Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja napiszę tak

Radzio na żywo!!! dziś o 13

Polecane posty

mi sie nigdy nie wydawała sympatyczna ale moze sobie pozwolić na \"wielkopańskie\' maniery, w kocu jest \"gwiazdą\" a z tym nosem świni to jakieś chore :o

co ty pieprzysz, nie zazdroszcze jej wiem ze jest ładna, chociaz wedlug mnie bez tej calej tapety bylaby ladniejsza, jestem zbyt dojrzala zeby jej czegos zazdroscic, to dobrze ze sie kochaja chodzi nam tylko o jej zachowanie, trzeba byc slepym zeby nie zauwazyc jej znudzenia i wynioslosci, ona z mina zmanierowanej panny a radzio non stop przymilał sie, porazka

Gość ZAZDROSNICEE GŁUPAWE
kochana ale doda nie mogla byc znudzona bo odpowiadala fanom na pytania na temat nowej płyty itd.wiec sie zastanów..ona kocha fanów i to dl aniej radosc ze dzis udzielila wywiadu dla nich na zywo.

no widac bylo tą jej radosc, odpowiedziala na 3 pytania a reszte wywiadu spała, dobrze niech sobie kocha swoich fanow, zastanawia mnie tylko po co tam była skoro tak ją to nudziło:)

Gość adder
KOCHENE ALE ON JEJ NIE ZDRADZIL TYLKO SIE CALOWAL Z INNYMI ALE NIE DOSZLO DO SEKSU RACZEJ ZADNEGO ..

Kompletowanie przez Dodę tekstów na nową płytę, „Diamond bitch”, przebiegało bardzo nerwowo. Wiadomo, terminy goniły. Podczas jednej z rozmów z tekściarzem, Dorota mówiła na tyle głośno, że wiele osób miało szansę ją usłyszeć. Nam udało się odtworzyć tylko fragment tej pikantnej rozmowy. Niemniej jest on bardzo ciekawy, żeby nie powiedzieć szokujący. Nie wiemy już, czego spodziewać się po płycie, która w sklepach pojawi się sobotę. Doda tłumaczyła w ekspresyjny, \"dodowy\" sposób drugiej osobie, czego oczekuje od tekstów na jej nowym krążku i do jakich odbiorców mają być one adresowane: \"Wiesz k***a. Bo to musi być k***a o takiej dupie charakternej, jak ja! Wiesz, takiej k***a zajebistej, która jest twarda, nie? I nie daje się facetom od tak k***a. Rozumiesz, nie? Musi to tak brzmieć, wiesz k***a, żeby wszystkie BABY NA WSIACH, KTÓRE WPIER****JĄ POMIDORY NA RAZ GARŚCIAMI, SIĘ TYM JARAŁY!\" Są to słowa, których piosenkarka użyła w rozmowie. Źródłem jest osoba współpracująca z Dodą podczas nagrywania jej albumu. Nie była ona jednak jedynym świadkiem tej konwersacji. Jest to informacja sprawdzona i wiarygodna, która na dalszy komentarz z naszej strony nie zasługuje. Pozostaje jedynie pytanie, czy doszli do porozumienia?

Gość adder
buhahha

Gość łomatkoo
faktycznie sliczna..

Gość okkkkkkkkkkkkk
a jest gdzies tego zapis?