Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plumplum

czy na tym forum mozna spotkać jeszcze normalne dziewczyny??

Polecane posty

whispers jestes :classic_cool: nie tak zle, emote zrobie, trzezwieje :P polecam w strone swanna dla wytrawnych zytelnikow i ojca dla czytelnikow kochajacych literature a wypic za duzo - kazdemu sie zdarzy

dzieki nocna zmiana kafe :) ksiazke przeczytam napewno udanej wycieczki z cieszacymi sie na nia jak najarani :D

olej błąd.... i miłej wycieczki - jak się cos nie chce to zawyczaj pozniej jest zajebiście ;)

ja bede umierac, ale oni sie ciesza, jaka jest szansa ze sa w takik stanie dzis jak ja? Mala, no trudno. jakos to przezyje. dobranoc wszystkim i Proust is the best and good father too 👄

white fajna masz stopke, tak sobie ja wlasnie przeczytalam, a w zyciu tez tyle optymizmu?

zawsze .... :) zbyt to nasze zycie blade ,żeby je jeszcze ...poszarzać ....dlatego mam w kieszeni zawsze dużo kredek :) taka małaprzenośnia ...maluję ....a do życia podchodzę bardzo \"lekko\" i dobrze mi z tym :) taka biała dama .... nocna - pozdro dla zjaranych towarzyszy Dobranoc i mysle do miłęgo spotkania 😘

ano racja :) tez mysle ze jestem optymistka, ale nie wiem czy az taka.. smiem watpic ;) w kazdym razie dobrej nocy :)

ja jestem NIENORMALNA;) -przedkladam czytanie nad wszystkie inne czynnosci (oprocz jedzenia) -jak mowie ze jestem na diecie to znaczy ze przytyje -zjadam niemozliwe ilosci czekolady i sie do tego publicznie przyznaje bez zadnej skruchy -nie jestem zalamana jak na metce pasujacej na mnie bluzki widze 38 zamiast 36 -nosze jaskrawozielone i jaskrawopomaranczowe trampki -nie zale sie \"jakie to ja mam grube nogi, duzy brzuch, zmarszczki, krzywy nos itd\" -z zasady nie nosze rozowych, zlotych, srebrnych ubran. choc posiadam 1 rozowa bluzke -nie udaje ze nie mam wad -uwazam moja zlosliwosc za zalete -puder, fluid, cienie do powiek i takie bajery mozna na mojej twarzy spotkac najwyzej 5 razy w roku -uwielbiam myszy, robaczki i inne przyjemne zyjatka;D itd;)

zależy co dla kogo znaczy normalna, coraz częściej widzę, że dla facetów, niektórych przynajmniej normalna jest dziewczyna: świezo po solarium, w różowych lub białych ciuszkach, z tipsami na kilometr, smiejąca się tak aby w całym tramwaju było ją słychać no i klnącą jak szewc wtedy jest ok - można się kumplom pochwalić jaką się lasencję złowiło ja w takim razie jestem nienormalna - różowy mam tylko jeden sweter, 1 jasne spodnie ale bojówki i tatuaż nad pośladkami mi nie świeci, tipsów nie posiadam, z solarium nie korzystam i chyba za dużo czytam książek i interesuję się tym co się w kraju i na świecie dzieje, oj zdecydowanie nie jestem normalna i dobrze mi z tym :D