie bardzo zazdrosni, najmniejsze sprzeczki konczyly sie klotniami... Lecz z czasem znowu sie godzilismy i bylo znowu ok. Ale ona zranila mnie raz, ale za to bardzo mocno. Pewnej nocy byla impreza, mnie tam nie bylo i wtedy ona zdradzila mnie z moim "kolega" Jak sie o tym dowiedzialem powiedzialem ze jej tego nigdy nie wybacze, lecz tak bardzo ja kochalem ze z czasem jej wybaczylem i bylo wszystko dobrze... i wszystko zaczelo sie tydzien temu, poklocilem sie z nia i sie nie odzywalismy... I wtedy kolega kupil sobie damochod. No i pewnego dnia sie spotkalismi. Kiedy zobaczylem ze ona idzie z tym kolega za reke to swiat mi sie zawalil, od tamtej pory nie moge normalnie funkcjonowac.... Wiem ze ja tez przez ten czas jaki bylismy ze soba tez ja ranilem, ale nigdy jej nie zdradzilem... Co mam robic??? Pomozcie mi...

Gość malutka1980
To bardzo bolesne co piszesz. Niestety jedyna rada, to ją zostaw. Nic innego nie powinieneś zrobić.

Gość już dziś to było