Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a nie lepiej

Samotnie mi dzis..

Polecane posty

Moj mieeszka na stale w USA, widzimy sie jak tylko mozemy, ostatnio tydzien temu-i daltego moze jest mi jeszcze gorzej smutno gdy nie czytam od niego zadnej wiadomosci. Dokladnie, gdy facet jest na odleglosc niestety nie jest lekko. Teraz mam nadzieje, ze uda nam sie zobaczyc w sierpniu-bo inaczej umre z tesknoty...my jestesmy ze soba tez od pol roku. Pamietam jak rozpaczalm w czerwcu gdy byl w Indiach a nie mogl byc u mnie-niestety ma taka prace-i tez musialam przetrzymac...tesknota jest okropna...

hej, ja na chwilke zobaczyc jak sie rozmowa rozwija... Co do tego co napisałaś że \"dlaczego miałby mnie zostawiać?? Bo jest dobrze i przyjemnie??\"....u mnie było cudownie dobrze, cudownie przyjemnie...a mimo tego mnie zostawił...dlaczego?? Bo podobno tęsknił i nie było mnie obok jak potrzebowął...widocznie nie zasługiwał na mnie...czasem cos sie psuje nawet jak jest dobrze i miło...ale to tylko takie moje przemyslenia... Nie każdy facet straszny...smutno mi troche, bo wolałabym te niedziele spedzic z moim Miskiem, nawet przed TV...a tu siedze sama a i mysli mam nie za ciekawe:/ A co do tego skąd jestem...to...Jastrzębie Zdrój...a któż pyta??

mysle, ze czesto odleglosc wzmacnia zwiazek...pomimo, ze ma tez duzo minusow..., ale bez zaufania nie mozna istniec...a najcudowniejsze sa spotkania po tak dlugim niewidzeniu sie ze soba;-)

o rany.. to ja mam do mojego 1,5h samolotem.. widzielismy sie 3 tygodnie temu i widzimy sie za 3 :) Poza tym w pazdzierniku lece do helsinek na 9 dni, w tym na koncert apocalypticy :D :D wiec generalnie nie jest zle.. nie jestem o niego niespokojna, po prostu jakos sie przyzwyczailam.. :) pozniej w gruniu bedzie w wawie 2 tygodnie i przyleci na wekend do gdanska, a na nowy rok jade poznac \"tesciow\" bedzie zabawa hehehe

heh planuje na wiosne przeprowadzic sie do finlandii, poszukac pracy, wynajac mieszkanie.. zebysmy zobaczyli jak funkcjonujemy \"randkujac\" na codzien.. tam nie trzeba zadnych pozwolen na prace wiec jest fajnie.. Obaczymy :)

u mne jest inny problem- nie mam bezsennosci i spie spokojnie tylko wtedy kiedy on spi obok.. wiec sobie wyobraz jak ja wygladam hehehe :) Wysypiam sie tylko podczas naszych spotkan :) ;) czuje jego zapach i ciepelko i spie jak dziecko :)

;-);-);-) hehe coz, ale czego sie nie robi dla milosci;-). No my wlasnie mamy cos postanowic, by to zmienic, bo nie mozna zyc tylko chwila...

moje noce tez sa zarwane..tragedia..., ale gdy jest on obok..najlepszy sen...chociaz nie zawsze mi pozwala zasypiac;-)

my te sprawy rozwiazujemy w dzien- oboje mamy bezsennosc wiec mamy nawyk kladzenia sie spac o wczesnych porach zeby przespac co sie da.. :) Ja spie jak kamien ;)