haslanka 0 Napisano Lipiec 27, 2007 zapraszam mlode, doswiadczone i te `zielone` laseczki do pogaduch na kazdy temat :) ;p -oby bylo nas jak najwiecej- ;] dziewczyny radzmy sobie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 27, 2007 hehehe.. zapraszam zapraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czemu na antykoncepcji Napisano Lipiec 27, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 27, 2007 bo o tym tez beda rozmowy;] to o wszystkim o czy gadaja dziewczyny... czyli 69% tego hehe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Figaa 0 Napisano Lipiec 28, 2007 jestem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Figaa 0 Napisano Lipiec 28, 2007 kurczak tylko nie wiem czy po takim temacie ktos wpadnie na to zeby zapytc o antykoncepcje np Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Lipiec 28, 2007 ooo ja tez jestem:D to o czm gadamy?;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Figaa 0 Napisano Lipiec 28, 2007 o wszystkim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sally hansen 0 Napisano Lipiec 28, 2007 laseczki ? :O :O :O :O czyli kolejny topik dla pustych panienek z tipsami :O sorry ale laseczka to średnie okreslenie kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Figaa 0 Napisano Lipiec 28, 2007 hehe pudlo , ja nie mam tipsów:P i nie chodze na obcasikach i nie ubirm sie ana rozowo i nie mam tlenionych wlosow :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 28, 2007 czepiasz sie slow ktore kazdy inaczej odbiera..!! hahaha.. bez sensu-ale nikt ci tego nie zabroni :P to jak?? co na pierwszy rzut tasmy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Lipiec 28, 2007 kobiety normalne;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 28, 2007 hehehe.. ja tez!! nie mam teraz tipsow (raz w zyciu sobie zlaozylam:)) mam ciemne wlosy.. nie chodze w szpilach i rowniez mini i rozowych albo kozaczkow ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Lipiec 28, 2007 i po pytaniu haslanki zapadla taka niezreczna cisza;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 28, 2007 kurczakk... zamotalam sie :) hihihi.. ale wicie o co chodzi ;p :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Figaa 0 Napisano Lipiec 28, 2007 kurczak wymyslcie cos ciekawego bo pozarlam sie dzis z chlopakiem i chciala bym oczyms ciekawym iprzyjemnym porozprawiac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 28, 2007 hmmm... tabletki-pierwszy raz-triki lozkowe-fryzura na noc ...hahah.. help me!! jaki temat? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Lipiec 28, 2007 wiemy wiemy;) to od czego zaczynamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 28, 2007 moze od tego dlaczego kolezanka pozarla sie ze swoim facetem ;) hahaha :) moze byc ciekawei! co ty na to!? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Lipiec 28, 2007 ok pierwsze padly tabsy... zazywacie? jakie? ja biore jeanine i jestem 100%zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 28, 2007 FIGAA liczymy na Ciebie ;p ;) hehehehe,,, ale zarzuc temat ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Lipiec 28, 2007 to nie musi byc przyjemne la kolezanki;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 28, 2007 hmm.. szczerze mowic mam wykupione-czekam do pierwszego czerwonego dnia.. i juz sie nie moge doczekac ;] harmonet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Lipiec 28, 2007 Figaa do spaniaaaaaaaaa ale już :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnianka 0 Napisano Lipiec 28, 2007 Ja biorę yasmin i jeśli chodzi o samopoczucie, to świetnie, a czy jestem zadowolona, okaże się jutro. Czekam na krwawienie. ;) Fajny topic. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 28, 2007 ..ale mialam przypal z matka.. powiedzialam jej ze potrzebuje duzo siana.. troche sie uzbieralo; ciuchy, tabsy itp. wkurzylam sie i powiedzialam ze gin mi zapisala na uregulowanie okresu (kapnela sie co jest grane) ktoregos razu przeryla mi caly pokoj i znalazla.. zabrala mi recepte.. chciala pozniej pogadac zapytac po co to --to jej po chamsku odszczakalam i juz od tamtej pory recepty nie widzialam ;/ ale zalatwilam sobie i juz mam nawet wykupione ;p tyle ze jak pojedziemy teraz na wakacje i ja dostane to moze sie kapnac, albo mnie przyczai z nimi ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Lipiec 28, 2007 no kaza co innego i kazda zaowolona i jak tu madrze cos naisac w topicu typu: czy sa dla mnie dobre te i tamte tabletki;p hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Lipiec 28, 2007 a ile masz lat?;p jesli mozna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Figaa 0 Napisano Lipiec 28, 2007 jestem musialam soie kanapke zrobic:P:D Teorka ja ciebie tez :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Lipiec 28, 2007 haslanka a ile Ty masz lat ?? :O :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach