Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inwencja tworcza

czy zdradzajac mozna kochac ?

Polecane posty

Gość wiecie co ............
bardzo wszystko upraszczacie serio...jak zdrada to juz tylko chucie i cielesne egoistyczne pragnienia..jak kocha to nigdy nie zdradzi ...ehhhh.. to skad tyle tych zdrad ...czy ludzie naprawde sie nie kochaja...

Gość taka_dziwn_ja
w moim zwiazku sexu z inna osoba bym nie wybaczyla najprawdopodobnije, no ale pocalunek tak,zdarza sie

Gość taka_dziwn_ja
tzn zle napisalam moze sie zdarzyc ale lepije zeby nie;)

kwestia definicji...dla niektorych pocalunek to tez zdrada... poza tym ja juz przestalam idealizowac swiat...

Gość do taka dziwna ja i wiecie co.
piszecie ze raz mozna zdradzic i trzeba wybaczyc -a dlaczego raz? no przeciez jak sie kocha naprawde to sie wybacza wiec moze i 2-gi raz tez ? Skad to kryterium ze raz mozna?A dlaczego zdradzona(ny) ma zyc z takim kretaczem(czka),takim(a ) co mysli tylko o sobie i swoich zachciankach.Dlaczego ma nie zakończyc zwiazku i byc szczesliwy(a) z inna osoba ,która jej nie zdradzi.?Ja mysle ze wy tak piszecie dlatego bo RAZ zostałyscie zdradzone i wybaczyłyscie i pozwoliłyscie wrócic (ja bym nie nazwał to miłoscia a przyzwyczajeniem i strachem ze zostaniecie same) Proste jak kocham to nie zdradzam.Jak kocham to mam w zwiazku wszystko to co mi potrzebne. I inny przykład jak samochody-Jak brakuje kasy to idziecie i kradniecie bo raz wolno i wam ksay brakuje? A jak nudzicie se to np. zabijacie kogos -tak dla zabawy zeby zobaczyc jak to jest? Wasze rozumowanie jest troch chore.

mysle ze mozna wiecej niz raz wybaczyc zalezy od zachowania drugiej osoby ja z reszta nie wiem zobacze jak bede w takiej sytuacji w koncu "znamy siebie na tyle na ile nas sprawdzono" ja tak tylko sobie czytam topiki na kafeterii i widze ze zycie to nie bajka (sposby zdradzanych zon np., kochanki itd.) bo sama mam bardzo udany zwiazeki i z autopsji to wiem tylko troche...

Gość szczesliwa niezdradzana
wiecie co nie odpowiedziałas na moje pytania. Jak ciebie ktos zdradził to nie znaczy ze ci co twierdza ze jak miłosc to nie zdrada nie znaczy ze nie idaelizuja-maja poprostu ze tak powiem inne swiatopoglad.Zreszta dobrze napisał ten pan powyzej.Jak kocham to ie zdradzam,Jak kocham to mam w zwiazku wszystko co mi jest potrzebne. A jak ktos uprawia sex dla urozmaicenia, aby zobaczyc jak to jest z innym jest poprostu iedojrzały do zwiazku.

Jezu...mnie nie chodzi o seks dla urozmaicenia..czasem sie ludziom wydaje ze sie zakochali czasem sie rzeczywiscie zakochuja a po 10-15 latach malzenstwa zar uczuc troche przygasa

Gość lolipop---
jak mozna pisac uday zwiazek ,skoro wiesz ze cie zdradził???????Znaczy ze wg. nie jest udany skoro poszedł do innej!Cos krecisz.

raz sie calowal z moja przyjaciolka na imprezie dla mnie to nie byla zdrada chociaz moze inni tak by to zdefiniowali

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaa
gratuluje faceta i przyjaciolki oraz spojrzenia na swiat :D

co ja na to poradze ze mnie to nie rusza?

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaa
a kochasz go w ogole?

Gość lolipop---
jak to nie a a o co si chodzi z ta zdrada?? "wiecie co ............ przeciez ja nie mowie zeby sie glupio usmiechac i udawac ze wszysko ok poza tym sa rozne zdrady nie mozna wszystkiego wkladac do jednego worka mnie moj facet zdradzil z moja najlepsza przyjaciolka on nadal jest moim facetem a ona nadal moja przyjaciolka 18:57 wiecie co ............ troche macie filmowy obraz milosci ...hehe seks to tylko seks" sie bladzi bo brakowalo czulosci bo ktos zafascynowal bo...sama nie wiem .." Przeciez widac ze o sex jak nie dla urozmaicenia to bo sie zapomniał,bo brakowało czułosci sory ale co ma sex do czułosci czy braku jej. Facet poprostu chciał spróbowac miodu z innego kwiatu*to ie miłosc.

jasne ze kocham nawet bardzo ... oprocz tego ze jestesmy para jestesmy tez kumplami...wiem dobrze ze gdybym chciala to zrobilby dla mnie wszystko poza tym zostawiamy sobie sporo wolnosci

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaa
no i jak dziwic, ze sa zdrady, skoro kobiety na to pozwalaja by ich faceci seksili sie z innymi a potem do nich wracali :D

Gość lolipop---
ło matko nie porównuj 1 pocałunku do uprawiania sexu 1 czy kilka razy z kims innym.Tak zes pisała o tej zdradzie ze pewnie wszyscy mysleli ze przeleciał twoja pozal sie boze przyjaciółka. A teraz powiedz szczerze jakbyś co bys zrobila jakbys sie dowiedziała ze wczoraj twoj luby przespał sie z inna?

Gość trudy milosci
wiec powiedzcie mi czy mozna kochac i zdradzic?? nie ma na tym forym zadnej osoby ktora zdradziła?? pytam się czy jak ktos kocha i zdradzi to czy jak zdradzal to tez kochał?? przychodzi i mowi ze kocha ze mu zależy to po co zdradzal jak mu tak zależy??

jak dla mnie to luz ... i lepiej sprawdzcie waszych wlasnych facetow...bo z moich obserwacji wynika ze wielu z nich ma kogos na boku...

Gość trudy milosci
ale zdrada to własnie nie tylko sex, sama nie wiem co gorsze pocałunek tez jest bardzo intymny, a jeśli się innej ziwerza, jeśli...ah jakie to wszytsko trudne:(

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaa
te Twoje obserwacji to autopsja, tak? :D

sa tysiace przyczy...po prostu zycie jest za dlugie a matka natura nie stworzyla nas do monogamii

Gość trudy milosci
jak dla ciebie to luz?? co w ogóle by cie nie odeszło ze twoj facet cie zdradził??

niekoniecznie autopsja, ale pracuje z wieloma facetami i 99,9% zdradza lub zdradzalo swoje kobiety nie badz zlosliwa tylko dlatego ze mam inne poglady

Gość potrafie wiele zrozumiec
zdrada to: -pojscie do lozka z inna -myslenie o innej -pocalunek z inna -milosc do innej w zadnym z powyzej punktow nie moze byc mowy o milosci do osoby, ktorej wyznawalo sie milosc.

Gość trudy milosci
cuz kazdy jest inny i inaczej pojmuje miłość... inaczej kocha...ja kocham egistycznie, sprawiłoby mi ogromny ból jakby mój facet wykręcił mi jakis numer, ala ja to ja, kazdy kocha inaczej....

srednio szczerze powiedziawszy i ak wiem ze mnie kocha

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestes pewna swojego faceta, ze nie ma na boku innej? ze nie flirtuje z Twoja przyjaciolka? CZY JESTES PEWNA?

Gość trudy milosci
do>>> potrafie wiele zrozumieć>>>, jeśli nie moze byc mowy do miłości do osoby ktorej wynznawało sie milosc to czemu czesto jest tak ze facet zdradza a potem wraca i mowi ze kocha i tamto nie wazne, przestal na chiwle czy tak na prawde nie kochał??

Gość potrafie wiele zrozumiec
myslal rozporkiem, ale cos w tym jest, ze skoro zdradzil tzn.ze mial powod np.brak czulosci, malo sexu itd. musze zmykac 🖐️