Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

te niektore kolezanki to sa dobre...pod pomidory, tyle razy sie juz przejechalam, mam jedna zaufana psiapsiolke od 16 lat juz sie znamy i jej tylko ufam, do reszty podchodze z nieufnoscia:)

laseczki wpadlam na taki pomysł moze wam sie spodoba?...moze wymienimy sie numerami gg? jakby byla jakas potrzeba zeby pogadac lub cos tam? jak myslicie?

marilyn tak ci zalezy na kolegowaniu z nia skoro raz ma cie gdzies a raz sie odzywa jakies ma odchyly czy klepka tak jej sie przesuwa?

Marilyn czasami takie lubiane bywaja wredne, znam takie przypadki, ciezko z ta przyjaznia bywa

Wiem o co chodzi Ariane tylko Ona kurde no nie jest taka. To porządna, mądra dziewczyna. Ma nasrane w głowie za przeproszeniem tak, jak i ja (:P). Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Nie odzywam się nadal...będe czękać na Jej kroki.

dziewczynki ja uciekam z moim K do lekarza potem sie odezwe buziaki 👄

Witajcie moje kochane dziewczynki!!! Ale się za Wami stęskniłam!!! Własnie czytam jak tu wszystkim smutno:( Ja też nie mam humoru, ale jak widze nie powinnam narzekać bo Wy macie poważniejsze problemy. Rozumiem Cie Ariane bo ja też bardzo długo szukałam pracy, więc dobrze wiem jak trudno ją znaleźć. Wreszcie ją mam, choć nie jest ona szczytem moich marzeń(nie po to kończyłam studia żeby być sekretarką)ale najważniejsze,że jest. No i pracuje w gronie super ludzi- jesteśmy jak rodzina.:) Gregia mam nadzieje,że z Twoim K wszystko będzie OK! Czemu Ty sie smucisz Marilyn?

no Andziu tutaj nas zawsze znajdziesz:) jesli chcesz to odezwij sie do mnie na gg, podalam numer ja i gregia na poprzedniej stronie:)

Ok. Czekam :) "Niczego nie ponaglaj, wszystko ma sobie przeznaczony czas"

Droga Marilyn mam nadzieje,że się na mnie nie pogniewałaś (bo inaczej zranisz moje uczucia;) ) Żartowałam przecież :) Buziaki

Czesc Kobietki, juz jestem 🌻 Co u Was słychac? Andziu, Ariane84 jak tam sprawy sercowe na dzien dzisiejszy sie ukladają??? U mnie miłosc kwitnie ❤️ Apropo- macie moze jakis pomysł jak mozna urozmaicic pobyt 2-3 dniowy na działce sam na sam z facetem?? Bo chce dla niego cos ekstra przygotowac ale niewiele sie da bo ani normalnej kuchni, ani łazienki tam nie ma :O Jest tylko łozko :D no ale 3 ostatnie dni z niego prawie wcale na mieszkaniu nie wychodzilismy więc hmmmm :P ?? BUZIACZKI