Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie mi proszę

Czy jest tu ktoś, kto studiuje ZAOCZNIE TURYSTYKĘ I REKREACJĘ??? Proszę, pomóż.

Polecane posty

Gość pomóżcie mi proszę

Proszę, pomóżcie. Czy na zaocznych studiach z Turystyki i Rekreacji jest dużo obozów i zajęć sportowych??? Podobno w trybie zaocznym nie ma w ogóle w-fu, a jak to jest z zaoczną Turystyką? Help, bo nie wiem, czy pogodzę wszystko i strach mnie obleciał.

Gość pomóżcie mi proszę
No proszę.... Nikt nic nie wie? :(

jezeli chodzi o moja uczelnie to wf jest, mam miec zaliczony jeden oboz w trakcie calych studiow , praktyki ( ale mozna to sobie zalatwic) i targi turystyczne

Gość pomóżcie mi proszę
O, dzięki za odpowiedź 😘 A powiedz jeszcze proszę, czy to awf czy inna uczelnia? I tryb zaoczny czy dzienny?

ja ten kierunek już skończyłam ale żadnego wf-4 nie miałam.Ekonomia, rachunkowośc, zarzadzanie marketing to była podstawa. A na jakim wydziale jesteś.

Gość pomóżcie mi proszę
To ma być prywatna szkoła i szczerze przyznam. Koleżanka studiowała na awf i mówiła, że mieli w-f i liczne obozy. Szczerze przyznam, że mnie to przeraziło, bo ja chciałam bardziej od strony zarządzania i ew. promocji przedsiebiorstwem turystycznym, nie mam ambicji zostać żadną sportsmenką. :( Poza tym pracuje i nie mogę brać wolnego w pracy, bo miałabym jeżdzic na jakieś obozy z uczelni. :( Nie wiem co robic, czy sie nie wkopię z tym kierunkiem. Czerwona wisienko, a Ty kończyłaś na jakiej uczelni? Ja bym wolała takie coś, jak Ty miałaś. :(

Gość pomóżcie mi proszę
Jezuu przepraszam za gramatykę :O Mam nadzieję, że się rozczytasz.

Gość pomóżcie mi proszę
Madziares1, a w-f masz w każdy weekend, gdy są zajęcia? Jak to wygląda? A obóz jest w wakacje czy w ciągu roku? Napisz, błagam.

W moim przypadku to była \"Wyzsza Szkoła Informatyki i Zarzadzania\" wydział ekonomiczny . Podstawa była ekonomia i zarzadzanie, nie wspomę juz o informatyce. Ale obozy też miałam , jeden letni, drugi zimowy(narty), super sprawa, naprawdę. No wiec jeszcze raz ci napszę, bardzo duzo informatyki, ekonomia, rachunkowośc, zarządzanie, marketing, socjologia, pedagogika, oczywiście dokładna geografia...o matko juz nie pamiętam co tam było, ale duzo tego...:D

Gość pomóżcie mi proszę
Wisienko, dzięki za opis. Zagłupiałam już i nie wiem, czy nie zrezygnować z tego kierunku... :(

kierunek jest naprawdę ciekawy, daje potem dużo możliwości pracy. Ale zależy co chcesz w życiu robić! Ja zawsze chciałam pracować w biurze podróży i zajmować sie ogolnie turystyką, dlatego wybrałam ten kierunek. Nie wiem czy po studiach na AWFie, będziesz miała np. taką możliwość.

Gość pomóżcie mi proszę
No właśnie ja nie wybieram się broń Boże na AWF :D Uciekam, jak mogę przed w-fem i myślałam, że studia TiR to jest właśnie coś bardziej w strone organizacji różnych przedsięwzięć związanych z turystyką i rekreacją. Bynajmniej nie miałam w planach uspartawiać się na stare lata i robić z siebie zawodniczkę w jakiejś dziedzinie sportowej. :( Chciałabym podobnie jak Ty pracować w biurze podróży, albo w jakimś hotelu - w PL albo gdzieś zagranicą, a już najchętniej to otworzyć w przyszłości coś swojego w tej branży. No i mam problem, bo ja nie lubie w-fu 😭 Myślałam, że po szkole średniej już się od niego uwolniłam 😭

Gość .. . . ..

Gość malkatka
ja skonczylam ten kierunke w trybie dziennym ale wiem jak to u nas na uczleni wyglada na zaocznym (prywatna szkola). JEst W-F , jak na wszystkich kierunkach u nas, przez 2 semestry, zajecia sa 2 razy w semestrze w weekend, po prostu w te 2 weekendy zamiast na cwiczenia czy wyklady idziesz na wf. OBoz byl jeden podczas studiow, od czw do pon niestety. Moze po prostu skontaktuj sie z uczlenia na ktora sie wybierasz i dopytaj sie, wszedize jak widzisz to wyglada inaczaj, pozdr

Gość pomóżcie mi proszę
malkatka - dzięki śliczne za szczegółową odpowiedź. 😘 Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi...no względnie w pieniądzach i w jakiejś fajnej wycieczce na przykład. ;) Trochę mnie uspokoiłaś :)

ja własnie sie wbieram na TiR na awf Kraków :D czuje ze to dobry wybór.. - najbardziej obawiam sie zajec z gier zespołowych bo ich nie znosze..ale jakos dam rade;)

Gość pomóżcie mi proszę
Też nie lubie gier zespołowych, jak już to cos co mozna robic solo ;) Ale po chwilowym zwatpieniu na nowo przekonuje sie do tego kierunku, tylko ja nie awf i nie kraków :P

Gość pomóżcie mi proszę
Ja bardziej na północ. :)

W trybie zaocznym sa takie same obozy jak na dziennych, w Lodzi (Uniwersytet) np. byl wyjazd na tydzien do Zakopanego, zwiedzanie przez 3 dni woj.lodzkiego, zwiedzanie Lodzi oraz oboz 10-dniowy. Wf jest przez 3 lata studiow.