Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziorna19

WEJDZCIE! http//www.allegro.pl/show_item.php?item=216862722

Polecane posty

Gość 394875938
Ja pierdole, jestes jakas chora. kupujesz pianinko za 15 zl i sie boisz ze cie ktos oszuka? Sory, ale to przegiecie. Jakbys miala wydac 100 to moglabys sie zastanawiac czy cie oszuka czy nie, ale wydajac 15 zl to chyba powinnas czy tak czy siak normalnie moc spac... ale o co ci chodzi kobieto w ogole, ze ci nie wysle tego pianinka? czy ze wysle nie do konca dobre..

Gość 394875938
a poza tym chyba widzisz ze czlowiek ma same pozytywy! jak mozna tak nie miec wiary w czlowieka?!!!!

Gość Alexxxa
Zreszta skoro już kupiaś to za późno. Trzeba było się wcześniej martwić

Gość madziorno kochana
nie przejmuj sie niczym :) ten sprzedawca ma pelno pozytywow :) nie martw sie na allegro wcale co druga osoba nie mysli o tym aby Cie oszukać, wiem po kupuję i zaczelam sprzedawac:) pozdrow Niunie :)

Gość szkoda pieniedzy na takie
coś. Ta "zabawka" rozpadnie się po tygodniu no góra po dwóch jeśli twoje dziecko ma mniej niż 10 miesięcy

jak się tak boisz że cie oszukaja to nie kupuj na allegro a w normalnych sklepach

Gość lkp
Napędzasz sobie w ten sposób sprzedaż?? Myślisz, że takim debilnym pytaniem zrobisz sobie reklamę. Alreż ty przebiegła jesteś ... i żenująca :-O

łatwo mowic komus kto ma wiecej,kasy,ale niestety nie stac mnie na niz drozszego i nawet jak to kupilam to sie boje ,bo jak mi nie przesle ale przesle popsute,to ok 24 zl(+koszt wysylki) pojdzie w bloto,a za te pieniadze moglaby niunia miec cos innego. ale co tam na tej kafeterii sa same debile uwazajacych sie za bogate wspanialosci i ich stac na wszystko.mnie niestety nie.

oj nie przejmuj się :) ma pozytywne komentarze więc napewno to \"solidna firma\" dziewczyny! trochę więcej taktu nie każdy \"śmierdzi groszem\" madziora nie przejmuj się

do lkp,ty wez sie pierdolnj w leb,przeczytaj sobie kupujacych i zobaczysz tam moj nick.a poza tym zauwaz ze licytacja sie skonczyla to po chuj mialabym sie reklamowac!wez sie zastanow idiot(k)o!!!!! ja pierdole tu naprawde na tym forum sa popierdolence,spytac sie grzecznie a tu takie wpisy,idzcie w pizdu!

Gość madziorno kochana
spokojnie :) wszystko będzie w porzadku! raczej przyjmij do wiadomości to że tu pelno zlosliwcow na kafeterii siedzi to ze na allegro zlodzieje ;)

odpowiedz jest prosta NIE KUPUJ na allegro. Skoro sam zakup doprowadza Cie do takiego stanu to mija sie z celem. Rozumiem ze moze Cie nie stac, ale w takim razie nie decyduj sie na sytuacje w których mozesz zostac oszukana badz bedzie Ci sie tak wydawac. I naprawde dzewczyny maja racje ze sytuacje jest smieszna ze panikujesz kupujac pianinko za 15 zł. Przeciez dokonałas sama takiego wyboru. :-)

Gość lkp
hehehe gratuluję elokwencji autorce

madziorna ale wez z tymi epitetami wyluzuj z lekka pamietaj ,że jesteś ...kobietą .....matka-juz nie wspomnę ...:/

Gość krystynkaa
moja droga, jak chcesz to też zaraz mogę na czarno zalogować się na kafeterii np jako Andzia2323 która zakupiła tego typu badziewne pianinko i robić tu marne prowokacje w celu podtrzymania sobie sprzedaży bo już malutko czasu to końca aukcji zostało.

Gość arra.
no tak ... :-D

ależ \"to jest niezla okazja takie pianinko\" :-o ja u Ciebie nie kupię :-o

3 nick od dołu - madziorna 19 - wygląda na to ,ze kupuje piwerwszy raz stąd Jej obawy pewnie ..... detektywki więcej luzu ;)

ja kupiłam coś podobnego w sklepie za 11 zł :D muszę powiedzieć, że dosyć solidne jest, bo kupiłam ponad rok temu a działa do dzisiaj na allegro nie zawsze są okazje