Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

Ale fajnie-będziemy ciociami!!!! :):):):) Dziękuje Ci Gregio kochana za miłe słowa. Czuje sie jakoś lżej teraz, mimo że nadal uważam,że cięzko mi będzie kogoś poznać. Bo nie mam gdzie, a po drugie nie mam z kim wychodzić bo moje koleżanki są pozjamowane i nie bawia sie w podrywanie.

Andziu ja Tobie poweim po moim przykladzie. zanim poznalam K bylam tez w toksycznym zwiazku, dla kolesia sie glownie liczyly imprezki alkohol i narkotyki. wkoncu wkurwilam sie nieziemsko i pwiedzialam basta!!!! mojego K poznalam wtenczas kiedy po 1 tego wcale nie chcialalm bo bylam wymeczona psychicznie a po 2 wcale sie nie spodziewalam ze kogos tak szybko poznam. Uwierz mi kochana ze przeznaczenia nie oszukasz i jak masz kogos poznac to go poznasz chcobys miala w nocy przez sen lunatykowac 🌻

teraz sie z moim K smiejemy ze biedak sie tyle nalatał za mna i sie tak starał:P ja go poznalam na dyskotece gdzie wiadomo jaka jest opinia o znajomosci z disco do mnie kumepel mowily ze pewnie cche mnie tylko przeleciec a do niego kumple ze jestem pewnie jakas dyskotekowa dziwka;-) a tu zobacz niedlugo nam rowne 5 lat stuknie!!!

Dziekuje Ci Gregia-odrobinke podnisłas mnie na duchu :) Tylko ze mną będzie troszke gorzej bo 1. nie mam już 20lat, po 2 ludzie w moim wieku już nie chodzą na typowe tyskoteki, raczej do pubu itp., po 3 w moim cudownym miejscu nie ma jako takiej dyskoteki są tylko puby, po 4 żadna koleżanka sama ze mną nie pójdzie po poprostu ich faceci nie puszcza :(

ja wierze!!!! uwaga kolejna opwoiesc z mojego zycia ekhem: pamietam jak moj K podszedl do mnie na disco i tam zagdaywal i tak i siak a ja nieugieta:P a ten sie dalej produkowal a ja do niego stary jak szukasz laski kotry da ci sie przekleciec w samochodzie na parkingu to trafiles pod zly adres, biedak zaczal sie tlumaczyc ze to nie tak a ja jasne jasne i sie zmyl.po 5 min podszedl do mnie jego kumpel i sie zapytal czemu tak K potraktowealam. ale mu sie wtedy tez dostalo, jak ja tam mu pojechalam ze kim on jest jakims piprzonym adwokatem czy kim

Gregia rzeczywiście Twój K miał z Tobą przejścia ;)Ale jak widac pisane było Wam być razem

cd. po 20 min stwierdzilam ze chlopak mial racje i bylam niegrzeczna:P wiec postanowilam K przeprosic ale juz go nie znalalazlam, po jakims czasie K mi mowil ze siedzial przy barku i widzaial mnie ze tak latalam jak wariatka w ta i wewta:P ale za cholere mu sie nie przyznalam do dzisiaj dlaczego

cd. i go nie znalalzalm ale sumienie tak mi nie dawalo spokoju dzieczyny jak nigdy!!!! gdzie ja malo keidy sie przejmowlaam czymkolwike teraz mailam niesamowite wyrzuty jak go moglam tak potraktowac i nawiazaujac teraz do tego preznaczenia: wiec w nastepna sobote mialam jedchac na balety wogole do sczzecina a moj K do jakies rodzinki, a tak sie zlozylo ze ani on tam nie pojechal ani ja i ze znow poslzismy do tej samej nieszczesnej dyskotteko co tydzien temu!!!!

tak prze mgle pamietalam jak on wyfglada ale jak go ozbaczylam wiedzialam ze to on i podeszlam aby fgo przeprosic i tak sie zsaczela nasza znajomosc:P zawsze komukolwiej opowiadalam naza historie to wszyscy lali jaka agentka ze mnie wiec andziu sama zobacz ze bylo nam przeznaczone zebysmy sie nzow spotkali i poprostu byli razem a na 1 walentynki kupilismy sobie takie same kartki walenytyynkowe z calej masy roznych kartek wybralismy takie same!!!dlatwgo wierze w przeznaczenie

Andzia babo tak gadasz jakbys byla ryczacą 40!!!! po 2 rozwodach i z 5 dzieci!

pierdzielisz:P zobaczysz ze niedlugo nam napiszesz ze fajnego faceta calkiem przypadkiem poznalas a my tylko z usmiechem bedziemy przytakiwac i mowic same do siebie a nie mowilam:)

jescze tak o sobie nie mysle ze w ciazy jestem ciezko uwierzyc dopeiro jak lekarz potwierdzi

moj K mwi bo ty jestes taka pizdolina:P albo jak go wkurze to mowi zaraz ci na ta chuda dupe wpierdole i sie skonczy bal dziecka:D

zawsze jest smiesnzie jak sie 2 czubki dobiora grunt zeby nie bylo zawsze sztywnie powaznie bo sie nudno robi