Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

big city boy

Jak sobie znajdujecie nowych partnerów, partnerki w wieku 25 i więcej lat skoro

Polecane posty

większość osób w tym wieku jest w stałych związkach? Wiążecie się raczej z kimś kto jest w związku i rozbijacie ten związek czy częściej z kimś kto jest akurat wolny?

Gość wypowiedz pierwsza

...nie znajdujemy! 🖐️

Przepraszam. Miało być od 22 lat. Już fajne 22-latki są najczęsciej pozajmowane. A nawet 21 latki. Kilka lat młodsza może być. Ale kilkanaście to chyba ciut za duzo. Chyba.

rany, mam 20 i zbliżam się do granicy. niepokojące. :P

Gość 23 l. i wolna
🖐️

no i nikt kto znajduje druga polowke w wieku dwudziestuparu lat wzwyz sie nie wypowiedzial, moze jeszcze sie wypowie

Gość gosiugdgdgdg
ja mam 30 i nie moge opedzic sie od facetow,teraz wpadl mi w oko 40 letni super facet widze ze tez jest mna zainteresowany,umowie sie z nim a co tam zycie jest piekne i krotkie,a co mnie to obchodzi ze moze ma zone...mnie tez kiedys facet oszukal,zamierzam zyc chwila i cieszyc sie szczesciem:)

Gość 23 l. i wolna
big city boy --> doskonałe pytanie! :) Nie wiem, może stało się to w taki sam sposób jak to, że Ty jesteś wolny?

Gość gosiugdgdgd
w szalecie miejskim :classic_cool:

Gość przypadek1
Mam 29 lat, nie mam takiego problemu, moze dlatego ze mieszkam zagranica a tu ludzie rzadko sa w stalych zwiazkach, a takze wiek nie ma duzego znaczenia.

ej no wlasnie, ja tez slyszalem ze w krajach europy zachodniej albo australii malo ludzi jest w stalych zwiazkach ale naprawde nie moge w to uwierzyc. Nie potrzebuja miec kogos na stale????????

Gość to super że nie sa
czyli podchodzą do tego nie poważnie :O a wiek ma znaczenie ja bym nie chciał 10 lat młodszej :O

gosiugdgdgd Twój wybór. Oczywiście do czasu. Ale niektórzy jak sobie kogoś szukają, to kogoś z możliwościami reprodukcyjnymi. Autorze topiku Znaleźć kogoś to łatwizna. Wystarczy wychodzić. Ale kogo - tu najczęsciej jest tak że najfajniejsze są już pozajmowane.

Gość gosiugdgdgdg
bez podszywow prosze...w sumie wszedzie i w pracy i na przystanku i w markecie,zawsze ktos mnie zaczepi i zagaduje...wydaje mi sie ze jestem normalna nie ubieram sie wyzywajaco ale ponoc mam "cos "w sobie,wlasnie ten 40 latek wpadl mi w oko w markecie,sprzedaje na stoisku w simplusie,kiedys zagadal do mnie i teraz czesto rozmawiamy ot tak sobie,a mam w dupie czy ma kogos ,mnie tez facet kiedys oszukliwal spotykajac sie z mezatka,zycie jest zbyt krotkie by czekac na niewiadomo kogo

a ja myslalem ze jak 40 letni facet sprzedaje w simplusie to zadna kobieta na niego nie spojrzy, bo ma za kiepską pracę werbung źle mi:)

Gość 23 l. i wolna
Facet rocznik1978 --> Zauwazyłes, że twierdząc, iż wolne zostały tylko te mniej fajne osoby wydajesz opinię również o sobie samym? ;)

Gość gosiugdgdgdg
nie zalezy mi na kasie bo sama pracuje i nie musi facet mnie sponsorowac,ten facet jest super-przystojny,fajnie sie z nim rozmawia z poczuciem humoru i bardzo podoba mi sie,mam gdzies ile zarabia,dla mnie liczy sie to ze "iskrzy"miedzy nami i tyle:)

Gość babalooo
nie zgadzam się z tym,że fajne osoby są już pozajmowane...dzisiaj kogoś masz a jutro nie....

babalooo Ależ te fajne jak się z kimś rozstaną to szybko są w nowym związku. Sam nie raz u koleżanek starałem sioę wybadać jak im się wiedzie w związku. Ale najczęsciej jest tak że te fajne są w ogromnej większości pozajmowane. ps: pomijam tu rynek wtórny. O szukaniu tam to się myśli po 25-tym roku życia. Wcześniej nie warto.

Gość gosiugdgdgdg
babaloo dokladnie tak jak piszesz,nigdy nie wiadomo co bedzie jutro:)

też nie zgadzam się z tym, że wszyscy fajnie pozajmowani są. Ja przez długi czas też z kimś byłam ale życie tak się potoczyło że zostałam sama. A uwarzam, że jestem fajną osobą i bardzo wartościową.

Gość gosiugdgdgdg
dodam ze do 28 roku bylam przez 7 lat z facetem,ale teraz patrzac na to stwierdzam ze ...nie warto byc z kims aby "byc"...w zyciu piekne sa tylko chwile a i tak wszyscy dokola szukaja "przygod",potwierdzone!!!!!!!!!!!!!!!!dlatego nie zamierzam wychodzic za maz,zycie jest zbyt piekne by spedzic je z 1 czlowiekiem:)