Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

głupia idiotka

Mam 15 lat...

Polecane posty

Już mam dosć mego nudnego życia!! Tak, to bezsensowne narzekania głupiej 15-tki, która potrzebuje pomocy. Ale mi jest naprawdę ciężko, nie mam komu się wyżalić...Jestem nieśmiała, nawet bardzo, zawsze byłam...Urodą nie grzesze...W pierwszej gimnazjum bardzo mnue w szkole przezywali, myślałam że przetrzymam to...udawałam że nic nie słysze...ale to nic nie pomagało...Wpadłam w kompleksy...Wcale nie wychodze z domu...może czasami, ale to naprawdę rzadko...Moze i mam koleżanki, ale co to za koleżeństwo, jak i tak zaraz mnie obgadają...W życiu nie byłam na żadnej imprezie...Nie mam poprostu z kim. W domu też nie mam co liczyć na pomoc, wyzywają mnie od dzikusów, bo nigdzie nie wychodze...Starsza siostra obiecała mnie zabrać na dyskotekę, ale teraz powiedziała poprostu NIE, zabolało, tym bardziej że czekałam na to, głupia myślałam że to odmieni moje życie, pomoze pokonac nieśmiałość. W domu wyzywają mnie od dzikusów, ale nikt nie rozumie, że ja poprostu się wstydzę, i dlatego nigdzie nie wychodzę...Pamiętam jak spędziłam sylwestra...Rodzice poszli na impreze, siostra tak samo, a ja całą nic przepłakałam...Nikomu nie potrafię się zwierzyć ze swoich problemów...Czasami myślę sobie, że najlepiej byłoby gdybym zniknęła, nie mieli by już ze mną problemów...Naprawde mam już dość...Chcę się zmienić, nie dam sama rady...Tak mi ciężko...

Gość skacz.

masz dylematy stosowne do Twojego wieku, ciesz sie moja droga ze nie masz powazniejszych problemow, nie przejmuj sie jestes w trudnym wieku i masz wiele watpliwosci, jako 23 letnia kobitka moge Ci poradzic abys sie nie zamartwiala i cieszyla mlodoscia:)

Gość kati 25
jeszcze masz cale zycie przed soba wiem ze na dzien dzisiejszy twoje problemy wydaja sie powazne ale ja z perspektywy czasu mysle ze nie ma sensu sie uzalac bo prawdziwe zycie po 18 stce sie zacznie teraz moglabys popelnic bledy bedac na dyskotece itp skup sie na nauce ciesz sie z tego co masz-komp telewizja rodzina a za jakis czas sie to zmieni bo jestes przeciez jeszcze dzieckiem i rodzina najwazniejsza

Gość a skąd jesteś
poważnie pytam :)

kochana, wracaj! nie przejmuj sie zgryzliwymi komentarzami. To niestety standard na kafe.. po prostu je ignoruj. I zmien nicka, prosze.. nie jestes zadna \'glupia idiotka\'! nie mozna tak o sobie myslec.. jestes madra dziewczyna! moze zagubiona, ale na pewno nie glupia. jesli chcesz pogadac, bede tu jeszcze przez jakis czas. czekam na odzew.

Gość agusiaKóliczek
a skąd jesteś ?? ja tez mam nudne życie jestem nieśmiała nie ma z kim wyjść na impre ani nie ma gdzie :(

Gość F0009
Jeśli masz na imie Izabela to się nie dziw!