Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plumplum

czy na tym forum mozna spotkać jeszcze normalne dziewczyny??

Polecane posty

tak sie sklada ze ostatnio tez mam duzo wolnego i wypelniam to ksiazka, a czasem z braku laku wejde tu w nadziei ze moze poczytam, dowiem sie o czym ciekawym.. ale z dnia na dzien coraz gorzej sie robi :(

Gość
ma kamienie na narkach.... tak mi go strasznie żal nawet najsilniejsze zaszczyki mu nie pomagają:(

ta sama...a czytałaś? to jest jakby kontynuacja bardzo podoba mi się u Szwaji ze kolejne ksiązki są ze sobą powiązane w jakis sposób

Gość
sory źle napisałam... ma dysleksje i nawet jak bym sie niewiadomo jak starała to zawsze jakiegos byka strzele:(

Lubię Szwaję .... Ostatnio czytałam \"Romans na reccpte\" skonczeprzejde do Wędrownej :P Nida na kafe oj nuda .. isc spac czy nie ? o to jest pytanie !

czytalam tylko \"jestem nudziara\", \"artystke..\" przeczytam napewno, nawet nie wiedzialam ze wyszla jakas nowa jej ksiazka. ja ostatnio przeczytalam \"Ojca chrzesnego\", bo pomyslalam ze kultowy film wiec ksiazka musi byc jeszcze lepsza.. i byla :) a teraz utknelam w \"Gra\" Neil Strauss, ale jest taka tam sobie :)

no to okazalo sie, ze jestem troche do tylu, musze sobie nadrobic :) czyli co bylo pierwsze, drugie itd?

1 - Zapiski stanu powaznego 2-Romans na recepte 3 wędrowna artystka ( Adela);) nocna zmiano to takie książkowe "nudy" :P

jakie nudy?! od dawien dawna sie tak nie wciagnelam i tyle TU nie dowiedziam ;) dzieki white_widow

wielbiciel popularny bo 70 B jest popularne ;) ja swoje 70 B uwielbiam i nie wiem czemu 99% dziewczyn ma taki kompleks ;)

nocna zmiana kafe -> nie jestes marginesem - po trzezwemu czy po pijanemu - na nocnej zmianie obecnosc zaliczona :) i ksiazki lubisz :)

jak czytasz, to nie malo, a duzo masz do powiedenia, bo tutaj czytaja, ale instrukcje do kondomow, wiec oczytana jestes bardziej. Ide spac, pozdrawiam wszystkich, ale ide spac, bo jutro mam wyjazd i bede zdychac, a wszyscy sie ciesza jak najarani na wycieczke

whispers ---> też nie mogę pojąć takich kompleksów ;) ktoś ---> odezwij się do mnie na mail\'a albo podaj swój, może coś pomogę z tymi kamieniami.

się nam nocna zmiana przejęła....ej no sorry ,że my tu tak bezczelnie o ksiązkach ...o kto Ci tu o marginesie ... Ej nie użalamy sie nad sobą no ! ;)

wlasnie wypalilam ostatniego papieroska :O bede musiala zakrasc sie do mamy pozniej :) a juz mialam rzucic.. juz juz tak blisko bylo, teraz bym nie miala problemu..