Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aerin

ja mam 26 lat on 22.....

Polecane posty

och wy idealni na kazdym kroku. po co sie w takim razie dowartosciowujecie obrazajac kogos kogo zupelnie nie znacie?

Gość no cóż...
pomysł z wyjechaniem popieram :) Bierz się za życie, swoje życie. Powodzenia.:)

Gość jagooo
zakladajac topik napisalas ze juz pracujesz a teraz piszesz ze jestes niepracujaca...zdecyduj sie na ktoras z opcji:o...chcesz faceta z kasa co by cie utrzymywal przyznaj wprost...zalosne:o

Gość jagooo
zakladajac topik napisalas ze juz pracujesz a teraz piszesz ze jestes niepracujaca...zdecyduj sie na ktoras z opcji:o...chcesz faceta z kasa co by cie utrzymywal przyznaj wprost...zalosne:o

Gość Spójrzcie ile ma postów na
koncie!!!!!!!!!!!!!!!! TO PROWOKACJA

a co ma do tego ilosc postow? cale forum to prowokacja

A ja bede twierdzic, ze to zadne silne uczucie nie bylo. Wiem ze nie zyje sie w prozni i dopada na proza zycia, kasa, kasa,kasa, ale sadze rowniez ze powinnismy pielegnowac to co niepowtarzalne i wyjatkowe. On skonczy te studia i pojdzie do tej pracy, bedzie mial te pieniadze. Jesli skreslasz go tylko z tego powodu, no coz, smutne troche.

Gość no cóż...
a nawet jak prowokacja to wyrażamy swoje punkty widzenia :)

Gość haaaaaaaaaaaaaaaa
:D

Gość haaaaaaaaaaaaaaaa
;D

Gość gołababa
O, jakie wszystkie nagle szlachetne, patrzące tylko na uczucie :) Ciekawe czemu większość facetów narzeka, że kobiety to materialistki? Chciałybyście się spotykać na ławeczce w parku z biednym studentem przez najbliższe 5 lat, nim któreś z was się dorobi?

Gość bo na tym forum siedzą
o takiej godzinie te które nie są i dlatego są samotne :P

A jak Ty miałaś 22 lata to co robiłas? Pracowałaś i zarabiałas czy studiowałas? To chyba normalna kolej rzeczy ze 22-letni chłopak nie ma jeszcze super pracy i nie wiadomo ile kasy. Mój chłopak tez jest ode mnie młodszy (2 lata) i też ma 22, jak miał 20 poszedł do pracy i na studia zaoczne, ale jak sie poznalismy to jej nie miał i to nie był dla mnie powód do skreślania go

Ale w tym przypadku nikt nie mowi o 5 latach, wiec juz nie przesadzajmy. Na takiego z kasa wcale nietrudno trafic, ale pokochac/zakochac sie/polubic itd juz nieco trudniej :P

Gość no cóż...
dajcie spokój z tym silnym uczuciem :) żyjemy na ziemi i....sprawy materialne też trzeba wziąć pod uwagę. :) Przecież pod gołym niebem z jego kurtką na plecach...ewentualnie nikt nie marzy żyć. :) lub brać gościa na utrzymanie. :) a czekać aż skończy studia...szkoda czasu. Spotkać się pogadać ok. ale poważnie potraktować związek? i angażować się...moim zdaniem nie.

A gdyby sytuacja byla odwrotna on 26 ona 22 ? Lepiej ? Moim zdaniem to taka sama sytuacja... wiec w ogole wiazmy sie z rowiesnikami :p

Gość no i uciekła
wystraszyłyśmy założycielkę tematu..

Gość benny hill
smieszy mnie to wszystko co piszecie. wszyscy polacy spieprzaja za granice zeby zarobic kase a tu kurwa co? sami altruisci zostali? haha

Gość jagooo
benny hill==> dla twojej informacji internet istnieje rowniez za granicami polski...u mnie w tej chwili 13:31

Gość Joanna 25
Nie moge tego czytac.. milosc za pieniadze czy co..? brak slow tyle powiem ! a na koniec dodam ze moj misio jest trzy lata mlodszy ... kochamy sie i to jest najwazniejsze!!

nie wiem o co wam chodzi? autorce terz? zalujesz ze sie z nim rozstalas czy to maja byc rady na przyszloscß MOJA HISTORIA: mialam 25 lata jak poznalam chlopaka ktory mial 22lata i przed soba wojsko spotykalismy sie przez caly rok jego wojowania potem po wyjsciu z wojska byl bezrobotny mimo to wzielismy slub i tydzien temu mielismy 7 rocznice oraz mamy 4 letnia coreczke.Czyli to niema znaczenia ile kto ma lat(granice tez sa!) dla mnie wazne bylo jego podejscie do zycia i to mi pasowalo owszem mialam tez obawy tym bardziej ze byl to moj pierwszy chlopak tak na serio.do tego doszly mi problemy jezykowe i jego matka ktora w dniu slubu spytala czy ja za niego wychodze z milosci czy znalazlam mozliwosc zostania za granica -to tez pokonalam latwo nie bylo! Tak wiec nie bojcie sie nie liczy sie metryka tylko \"lepek\" od myslenia

Gość no cóż...
no i jak Ci dobrze Joanna 25 to dobrze :) Kochajcie się.

Gość Joanna 25
Piszecie ze w tym swiecie trzeba patrzec na to kto ile ma... hehe.. W tym swiecie jest tak ze ten kto ma kase jest pusty i nieszczesliwy.. bo za pieniadze nie kupisz tego co w zyciu najpiekniejsze ! Ja oddalabym ostatni grosz zeby byc szczesliwa i kochana ale naszczescie nie musze bo juz jestem :)

Gość no cóż...
tu mamy konkrety przypadek. On studiuje Ona skończyła studia. I zanim o n te studia skończy wiele może się wydarzyć...a lata dziewczynie lecą.