Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plumplum

czy na tym forum mozna spotkać jeszcze normalne dziewczyny??

Polecane posty

Gość plumplum

cały czas widze jakies głupie posty typu ""brzydka zazdrości ładnej"" "gruba ma gorzej w życiu niz szczupła" itp itd... jestem po prostu zaszokowana! czy na tym forum większość dziewczyn na IQ 30?? Mam nadziej że jak sie skończa wakacje to większość tych dziewczyn będzie miała co innego do roboty np. nauke w gimnazjum (chociaż poziom ich wypowiedzi świadczy o tym że chyba nigdy nie korzystały z nauki)...

Gość athom
a mnie zastanawia to, ze wszytskie tematy mowia o relacji kobiety do mezczyzn idze to tak jak go uwiesc jak nie zajsc w ciaze jak zajsc w ciaze jak zaciagnac przed oltarz co tam ubrac/jak zorganizowac wesele jak poznac czy zdradza plus zupki, kupki a pozniej rozwody

powiem Ci ze ja tez jestem troche zdegustowana, zadko tu zagladam, jeszcze zadziej sie udzielam.. ale widze forum opanowaly laski ktore chybazamiast mozgu maja gwiezdny pyl w glowach :O

Gość athom
ja wiem z pewnoscia o jednej

Gość
mam nadzieje że po wakacjach sie poprawi... ja trafiłam na to forum jakiś miesiąc temu i wtedy tu było normalnie...

Kafeteria zeszła na psy,totalnie. Ostatnio królują tematy ze zdjęciami z fotka.pl,tudzież gwiazd i gwiazdeczek i dysputy o ich urodzie ,bądź jej braku. Żałosne.

Gość dama zagipsiona
ostatnie badania wykazały że ponoć 70% społeczeństwa ma IQ poniżej 70 więc to 30 jakby nie patrzeć jest w normie :classic_cool:🖐️

Gość ---ja jestem normalna----

Gość pseudonimdlasiebie
jakby nie patrzec, masz racje

Gość tamtamka
to nie ja-ktoś się podszył!

Gość tamtamka
ja bym powiedziała ścierki :)

Gość athom
nie nakrzyczcie ale ja wprost nie moge pojac zaabsorbowania kobiet dziecmi tzn - prowadzenia blogow, zdrobnien, dyskusji o tym -ile mozna czy te kobiety nie pojmuja ze nikogo obcego ich dziecko nie zachwyca zachwycaja sie tylko mamuski w zamian za zachwyty nad swoimi maluszkami transakcja wiazana wszystkie te dzieci sa takie same rozumiem ze dla matek jedyne ale naiwnoscia jest sadzic ze inni nie maja tego w dupie poza tym zamiast czytac dzieciom ksiazki - pisza blogi

Witam. Tez zauwazyłas brak normalnych dziewczyn ,ja tez:( i masz racje jedna zazdrosci drugiej ...i zgadzam sie z tym co napisałas:):)

Gość o matko swinta
ja jestme normalna i wiekszosc tematow mnie rozwala ale to forum to chyba taka terapia zeby wylac wszystkie kompleksy i ponabijac sie z kogo sie da.... mam jeden topik znajome i tyle mi wystarczy

Gość profesjonalistka
jestem brzydka i nie mam komu dać du.y

A ja myśle że dopiero tu na kafe widać jakie sa naprawdę kobiety. W realu jedna drugiej weszła by w dupsko a tutaj może powiedzieć co naprawdę sądzi. Tak samo było z topikami o odszkodowaniu dla rodzin ofiar wypadku we Francji. W realu nikt nie odważyłby się skrytykować sumy jaka ma zostać preznaczona na ten cel w obawie że ktoś mógłby kogos posądzić o skrajny egoizm i zazdrość.

Gość Calamity Jane pozdro
daj namiar !!!!!

Gość normalna_22___
mnie przeraża fakt, że nasze sopłeczeństwo bardzo zakompleksione, a dodatkowo wchodząc na kafeterie może się jeszcze bradziej zdołować ... liczy sie tylko uroda, seks, ciuchy, kasa a głupie żarty niektórych ... szkoda gadać

Gość
a mnie to przeraża!!! Zawsze myślalam że to tylko w filmach można spotkać takie głupiutkie dziewczyny... a tu prosze...

ojdobra beznarzekań pogadajmyo czymś innym czemu jestescie na kafe ...a nie imprezie, dyskotece ...gdzoelowiek na grilie a własnie tu ... mnie wkuraza ,że jest zomno i nie mam entuzjazmu .... siedziałam w ksiażce ...wylazłam do kompa ....

Gość
a ja tu siedze bo akurat przyjechałam od mojego chorego chłopaka:(

a ja tu siedzę, bo zerwalam z chlopakiem i mam wszystkie wieczory wolne.... przed chcwilą czytalam ksiązkę ale zrobilam przerwę:)

ktoś ...mozna zapytać co mu..kest ?mam nadzieje,że napiszesz przeziebiebie ... ja tezz samotności w sieci w literaturze ...wskoczyłam w towarzystwo w sieci ....pinakolada TY co tam czytasz ?