Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaa

Żelowe oddychają, a akrylowe nie, czy są lepsze w zwiazkuz tym?

Polecane posty

Gość ciekawskaaaaa

hej, chce założyć sobie tipsy, ale nie wiem jakie. Kiedyś naklejałam te takie sklepowe przez 3 miesiace i wreszcie miałam chyba grzybice, (lekarz tego nie stwierdził, powiedział, ze to nie dotlenienie) bo były zielone i odłaziły :o Boję się by to się nie powtórzyło! Słyszałam, że jak sie nałozy zel to paznokieć oddycha, czy to prawda?

Gość Blumcccia
Osobiście nie zakładałabym żadnych.

Gość ciekawskaaaaaaa
???

paznokcie nie oddychają??!!! a to ci dopiero nowość... chyba poinformuje o tym fakcie swoich profesorów, bo oni jakieś przestarzałe dane maja i bzdur uczą.... :D agnesss NIE SPAM!!! strasznie natretne jest to twoje zaśmiecanie topików..:O

jedne i drugie mają fatalny wpływ na naturalną płytkę paznokcia, niezależnie czy faktycznie oddychają czy nie

Gość ciekawskaaaaaa
przede wszystkim, a dlaczego? na czym polega?

fiberglass to tzw. tipsy jedwabne. (kawałek jedwabiu wtopiony jest w resine). Najmniej ze wszystkich metod niszczą paznokcie (głównie dzieki małoinwazyjnym produktom). Uważa sie że są troche słabsze od żelowych ale jeśli są DOBRZE ZROBIONE i niezbyt długie to trzymają sie naprawde bardzo dobrze (sprawdziłam na sobie;) ) jedyną ich wada jest to, ze nie da sie w nie wtapiać ozdób :( no ale za to jak sie wzorki namaluje to do dopelnienia wytrzymują :D

Da sie wtapiać ozdoby w fiberglass,ja osobiscie zakładam fiberglass\'y i wszystko sie da zrobić.Pozdrawiam