Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krpoeczka

MAM NADWAGE I....MAM CHLOPAKA KTORY...

Polecane posty

Gość krpoeczka

mojemu chlopakowi nigdy nie przeszkadzalo to ze waze 70kilo i mam 163cm wzrostu,,, ale w piatek powiedzial mi ze powinnam zrzucic pae kilo bo niektorzy sobie zartuja ze mam duzy tylek jak szafa:( starsznie mnie to zabolalao:( wczoraj caly dzien przeplakalam zjadajac czekolade...jest mi bardzo przykro nie mam ochoty sie pokazywac komukolwiek

Gość o matko jedynaaaaa
zamiast ryczec i zrec bez sensu moze faktycznie troche schudnij ,sama poczyjesz sie lepiej troche ruchu lekka dietka i nawet nie zauwazysz kiedy bedziesz zmukla, ja mam 169 cm waze 57-58 kg i tez chce schudnac bo mi sie torche tluzczyku poodkladalo na brzuchu a kiedys mialam takie swietne miesnie :)

dlaczego sie przejmujesz opiniami innych..jak chcesz schudnac to dla siebie a nie dla chlopaka czy jego kumpli..

Gość fjjflalalala
Dziewczyno, ważysz naprawdę za dużo. Prawda boli, ale powinnaś schudnąć, takie są fakty.

sama doprowadziłaś się do takiego stanu i sama teraz się weź za odchudzanie. nie ma co płakać ani lamentować... po prostu mniej jeść i przede wszystkim zdrowiej. zobaczysz że jak waga zacznie Ci spadać poczujesz się o wiele lepiej - fizycznie i psychicznie

Jeśli chcesz sie odchudzać to jedynie dla siebie, nigdy dla kogoś innego!!! To ma być Twoja świadoma decyzja! A zajadanie smutku z powodu nadwagi to nic innego jak zamknięte koło. Dlatego odstaw słodycze, fastfoody, słodzone, gazowane naopje, zacznij jeść warzywa i zacznij się ruszac (rowerek, basen, ćwiczenia w domu, choć 20 min dziennie), zero jedzenia po 19 a waga powinna spadać. I przedewszystkim nie zadręczaj się uwagami innych!!! Głowa do góry🌼

Gość fiorella1
a co to znaczy, ze POWINNA schudnac?? Niby dlaczego?? Bo ludzie gadaja?? Ma schudnac, aby zyskac aprobate obcych ludzi?? To najwieksza glupota jaka mozna zrobic. To ze twoje samopoczucie zalezy od opinii innych, to ze jestes marionetka w rekach innych, nie znaczy ze inni maja tak postepowac. Acha jestem szczupla dla twojej wiadomosci, bo zaraz mnie wyzwiesz od grubasow.

Gość pfosofmdsaf
Ja na twoim miejscu, schudłabym dla siebie. Zerwała z palantem, od kiedy chlopak ma decydowac czy masz schudnąc czy nie? GDYBY CIE KOCHAL, TO KOCHAŁBY CIE TAKĄ JAKĄ JESTES! Taka jest prawda, schudnij, i odegraj sie na nim! pozdraiwma, ;* zycze powodzenia!

Gość inez ka
powinna schudnac bo jest za gruba ja w takiej wadze jestem gruba amam 33 lata poza tym chlopak chcial dla ciebie dobrze moj maz tez czasami mi to mowil ale nigdy zlosliwie tylko by mi zwrocic uwage a kochal mnie i przy 70 kg i tak jak teraz 58

Gość fiorella1
inezka pustaku no i co, ze nie jest szczupla??? Myslisz, ze jestes lepszym gatunkiem czlowieka, bo wazysz mniej??

Gość deborahh
fakt jeśli cie chłopak akceptował to nie powinien był czegoś takiego mówić... a Ty kropeczko jeśli siebie taką akceptujesz i się sobie podobasz i nie chcesz sie odhcudzać to nie r ób tego. Jeśli już się zdecydujesz zrzucic co nieco to tylko dla siebie, a nie dlatego ze inni cos gadają... a sami pewno lepsi nie są, kazdy ma jakies wady... wiec jesli odchudzanko to TYLKO dla siebie same bo ty chcesz schudnac a jesli wolisz siebie taka to poprostu nie zwracaj uwagio na glupie gadanie innych...;)

Gość Odchudzająca...
krpoeczka - powinnas schudnać.Chlopak i tak byl cierpliwy,ze nic nie mowil.Wazysz stanowczo za duzo i tu juz nie chodzi o to czy robisz to zeby sie komus podobac , tylko powinnas schudnac dla zdrowia.

Gość fiorella1
wiecie co zauwazylam? szczuple dziewczyny, ktore ciagle katuja sie dietami nienawidza grubszych osob, ktore sa szczesliwe i nie maja kompleksow. Nie moga tego przezyc, ze one tak sie katuja, a i tak nie sa szczesliwe, a taka grubaska SMIE sie nie odchudzac i miec dobre samopoczucie i jeszcze faceta.

no tak \'przepłakalam zajadając czekoladę\' pytanie podstawowe - czy sama akceptujesz swoj wygląd i wagę? jeśli odpowiedź brzmi tak to rzymaj tak dalej ale jeśli brzmi nie (i mam wrażenie, ze tak jest skoro zakładasz ten topik) to kochaniutka krok pierwszy - powiedz stop słodyczom - abstynencja po całości - zobaczysz, ze taka radykalna akcja da Ci w pierwszym tygodniu efekt ok. 2 kg mniej... potem możesz pomyśleć o innych akcjach warunek podstawowy - SAMA MUSISZ TEGO CHCIEC

Gość Klauuudyna
Odchudzająca... Masz rację. Autorko topicu... Nie myśl o tym co Ci chłopak powiedział, tylko weź się do dzieła;) I nie ćwicz ani nie rób wszystkiego na raz, bo tak człowiek może się wykończyć. Życzę powodzenia ;) A wy dziewczyny, które odradzacie odchudzania koleżance... Nie życzcie jej szybkiego zawału!!!

Masz raptem pare kg nadwagi :D Co to za tragedia? Nie będziesz jadłą kolacji przez miesiąc czy 1,5 i już nie będziesz miała tych paru kg... Ludzie, nie bądźmy problematyczni!! A Twój chłopak zachował się dziecinnie... Jeśli tak się przejmuje opinią innych to jest nic nie wart.

Gość Odchudzająca...
Erzoska , ciekawe czy gdyby Twoj facet mial nadwage to bys byla szczesliwa:/A co dopiero dziewczyna młoda z nadwaga.Ja nigdy nadwagi nie mialam ale nawet z BMI 23 czulam sie ciezka i mialam slaba kondycje ,nie wyobrazam sobie siebie grubej, to meczarnia.Szczupłym jest latwiej ,a jesli autorka mowi ,ze plakala po tym jak jej to powiedzial chlopak to znaczy ,ze nie jest pogodzona ze swoja wagą. Nie wmawiajcie jej ,ze grube jest ladne , bo nie jest.

Gość bezsens
Nadwaga nadwagą, ale zauważcie - do tej pory mu nie przeszkadzało, kochał ją, teraz ludzie gadają i zaczął się wstydzić. Niezła zmiana, może niech koledzy wybiorą mu jakąś super laskę? Ja bym nie miała zaufania do tagiego chłopaka, może schudnie ale okaże się, że wg kolegów ubiera się nie dość różowo albo jest kiepska w łózku?

Ja jej nie mówie, że nie ma nic ze sobą robic! NApisałąm co według mnie powinna robic... Sama się odchudzam i wiem, że trzeba. Ale ona ma raptem 6 kg nadwagi... A wy jej wmawiacie, że jest grubasem nie z tej ziemi ! A jesli mój chłopak miałby 6 kg nadwagi to miałabym być załamana???? Ludzie!! Życie nie jest różowe... Nie każdy zawsze będzie piękny i szczupły! Jeśli nagle ktoś kogo kochacie przytyje 6 kg to co zrobicie? Wiadomo, że lepiej schudnąc! Ale on mógł jej to powiedzieć inaczej... \"Schudnij dla siebie kochanie, będzie Ci lepiej\" a nie bo inni się smieją... I jemu jest wstyd.. To jak ona będzie stara to zostawi ją dla 18-tki bo będzie dumny , że ma młodą dupe? Jezu ludzie... :/ A mój facet ma 5 kg niedowagi! Nie może przytyć... Zawsze mówiłam, że chudzi faceci są koszmarni, ale teraz gdy go kocham nigdy w ten sposób nie myśle... Kocham go i mam gdzieś, że inni się nabijają z jego wystających kości... A on ma gdzieś, że ja mam nadwage... Tak, staram się schudnąc, a on mi w tym dopinguje, ale nigdy się mnie nie wstydził! Gdy ktoś coś mi mówi o figurze broni mnie...

Gość Erzoska popieram

Chłopak powiedział Ci prawdę, ale nie powinien jej mówić w TAKI sposób. Przy Twoich krótkich nogach i ręklach ta waga musi wyglądać masakrycznie.... Postaw się na miejscu chłopaka, kocha Cię, ale też chce mieć dziewczynę którą może chciałby ( nie mówię, że cały czas) pochwalić a nie beczułkę , która by się turlała....Nie myśl o sobie, reprezentujesz go w dużej mierze. Dieta sport i do dzieła.

Curva, zależy od jej figury czy wygląda masakrycznie czy nie... Niektóra może być sczupła a będzie zawsze wyglądała masakrycznie ;) Oj... Widze, że dużo BAAAARDZZOOO młodych dziewczyn co dużo MTV ogląda się wypowiada :D

Gość Odchudzająca...
Mniejsza o to co facet mowi i czy sie wstydzi.Jasne , powinien Cie kochac taka jaka jestes i widac kocha skoro z Toba jest, a napewno juz od dawna mu docinali,ze jestes za gruba. Moim zdaniem powinnas schudnac, nie wazne dla siebie czy dla niego,ale powinnas, bo jestes za gruba.Przepraszam jesli jestem zbyt szczera ,ale taka jest prawda, moze Cie to zmotywuje.

No dobrze, ale jednak 70 kg to jest dużo...przy takim wzroście. Ktoś tu napisał \"Ja na twoim miejscu, schudłabym dla siebie. Zerwała z palantem, od kiedy chlopak ma decydowac czy masz schudnąc czy nie? GDYBY CIE KOCHAL, TO KOCHAŁBY CIE TAKĄ JAKĄ JESTES\" No tak,ale zanim chłopak jej nie uświadomił ,ze jest gruba, to wcale by o tym nie pomyśląła, Więc pod wpływem chłopaka, z którym za chwilę zerwie schudnie i się jeszcze na nim zemści ,że dał jej dobrą radę? Nie oglądam Mtv, ale uważam ,ze się zapuściła i to mocno...mam ten sam wzrost i wyobrażam sobie gdybym wyglądała 20 kg więcej :o

\"Ja na twoim miejscu, schudłabym dla siebie. Zerwała z palantem, od kiedy chlopak ma decydowac czy masz schudnąc czy nie? GDYBY CIE KOCHAL, TO KOCHAŁBY CIE TAKĄ JAKĄ JESTES\" Ktoś tu napisał coś takiego ,chciałabym się do tego odnieść. Zanim chłopak jej nie powiedział, że powinna schudnąć to by o tym w życiu nie pomyślała, a później ma z nim zerwać , bo dał jej dobrą radę? Nie oglądam Mtv.....ale ja przy takim wzroście nie wyobrażam sobie bycia większa o te 20 kg...

\"Ja na twoim miejscu, schudłabym dla siebie. Zerwała z palantem, od kiedy chlopak ma decydowac czy masz schudnąc czy nie? GDYBY CIE KOCHAL, TO KOCHAŁBY CIE TAKĄ JAKĄ JESTES\" Ktoś tu napisał coś takiego ,chciałabym się do tego odnieść. Zanim chłopak jej nie powiedział, że powinna schudnąć to by o tym w życiu nie pomyślała, a później ma z nim zerwać , bo dał jej dobrą radę? Nie oglądam Mtv.....ale ja przy takim wzroście nie wyobrażam sobie bycia większa o te 20 kg...

Ja Ci powiem że też mam 163 cm i ważyłam 69 kg.Od 3 tygodni jestem na diecie.Nie jest to jakaś drastyczna dieta,poprostu codziennie ćwiczę,nie jejem słodyczy i nie jem po 18.00.jak na razie schudłam 3 kg.Mojemu facetowi to nie przeszkadza,mówi ze jak chce to mam schudnąć dla zdrowia,jemu to wszystko jedno.Więcej ciała do kochania.Próbowałam sie odchudzać kilka razy,ale dopiero teraz mam motywacje,chce schudnąć bo od września zaczynam pracę i jakoś chcę wyglądać,Jedzeniem czekolady i płaczem nic nie skórasz.Poprostu musisz ćwiczyć bo zadna dieta cud Cię nie odchudzi.

Gość do fiorelli
te twoje beznadziejne odpowiedzi swiadcza ze gruba jestes bo chamskie teksty typu pustaku to z zazdrosci do szczuplych dziewczyn zeby miec dobra figure trzeba sie starac a nie obzerac wiec nie wsiadaj na kogos kto chce doradzic ok

Aha i jeszcze coś dodam od siebie. Tekst pt. \" kochaj mnie taką jaka jestem\" nie we wszystkim się sprawdza. Jeżeli ja sobie lubię chodzić z tłustymi włosami, z dziurawymi zębami i nawdwagą 20 kilową to znaczy, że chłopak ma na to patrzeć i ma m,nie taką kochać? No prosze was, wymagajmy też od siebie cokolwiek a nie od facetów zawsze.