Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła żona hindusa

Maż hindus, czy to aż taki wstyd?

Polecane posty

Gość Isna
Mój chłopak jest Bengalczykiem, do Indii mu nie daleko, Hindus jak ci o których piszecie, co prawda urodzony w Londynie, ale rodzice przywędrowali z Bangladeszu. Czysty zadbany, przebiera się częsciej ode mnie :P:P czy jest tu ktoś też związany z Bengalczykiem? chętnie pogadam ;)

Gość rsfes
zona francuza ja tez :P jestem we francji, maz jest pol frnacuzem pol serbem , i tez sie nasluchalam prezmilych tekstow nieraz zwalszcza ze jaet 14 lat strszy

Gość Isna
Polacy zawsze będą narzekać ale nigdy nie zrobia nic, żeby coś zmienić. Lepiej wyzwać innych od brudasów niż zastanowić się dlaczego Polki nie chcą się wiązać z Polakami!

Gość Pankarita
Witam, Tak czytam Te Wasze posty. Dziewczyny 100 razy zastanowcie sie zanim wyjdziecie za mąz za Bengalczyka!!!!Jestem żona Bengalczyka niestety juz 10 lat i mam z tego tytulu same problemy.Rożnice kulturowe sa za duże aby z takim człowiekiem mieszkac pod jednym dache,Owszem potrafia byc mili kiedy spotykaja sie z dziewczynami, ale po ślubie to wszystko się zmienia. Zaczyna sie liczyc tylko zdanie kolegow, wychodzi to,ze z natury jest to leniwy narod i pracowac im sie nie chce, najlepiej to byc na utrzymaniu zony a samemu latac na laski imprezy.Ja nigdzie z nim nie chodze a wiekszośc znajomych nadal mysli,zę jestem panna.Maś hindus to wielki obciach!!!!

Gość novcoovcocco
?A czy Hindusi są obrzezani?

Gość Jak nazywa się
Mittal to nie!!!!

Gość novcoovcocco
Są obrzezani?

Gość Namaste
Byłam w zwiazku z Hindusem ok1.5 roku.Niestety po ok 6mies od zamieszkania razem zaczał mnie bic mowil ze ja go do tego zmusilam swoim zachowaniem..ze zasluzylam. mimo wszystko wszystkim zwiazkom mieszanym zycze powodzenia i szczescia..

Jak autorka topicu może pisać coś takiego "Mąż hindus - wstyd?"?! Kobieto, pozazdrościć... :/ Ktoś, kto kocha szczerze i oddanie NIE MOŻE!! powiedzieć, że wstydzi się być z ukochanym! Przepraszam, ale to mnie śmieszy! "Mąż inwalida - czy to aż taki wstyd?" ohh, jeśli to taki wstyd, to po co w ogóle myśleć o ślubie?! Ludzie, głowa mała... Jest mnóstwo stereotypów - Polak - złodziej - czy każdy z Wam moi drodzy jest złodziejem? ;] Potraficie dostrzegać najmniejsze drzazgi w oczach innych, ale całych kłód w swoich to nie łaska zauważyć? Tylko ktoś ograniczony zdobywa się na osądzanie całego narodu poprzez pryzmat kilku osób, żałosne!!!!! Czy Hindus, Chińczyk, Meksykanin, itd. to ktoś gorszy? Ojj tak, w Waszych-dumnych z nie wiadomo czego Polaczków- opiniach, oczywiście tak!! Czasami jest mi wstyd z tego powodu, ze jestem Polką... :/

Gość punjabi bhabi
Czasem jak czytam takie rzeczy, to mi się wstyd robi, ale jak bardzo! Jesteśmy tak nietolerancyjnym narodem, małostkowym, ograniczonym, a jednocześnie naszą narodową cechą jest to, że - za przeproszeniem - wyżej sramy, niż dupy mamy! Znam paru Hindusów, jeden jest moim narzeczonym - chłopak śliczny jak z obrazka! Poza tym czyściutki, pachnący, świeżo ubrany - tak samo jego koledzy. Uczciwy, dobry, dba o mnie i nie zacznie mnie bić zaraz po ślubie, tego jestem pewna. Ponadto jest TOLERANCYJNY i nie ma w zwyczaju generalizować. Jest Sikhem, ale nie nosi - jak to ktoś wspomniał na tym forum - ręcznika na głowie. Nie jest zakłamany, jak większość przedstawicieli naszego narodu, ale co tu dużo dodawać. PS To nie Hindusi są Cyganami, lecz Cyganie z pochodzenia Hindusami. Ale to nie ma zbyt wiele do rzeczy. Lepiej spójrzmy na historię naszego narodu i pomyślmy, czy naprawdę mamy czym tak się chwalić?!

Jak czytam niektore posty, zamieszczone zapewne przez polskich, bialych mezczyzn, to zaczynam sie zastanawiac, czy rasizm nie ma racji bytu. Boli, ze con raz trudniej znalezc porzadnego chlopa w Polsce?

Gość eeyorek
mnie to nie przeszkadza. tylko z jednym sie nie wydaj przed znajomymi. prawa ręka a lewa... wiesz co to znaczy skoro masz go poślubić wiec nie piszę dalej. dla mnie to brrrrrrrrr

Gość hmmmm nie niewiemy
co to oznacza. Mozesz objasnic?

Gość patriotka że aż żal
a ja mam chłopaka POLAKA frajera który w porywach szału uderzał moją głową o ścianę-bez jaj, potem wyje i przeprasza.Mało tego -nie potrafię się od niego uwolnić, prześladuje mnie, nachodzi ,błaga,naciska i tak w kółko...Także nie pochodzenie a wychowanie,mentalność i charakter ma tu znaczenie i w dupie miej obgadywaczy bo jeśli jesteś szczęśliwa to to jest najważniejsze. Tak na marginesie-ostatnio przyjechała z Anglii sąsiadka z chłopakiem Hindusem i sama złapałam się na tym,że lampie się jak głupia i przezywam ,że ona ma chłopaka Hindusa.To taka nasza małomiasteczkowa ciekawość i nie zawsze oznacza niechęć tylko hmmm...jak to było w moim mieście - taka mała atrakcja ;-0

Gość gccMaster
jesteście do bólu przewidywalne czytając temat posta wiedziałem już w jakim tonie będą wpisy

Gość HEHE__
Hindusi jedza tylko prawa reka bo lewa jest nieczysta i sluzy do czynnosci nieczystych np.podcierania dupska.:D Do patriotki: pogratulowac wyboru :o

Gość Agrawenia
Jak was czytam to mi się słabo robi, znam masę polsko- polskich małżeństw, gdzie on ją leje równo, nie szanuje, obraża na każdym kroku. WIęc co pierniczycie połowa polaków traktuje zony jak przysłowiowi arabowie. WIęc walcie się polscy burak panowie i dobrzę a polkom życzę udanym związków z Indusami:) )Ostatnio facetowi w kanjpie siedzącemu obok na krześle wylałam wrzącą herbate na jaja udając ups na jego tekst o "biała kurwa" szła śliczna polka z przystojnym Indusem za oknem....polscy faceci są beznadziejni, ani bofaci , ani przystojni , ani dobrzy w lozku....

Gość ale sie uśmiałam 28976
czasami wstyd a czasami nie! znam czystych ,wykształconych i dbających o rodzinę.Ale 98% tych co przyjezdzaja do polski to biedota i slamsy.znam taką co ma dziewczynke z hindusem .ona biala , jasne wlosy a dziecko jak murzyn.trochę mi jej zal. wszyscy się smiejaz ze,z cyganem

Gość Ona......
E tam pewnie ci zazdroszczą kakaowego ciacha ;)

Czy na pewno Go kochas? Gdyby tak.. nawet nie pytałabyś czy to wstyd. Idiotów jest pełno na świecie.. przynajmniej to nie gatunek na wymarciu.. co Cię interesuje komentarze inne ludzie? Patrz przez swój pryzmat. Mi jest z nim dobrze albo nie.

Gość Pakula
hmmm ja poznałam miłego meksykanina mieszkajacego od 8 lat w stanach. jest poprostu........ normalny:)nie slodzi, rozmawia normalnie, jest po swich przejsciach w zyciu. kilkakrotnie rozmawialismy przez telefon, za posrednictwem kamery na necie, na necie rozmawiamy dzien w dzien choc jest to dosc trudne z racji 6 godzinnej roznicy w czasie. nie mamy plytkich rozmow sa o powaznych sprawach ale i milych jak i luznych rowniez. to takie dziwne uczucie ale cos nas do siebie ciagnie. ciezko jednak bedzie sie spotkac oj ciezko. oboje boimy sie tez ze nie zobaczymy tego czego sie spodziewalismy....nie wiem co to bedzie ale oboje mamy juz przed 30 i boimy sie lokowac uczucia w nieznane. jednak przestac sie kontaktowac nie potrafimy.

Gość Żona Bengalczyka
Mam męża Bengalczyka. Na forum było wspomniane, że ludzie na widok mieszanego związku reagują uśmieszkami. To jest prawda. Nieraz idąc z mężem, ludzie się dziwnie patrzą, kobiety uśmiechają jakby się miały zaraz podniecić, a niektóre nawet patrzą na coś innego. Jednakże ja nie chciałam zrezygnować z miłości, bo "co ludzie powiedzą". To jest moje życie i ja je układam pod siebie a nie pod kogoś. Moim zdaniem nieważne jest skąd pochodzi partner, jakiej z jest religii, etc i nie należy się wstydzić związku tylko dlatego, żeby nie być "na językach". Wstydzić się powinno wtedy, gdy rezygnuje się z kogoś dobrego, tylko po to by innym zamknąć dzioby. Więc najlepiej olać innych i iść za głosem serca. Dodam tylko, że mój mąż nie jest muzułmaninem, lecz katolikiem, jest człowiekiem - aniołem. Troskliwy, kochający. Wszystkim kobietom życzę takiego męża, pozdrawiam

Gość Pakula
no my tu mamy o tyle problem ze jemu skonzyla sie wiza i przyjazd do polski w odwiedziny moglby sie skonczyc brakiem mozliwosci wjazdu ponownie do usa:(

Gość KKKKAKA
Skonczyla mu sie wiza hehe, ciekawe czy on ja wogole mial :D, 99% amigos w Stanach przeskakuje sobie przez mur oddzielajacy USA i Mexico. Meksykanie tutaj niestety to plaga.

Gość VANILIOWAAA
mieszkam w UK i napatrzyłam się na Hindusów i nie tylko... ja bym nie mogła, ale to tylko moja opinia ciacha ??? nie no nie wierzę ....

Gość Pakula
ufam że ja miał :) a z reszta czy ja mial czy nie faktem jest ze jesli chce byc nadal w usa nie moze sie ruszyc puki wizy nie zalatwi. no a jedynym wyjsciem z opresji to chyba malzenstwo :P

Gość Pakula
no to albo cos jest nie tak albo ja czegos nie wiem. uczy sie tam, pracuje podobno legalnie, placi rachunki, nie wiem czy jest zameldowany tylko, to na jakiej zavadzie moze miec obywatelstwo??

Gość Karishma
Za miesiąc wychodzę za hindusa.Jestem rodowitą Polką.Mam gdzieś to co inni sądzą o moim związku i czy im się on podoba czy nie.Wśród Polaków nie spotkałam nikogo takiego jak on:) Jestem szczęśliwa. To będzie mój drugi związek.Czy to wstyd? Myślę że to mój pierwszy mąż Polak przyniósł mi więcej wstydu...Teraz zamierzam być szczęśliwa.

Gość Karishma
A czy biali faceci są lepsi od Hindusów?