Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła żona hindusa

Maż hindus, czy to aż taki wstyd?

Polecane posty

Gość pedalina
piatka hanss!!!!!!!......podoba mi sie twoje imie!!!!!!!mnie nazywaja kurt!!!!!!!pozdrow adolfika!!!!!!caluski

Gość gość
Polki hindusow uwielbaja bo hindusi dlugie maja i dobrze mrucza a polce tylko oto chodzi

Gość franekk
Ja mam 10 cm w gaciach, a moja Mariolka jest ze mną i o żadnym ciapatym nie myśli. Nie każda Polka to szmata.

Gość gosc000000
ktos tutaj w bledzie !!!!!!nie wiem skad ten mit ze hindus ma dlugiego czy grubego???????to sa ulomni faceciki zabidzone z malutkimi fiutkami na dodatek nigdy im nie staje poniewaz ciagle sie onanizuja.>>>>lapy ciagle w majtach.pozdrawiam hanss-a kurta i adolfika

Gość gosc000000
odp. do Franka a bardziej do Mariolki-szanuj co masz i nie zamieniaj na nic innego.Pozdrawiam trzymajcie sie razem cieplutko!!!!!!!!

Gość gość
Jak ktoś nie szanuję ludzi z powodu na odmieny kolor skóry lub język to znaczy ,że sam nie jest niczego wart. Hindus jak każdy z nas zasługuje na szacunek.

Gość gość
coś Ty kobieto oszalała? Za drobne nieposłuszeństwo, będzie Cię lał pałką przed oczami ich zboru. W obawie przed zdradą wyrwie Ci łechtaczkę, byś nie odczuwając przyjemności z seksu nigdy nie miała ochoty na innego mężczyznę., Za ew. zdradę zakopie Cię po szyję i ukamienuje. Od zasłaniania twarzy udusisz się od smrodu z rozkładających się smarków. Poszukaj w necie film pt. "Inwazja islamu" a dowiesz się szczegółów i innych faktów.

Gość ÓW MĘŻCZYZNA...
Jak myje ptaka to zaden wstyd ;)

Gość gość
cytat: gość Jak ktoś nie szanuję ludzi z powodu na odmienny kolor skóry lub język to znaczy ,że sam nie jest niczego wart. Hindus jak każdy z nas zasługuje na szacunek. komentarz: kolor skóry i pochodzenie nie ma nic do rzeczy, Ich sposób bycia i życia to element "kultury" zakodowany w genach, której chyba nie da się zmienić, kultury, która może zniszczyć k.chrześcijańską, a co zauważył premier Australii, proponując im w imię wolności wyjazd z jego kraju.

Gość ÓW MĘŻCZYZNA...
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę sześćdziesiątą wiosnę i pod staniczkiem jeszcze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość gość
zaden wstyd i zadna roznica jakiej narodowosci jest osoba ktora sie kocha,kto mysli inaczej musi byc stad:-D

Gość do gościa
jeśli pod pojęciem "kocha" rozumiesz długość penisa i dogodzenie kobiecie, to masz rację, są oni mistrzami, ale jeśli idzie o ich sposób życia to jesteś w totalnym błędzie, oglądnij film "Inwazja Islamu" a oczy wyskoczą Ci z orbit i zmienisz zdanie. Tak ukształtowanej przez wieki negatywnej kultury bycia nie da się zniwelować samym kochaniem, gdyż jest to kultura totalnej negacji, która może zniszczyć tę normalną część ludzkości a na końcu siebie.

Gość gość
film naukowy- dokumentalny to jest czy fabularny? mnie tez ochrzcili i do komuni wyslali a bog dla mnie nie istnieje,myslisz,ze wszyscy tam sa tacy wierzacy i przestrzegajacy wiare?

Gość gość
jesli ludzie naprawde sie kochaja czuja,ze sa dla siebie,sa ze soba szczesliwi to zrobia wszystko aby byc razem i pierdy typu bog,roznica wyznan czy standardowych zachowan nie ma znaczenia bo sami w swojej parze sie uksztaltuja,stworza swoj wlasny swiat odciety od calej reszty

Gość do gościa
Jest to film dokumentalny. Oto kilka scen: 1.dziecku za "kradzież" cukierka kładzie się rączkę pod koło samochodu ciężarowego!!!! 2. mężczyznę za obrazę islamu wiesza się do góry nogami i rozpruwa brzuch!!!! 3. kobietę za zdradę małżeńską zakopuje się w ziemi po szyję i obrzuca kamieniami, tam dogorywa!!!!!! 4. mężczyźnie za kradzież obcina się prawą dłoń 5.turystę, za pokazanie krzyżyka na szyi wydala się z ich kraju Są to niektóre elementy ich Kultury, w ich języku nazywa się to "SHARIA"

Gość gość
cyt. jeśli ludzie naprawdę się kochają czują, ze są dla siebie, są ze sobą szczęśliwi to zrobią wszystko aby być razem i pierdy typu bóg, różnica wyznań czy standardowych zachowań nie ma znaczenia bo sami w swojej parze się ukształtują,stworzą swój własny świat odcięty od całej reszty HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Mój/moja droga, są to pobożne życzenia, gdyż spaczonej psychiki zakodowywanej w genach przez wieki, nie da się samym "kochaniem" uzdrowić, tak jak genu homoseksualizmu czy otyłości. Prędzej czy później te negatywne geny wyjdą na wierzch!!!!! A Ty nie obrażaj Boga, bo widzę, że masz o nim pojęcie jak świnia o tańcach, bo możesz ściągnąć na siebie złą Karmę.Nara.

Gość gość
Moja siostra jest z Hindusem od 20 lat i nic z niego nie wyszlo, kolezanka z Marokancem i tez nic z niego nie wyszlo,kolo nawet przestal koszerne mieso spozywac, czlowiek sam sie "wychowuje" gdy juz ma swoj rozum i potrafi myslec. Ty nie byles zakochany na zaboj nigdy chyba bo dla prawdziwej milosci to zjem drzewo:-D Nie opowiadaj mi o zlej karmie ktorej nie ma bo nie wierze w to,wyrazilem swoje zdanie byc moze w nieodpowiedni sposob ktory Cie urazil,wybacz :-) Ale dla mnie z zaznaczeniem DLA MNIE to p*****ly:-)

Gość gość
do przedmówcy: czyli SHARIA to dla Ciebie pierdoły i zmyślenia? Notabene, jest to film zrobiony przez dorosłego islamistę, który uciekł z tego getta/piekła. Sądzę, że czułeś smak miłości sfnalizowanej czystym bezpruderyjnym seksem, jak chłopczyk liżący cukierek prze grubą szybę. Jestem pewna, że jesteś nie tylko obrzezańcem ale i eunuchem. Jeśli nie mam racji, to wyślij fotkę swojego penisa, a odszczekam pomówienie.

Gość gość
no i po duskusji, gdyż gość wystraszył się złej Karmy lub mu wstyd za SHARIĘ. Chłopie nie pękaj, tu na Zachodzie, w krajach cywilizowanych włos z głowy Ci nie spadnie i żadna SHARIA Cię nie dotnie, ale nie ubliżaj Bogu. Skoro w Boga nie wierzysz, to opisz jak się przeistaczałeś z małpy w zwolennika islamu? Być może masz jakiegoś bożka, opisz go.

Gość gość
hanss frank zapraszam do gdanska. Niedosc ze ci napluje w ryj to jeszcze przyjebie z bejsbola kryptogeju

Gość gość
Ale nie każdy Hindus to islamista. Hindusi mają też swoje wyznanie i swoich bogów jakieś shivy i inne. Hinduizm nie jest zagrażającą i niebezpieczną religią. Ale islam już tak a tacy Hindusi też są. I ci co wierzą że nie ważna jest wiara czy kultura to chyba z rozumem nie mieli nigdy do czynienia. Islam to nie tylko religia ale i prawo a to warunkuje kulturę. Islam g****i wszelkie prawa człowieka. Jak można spotykać się z człowiekiem który w cos takiego wierzy. To jakby spotykać się z Hitlerem albo Stalinem. Nie byłoby wam wstyd? Posłuchajcie co głoszą Ci odważniejsi. Wasz jest inny? Nie, nie jest nie łudźcie się, Jest niewierzący? Pójdzie walczyć za islam jak przyjdzie na to pora. Miłość go zmieni? Nie, nie zmieni bo zakorzenionego zła wpajanego od dziecka nie da się wyplenić. A kiedy dochodzi do zamachów to jedyni ludzie którzy podskakują z radości bo ludzie zginęli. Tak Polacy są zacofani więc żyj sobie z takim poza granicami naszego kraju. W naszym kraju spotykanie się z islamistą to wstyd i źle o tobie świadczy.

Gość gość do przedmówcy
A Ty skąd się urwałeś, z jakiego drzewa afrykańskiego, bo Gdańsk to pewnie tylko przykrywka ? A może jesteś ortodoksyjnym islamistą & faszystą, skoro używasz terminologii faszystowskiej? No wiesz, jak Ci nie wstyd? Masz Ty jeszcze nieokaleczoną żonę i zdrowe dzieci? Uważaj, bo sianie faszystowskiej ideologii jest karalne.

Gość gość do przedmówcy
sorki, to do tego nad Tobą, rzekomo z Gdańska, a wg niego gdanska.

Gość Nowa odmia
gość hanss frank zapraszam do gdanska. Niedosc ze ci napluje w ryj to jeszcze przyj**ie z bejsbola kryptogeju KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Gość gość
A wy wiecie że islamiści wchodzą na takie tematy i wypisują że np. własnie ich siostra to żyję w takim związku i jest ok albo że oni sami w takim związku są od lat i jest rewelacyjnie (oczywiście ubliżają przy tym Polakom). Ale łatwo ich rozszyfrować bo nigdy nie podają konkretów bo nie są w stanie aż tak dobrze kłamać. Zobaczcie jak konkretnie opisują te co z nimi w związku były i przeżyły piekło a w drugą stronę to tylko ogólniki. Kiedyś na jednym forum jak dziewczyna zaczęła opisywać to jej jeden groził tacy są bezczelni.

Gość Nowa odmiana SHARII
gość hanss frank zapraszam do gdanska. Niedosc ze ci napluje w ryj to jeszcze przyj**ie z bejsbola kryptogeju hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Chłopie z rzekomego Gdańska, za wynalezienie nowej odmiany SHARII pn. "przyj****ie bejsbolem w ryj", masz medal i zgłoś to do Urzędu Patentowego, to dostaniesz łyżkę ryżu & banana.

Gość Nowa odmiana SHARII
cd. ...dostaniesz gratis banana i nie będziesz musiał skakać po drzewach by nie umrzeć z głodu.

Gość gość
faktycznie gość wymiękł, bo już tyle czasu nie pisze, i nie broni swojej Kultury. To dobrze, że zrozumiał i wstyd mu za Rodaków i SHARII. Jednak potyczki tu na Forum nie idą w las, pełnią rolę wychowawczo-edukacyjną.