Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pwna..krec膮nka ..

Jak miec, naprawde proste i lsni膮ce w艂osy BEZ PROSTOWNICY,KARBOWNICY,ETC.

Polecane posty

Go艣膰 pwna..krec膮nka ..

? jakies preparaty? mam hot liss, ale nie mam szczotki okr膮g艂ej wiec.. co jesc,stosowac aby miec proste w艂osy i lsni膮ce?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kup se
peru艂ke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pwna..krec膮nka ..
:| no wiedzia艂am, ze przyjedzie jakas zo艂za, i bedzie kurde pisac jakies g艂upoty :/ dziekuje ale nie skorzystam z twojej rady :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie w艂osy ma si臋 albo
genetycznie, albo po zabiegach i kosmetykach, dieta nic ci nie da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jnkpo
jedwab

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaakceptuj kr臋cone
po co ci proste?? bozia ci da艂a kr臋cone to nos krecone, a nie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pwna..krec膮nka ..
chcia艂am je zaakceptowac, ujarzmic zeby by艂y na ca艂ej g艂owie, ale sie nie da! ;/ chce miec albo proste albo kr臋cone, wiec jak nie da sie kreconych to proste. Co je艣膰? - chodzi艂o mi o blask, zeby by艂y lsni膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaakceptuj kr臋cone
nawet jak bedziesz prostowac bez prostownicy to to i tak niszczy w艂osy... a na d艂ugo nie daje efektu... lekka wilgos i hops loczek;) wiem co mowie tez mam krecone i dlugi czas prostowa艂膮m... to prostownic膮 to szczotk膮 grub膮 okr膮g艂om, czego ja nie stosowa艂am, od偶ywki, jakie艣 mleczka prostujace itp itd... ale i tak w艂osy nie by艂y ca艂kiem proste i lekiie i lsniace.... i zaraz znow sie kreci艂y... wiec zaakceptowalam krecone i juz od dluzszego czasu nosze loczki nawet juz sie sobie nie podobam w prostych a jai mi sie wlosy wzmocni艂y....

Udost臋pnij ten post

Ja mam d艂ugie w艂osy, pro艣ciutkie i l艣ni膮ce. Nic specjalnie z nimi nie robi臋, opr贸cz tego, 偶e po myciu zimn膮 wod膮 je p艂ucz臋 i nie susz臋 suszark膮. Dodam, 偶e zdarza艂o mi sai臋 my膰 je MYD艁EM, bo akurat szamponu nie kupi艂am i te偶 by艂y l艣ni膮ce i proste , dziwne, co? :P

Udost臋pnij ten post

Same prepaaraty nie rozprostuj膮 w艂os贸w. Albo prostownica albo szczotka albo prostujaca suszarka. Samo nic sie nie zrobi.

Udost臋pnij ten post

ja sobie zrobi艂am trwa艂膮 prostuj膮c膮 - wystarcza na ok. 4-6 miesi臋cy... niewiele zak艂ad贸w fryzjerskich j膮 robi - a偶 dziwne, bo to preparat l\'oreala jest.... sama fryzjerka mi poleci艂a - na sobie przetrenowa艂a - fakt - trzeba to powtarzac, ale jest efekt i mo偶na sobie poradzi膰 (w ko艅cu) z w艂osami oczywi艣cie nie sa poste jak druty, ale nie 偶yj膮 te偶, tak jak to by艂o wczesniej w艂asnym zyciem..... trwa艂膮 przerabiam ju偶 po raz 4... i naprawd臋 jestem zadowolona - niestety w艂osy odrastaj膮 i trzeba to powtarza膰, ale i tak uwa偶am, ze warto!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pwna..krec膮nka ..
dobrze dzia艂a ta szczotka okr膮g艂a?

Udost臋pnij ten post

wiesz co moja znajoma robi? PRASUJE! prasuje wlosy zelazkiem!! bierze mala ilosc i prasuje... i wyglada to prosciutenkooo i blyszcza sie jak olej.. ale nie mozna tego zbyt czesto robic :-/ wlosy strasznie sie psuja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atenka_a
A dlaczego nie mog膮 by膰 kr臋cone? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atenka_a
No mi tez si臋 kr臋c膮 i jako艣 nie my艣la艂am, 偶e koniecznie powinnam mie膰 proste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buniacha haha
hahahha nic ogol sie na 艂yso hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diorss
jak prostujesz wlosy zelazkiem to nie bierz ma艂ych pasm tylko du偶e:) najlepiej podziel na 3 czesci i prostuje albo niech ktos Ci to zrobi i bedzie latwiej:) ja k艂ad臋 na biurko r臋cznik potem w艂osy. staram si臋 od samej nasady je prostowa膰:) a temperatura na zelazku musi byc nie za wysoka:) w trakcie prostowania 偶elazkiem czesze je szczotk膮: raz szczotka, raz 偶elazko raz szczotka raz zelazo:) itd i efekt jest super:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kilokotka
potwornie sobie zniszczycie w艂osy. ju偶 widze, jak za jakis czas ta sama osoba zalozy watek: ratunku, co zrobi膰 na zniszczone, rozdwojone, 艂amliwe i wypadaj膮ce w艂osy!!?? je偶eli Ci si臋 nie kr臋c膮 艂adnie, to mo偶e z os艂abienia. dbaj o nie dobrze, od偶ywiaj regularnie, a b臋d膮 dobrze wygl膮da膰, nie koniecznie jako idealnie proste czy bardzo kr臋cone. mog臋 Ci poleci膰 艂ykanie Onozisu, 艣wietnie wp艂ywa na w艂osy i po prostu wygl膮daj膮 艂adniej. zrobi艂y si臋 bardziej g臋ste, g艂adkie i l艣ni膮ce, jako艣 si臋 chyba lepiej uk艂adaj膮, bo przesta艂y by膰 艂amliwe i si臋 wzmocni艂y. ja rozumiem, 偶e zawsze chce si臋 mie膰 na g艂owie to, czego akurat natura nie da艂a, ale z w艂asnego do艣wiadczenia Ci powiem, 偶e od kiedy zacz臋艂am dba膰 o w艂osy takie, jakie s膮, zaakceptowa艂am je i teraz bardzo si臋 sobie podobam. A jeszcze te moje suplementy mi doskonale podzia艂a艂y na cer臋 i paznokcie, wi臋c ju偶 w og贸le si臋 w sobie kocham ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuu trwa艂a
Preparaty 偶adko pomagaj膮 sama u偶ywam prostuj膮cych szampon贸w i od偶ywek ale nie robi膮 one du偶ej ru偶nicy tylko du偶o kosztuj膮 i kase tracisz dlatego chcia艂am sie zapytac ile kosztuje trwa艂a 偶eby miec proste w艂osy??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 loczki
Ja mam bardzo kr臋cone w艂osy a chce mie膰 proste wczoraj prostowa艂am w艂osy ale ju偶 dzisiaj mam kr臋cone a nie chce codziennie prostowa膰 jak inaczej mo偶na to robi膰 ??? Czy t膮 szczotk膮 b臋dzie 艂adnie wygl膮da艂o???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 34634634634
Ja mam z kolei inny problem. Prostowa艂am w艂osy regularnie przez kilka lat i teraz s膮 jak siano, suche, 艂amliwe i porozdwajane. Jak mog臋 je od偶ywi膰???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carro :)
Mam falowane w艂osy. Uzywam szamponu i od偶ywki do prostowania w艂os贸w z serii nivea jednak one wogle nie pomagaj膮. Od prostownicy mam juz bardzo zniszczone wlosy. Co mam robic zeby je odbudowac i zeby byly proste???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sahhahb
u偶ywaj olejka rycynowego a powinien poprawi膰 si臋 ich stan.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ketrola1
Je艣li chodzi o wypadanie w艂os贸w to zdecydowanie polecam Vitapil. W艂osy zrobi艂y si臋 du偶o bardziej grubsze i l艣ni膮ce

Udost臋pnij ten post