Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat nie moge zasnac

Zaparcia, apetyt i chec na slodkie, czeste oddawanie moczu - CZY TO MOZE CIAZA??

Polecane posty

mam faceta, 3 miesiac biore cilest a teraz od 2 tygodni dziwnie sie zachowuje. nie jem parowek ktore wczesniej lubilam, mam ogromny apetyt na slodkie, mam klopoty z wyproznianiem sie a mocz oddaje czesto. dodam, ze czesto choruje na pecherz i biore na to leki, ktore nie wplywaja na dzialanie tabletek tak mi ginekolog powiedziala. no i od 2 tygodni zachowuje sie dziwnie. mam ogromny apetyt i jem duzo wiecej. poza tym nic dziwnego, zadnych mdlosci itd dzis wyproznilam sie po 3 dniach tabletki biore zawsze regularnie o tej samej porze, okres mam normalnie. CZY TO MOZE BYC CIAZA CZY PRZESADNIE SIE MARTWIE ??

gdyby to były objawy ciąży to ja bym już taką słoniową miała :P nie sądzę żebyś była w ciąży. apetyt bardzo często się zmienia przy tabletkach, a zaparcia, no cóż ja jak jem słodycze to zaraz je mam :( a że jem ciągle... co do oddawania moczu, ja sikam co godzinę i taka już moja natura, po prostu dużo piję. a parówki, mój facet zawsze się obrzydza jak je jem, to może lepiej ich nie jeść, kto wie z czego są robione :P nie martw się jak regularnie bierzesz tabsy to na ponad 99% nie jesteś w ciąży.

tylko, że ja wcześniej tak nie miałam, zawsze miałam regularne stolce :-p a teraz tak nagle mi sie zrobiło, no i ta chec na slodycze... tak sie boje... ale to chyba nie ciąża co ?? lekko cos mi brzuszek ostatnio urósł.... to mnie martwi.... a co do parowek to uwielbialam je kiedys a teraz po nich mi bylo niedobrze a moj mis spokojnie je je i nic

słuchaj brzuszek nie rośnie po miesiącu a nawet po 3 mies ciąży, (zwykle koło końca 3 i początku 4 lekko widać) u ciebie go widać przez zaparcia, to normalne przy tym problemie nie martw się wiem na początku każdy ma schizy ale to minie. jak nie wierzysz zrób test i wszystko się wyjaśni, albo poczekaj na krwawienie po tym opakowaniu i nie wpadaj w paranoję. wiesz jak się tak nakręcisz to jutro będziesz miała mdłości, za kilka dni ból krzyża a po tygodniu akcję porodową w toku :P tak się nabijam ale to tylko nasza psychika :) więc głowa do góry :D nie martw się te objawy o niczym nie świadczą!

agatko, masz racje, widocznie za bardzo sie nakrecam :-) mam nadzieje ze to nie ciaza bo nie jestesmy jeszcze na nia gotowi co prawda jestesmy juz zareczeni ale jeszcze nie pora na dzidziusia chcemy go za 3 latka :-) a na razie cilest to najlepsze wyjscie bo bez sexu to żyją tylko nienormalni chyba :classic_cool:

od tabletek to wszystko tzn jesz więcej po tabletkach sikasz częściej po tabletkach zaparcia tez po tabletkach typowe skutki uboczne moja droga ;) 🖐️

jesli to od tabletek to dlaczego nie mialam tego wczesniej tylko teraz tak nagle??

a czemu mnie zaczęły dopadać niesamowite migreny dopiero po 2 latach zażywania tabsów a nie od razu ? :P i dlaczego mi sie cellulit po roku pojawił ?? życie moja droga ;) a z tabletami nigdy nic nie wiadomo 🖐️

Gość Mam tak samo jak Ty...
do tego dochodzi wilczy apetyt. Najważniejesze to chyba za bardzo nie wsłuchiwać się w siebie ;) Chociaż ja chyba tej sztuki jeszcze nie opanowałam. Pocieszam się faktem, że nie miałabym takich "objawów" tydzień po ewentualnym zapłodnieniu tylko ciut później... Dziś biorę ostatnią tabletkę. Pożyjemy, zobaczymy :D

Więc to od chormonów nie przejmuj się :D Ja na początku nic nie chciałam jeść później miałam apetyt. Wogóle to schułam przy tabsach. teraz nie mam wogóle apetytu;/

Gość Mam tak samo jak Ty
Ja też mam tak na zmianę - czasem mogę nic nie jeść, czasem lodówka się nie zamyka ;) Moim dodatkowym zmartwieniem jest to, że ciągle kłuje mnie jajnik (jak podczas owulacji, więc wciąż pali mi się czerwona lampka - a co jeśli doszło do zapłodnienia), ale prócz pigułek stosujemy też gumkę jak nam się przypomni, więc jakoś to będzie, mam nadzieję...

Dziewczyny , przestańcie się truć! Chcecie mieć w przyszłości zdrowe dziecko? to odstawcie to swiństwo. Niech Wasz \"Pieścioszek\"- partner, poćwiczy dobrze dostępne dla niego !metody antykoncepcyjne.

Gość ktos 35
Dziewczyny mam pytanie robilam test trzy tygodnie po stosunku wyszedl nagetywny dostalam okres w terminie jednak mam watpliwosci czy moge byc w ciazy?? Jak jest się w ciąży to okres to raczej plamienie czy też czasem dużo leci?? Prosze odpowiedzcie mi