Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina_24

Co to może oznaczac?

Polecane posty

Gość Kalina_24

Jestem w zwiazku juz 4 lata!nigdy nie pisałam o swoich uczuchach na forach internetowych ale teraz wiem ze bez rady sobie sama nie poradze!nie wiem co mam myslec kiedy dusze to w sobie to przychodza mi do głowy straszliwe i głupie myśli a jesli ktos inny na to spojrzy to moze miec zupełnie inne zdanie!Mój chłopak skończył studia a mi pozostały jeszcze 2 lata!coraz częsciej słysze od niego ze on sie boi ze nasz zwiazek nie przetrwa!dziwne bo rozmawialismy o tym juz setki razy!ostatnio mówi o tym coraz częsciej i stał się nieprzyjemny!nie rozmawia ze mną juz jak kiedyś!fakt nadal jestesmy razem ale od wrzesnia bedziemy sie widziec tylko raz w miesiącu!nasza miłość(tak mi sie wydaje)jest wielka dobrze sie rozumiemy tylko on zaczyna sie dziwnie zachowywac!ciagle sie obraża ciągle cos mu nie pasuje jesli rozmawiamy przez tel i powiem cos nie po jego mysle słysze od niego Pa!i głuchy dzwięg w słuchawce potem wyłącza kom!co myślec?proszę o radę!

Gość ja preferuje
myśle , że masz rywalke , Przykro mi

Też tak pomyslałam ale w sumie to od zawsze był obrażalski tylko teraz to sie nasiliło:(

proponuje porozmaiwac z nim szczerze, moze gadanie o uczuciach nie jest najlepszym tematem ale nikt Ci tu nie powie o co tu naprawde chodzi.

kochana moj chlopak tez zawszemial fochy wiec wiem co w trawie piszczy i sadze ze twoj kreci sobie na boku...

Gość mnie tez sie ..
wydaje ze w zyciu Twojego faceta pojawiła sie inna kobieta.

Gość mnie tez sie ..
a dlaczego od wrzesnia bedziecie sie widywac tylko raz w miesiacu?

ale rozmowa jest najlepsza na wszystko inaczej tego nie rozwiazesz a bedziesz sie zadreczac!!!

juz jakis czas o tym mówi wiec wychodziłoby że ma już inna ze 3 miesiące???!!!!:(MASAKRA!!

Gość mnie tez sie ..
nie powe wprost bo faceci to szuje bez jaj. udaja twardych a tak naprawde nie stac ich na szczerosc

Gość ja preferuje
"rozstanie , poprzez wygaszanie" - dlatego własnie Ci tego nie powie

Gość smiac mi sie chce
oj nie powie Ci bo chce posuwac dwie panienki na raz. Proste.

kalina wspolczuje ci na maxa ale lepiej sie nie oszukiwac!!!spytaj wprost albo co lepsze zablefuj ze wiesz ze ma inna i wtedy sie przekonasz!

Gość mnie tez sie ..
Pan Mundurowy? Nie uprzedzajmy faktów - moze miec panienke albo nie. Porozmawiaj z nim szczerze.

jak pojdzie do tej szkoly to wasze relacje wogole sie rozluznia chyba ze chcesz byc slomiana wdowa z rogami na glowie...

Gość mnie tez sie ..
Kalina - jeszcze nic nie jest przesadzone. trzeba byc dobrej mysli. Szczera rozmowa powinna rozwiac Twoje wszelkie watpliwosci.

pogadaj z nim i to jak najpredzej dziewczyno lepiej wczesniej wiedziec niz sobie balagan w dlowie robic!!!

Mi się wydaje ze ma kogoś,mój facet też tak się zachowywał.Obrażał się o byle co,czasem prowokował awanturę.Najlepiej zapytaj wprost.

ja już wlace nie rozumiem facetów!ja zawsze mówiłam mu co mysle nigdy nie owijałam w bawełne a on?!najlepiej to wcale nie mieć uczuc!

zapytam jak tylką właczy tel.teraz dzieli nas 450 kom bo on mieszka daleko jednak zobaczymy sie(o ile mnie nie zostawi)za tydzien!do tej pory mieszkalismy razem teraz on wyjedzie a ja zostane sama:(

najlepiej je wylaczyc na jakis czas i pokazac facetom ze my tez tak potrafimy-byc zimne i wyrafinowane!!!

Gość pogryziona
na szkole oficerskiej wcale nie tak łatwo o fajną dziewczynę. Facetów wiele, a dziewczyn brak. Ale on chyba ma jakąś na oku, o ile już z nią nie zaczął.

Gość ja preferuje
przykro mi bardzo , jesli wyłącza telefon , to znaczy wszystko , a zkim on spędza weekendy , skoro w piatek wieczorem siedzisz przed kompem. ja tu jestem , bo mój za granica a ja czas zabijam , a Ty?

to ma teraz wylonczony fon?!ale gnojek...sory ale dla mnie sprawa jest jasna kreci cos i to cos grubego!!!