Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pwna..krecąnka ..

Jak miec, naprawde proste i lsniące włosy BEZ PROSTOWNICY,KARBOWNICY,ETC.

Polecane posty

Gość pwna..krecąnka ..

? jakies preparaty? mam hot liss, ale nie mam szczotki okrągłej wiec.. co jesc,stosowac aby miec proste włosy i lsniące?

Gość kup se
perułke

Gość pwna..krecąnka ..
:| no wiedziałam, ze przyjedzie jakas zołza, i bedzie kurde pisac jakies głupoty :/ dziekuje ale nie skorzystam z twojej rady :/

Gość takie włosy ma się albo
genetycznie, albo po zabiegach i kosmetykach, dieta nic ci nie da

Gość jnkpo
jedwab

Gość zaakceptuj kręcone
po co ci proste?? bozia ci dała kręcone to nos krecone, a nie...

Gość pwna..krecąnka ..
chciałam je zaakceptowac, ujarzmic zeby były na całej głowie, ale sie nie da! ;/ chce miec albo proste albo kręcone, wiec jak nie da sie kreconych to proste. Co jeść? - chodziło mi o blask, zeby były lsniące.

Gość zaakceptuj kręcone
nawet jak bedziesz prostowac bez prostownicy to to i tak niszczy włosy... a na długo nie daje efektu... lekka wilgos i hops loczek;) wiem co mowie tez mam krecone i dlugi czas prostowałąm... to prostownicą to szczotką grubą okrągłom, czego ja nie stosowałam, odżywki, jakieś mleczka prostujace itp itd... ale i tak włosy nie były całkiem proste i lekiie i lsniace.... i zaraz znow sie kreciły... wiec zaakceptowalam krecone i juz od dluzszego czasu nosze loczki nawet juz sie sobie nie podobam w prostych a jai mi sie wlosy wzmocniły....

Ja mam długie włosy, prościutkie i lśniące. Nic specjalnie z nimi nie robię, oprócz tego, że po myciu zimną wodą je płuczę i nie suszę suszarką. Dodam, że zdarzało mi saię myć je MYDŁEM, bo akurat szamponu nie kupiłam i też były lśniące i proste , dziwne, co? :P

Same prepaaraty nie rozprostują włosów. Albo prostownica albo szczotka albo prostujaca suszarka. Samo nic sie nie zrobi.

ja sobie zrobiłam trwałą prostującą - wystarcza na ok. 4-6 miesięcy... niewiele zakładów fryzjerskich ją robi - aż dziwne, bo to preparat l\'oreala jest.... sama fryzjerka mi poleciła - na sobie przetrenowała - fakt - trzeba to powtarzac, ale jest efekt i można sobie poradzić (w końcu) z włosami oczywiście nie sa poste jak druty, ale nie żyją też, tak jak to było wczesniej własnym zyciem..... trwałą przerabiam już po raz 4... i naprawdę jestem zadowolona - niestety włosy odrastają i trzeba to powtarzać, ale i tak uważam, ze warto!

Gość pwna..krecąnka ..
dobrze działa ta szczotka okrągła?

wiesz co moja znajoma robi? PRASUJE! prasuje wlosy zelazkiem!! bierze mala ilosc i prasuje... i wyglada to prosciutenkooo i blyszcza sie jak olej.. ale nie mozna tego zbyt czesto robic :-/ wlosy strasznie sie psuja

Gość atenka_a
A dlaczego nie mogą być kręcone? :O

Gość atenka_a
No mi tez się kręcą i jakoś nie myślałam, że koniecznie powinnam mieć proste.

Gość buniacha haha
hahahha nic ogol sie na łyso hahaha

Gość diorss
jak prostujesz wlosy zelazkiem to nie bierz małych pasm tylko duże:) najlepiej podziel na 3 czesci i prostuje albo niech ktos Ci to zrobi i bedzie latwiej:) ja kładę na biurko ręcznik potem włosy. staram się od samej nasady je prostować:) a temperatura na zelazku musi byc nie za wysoka:) w trakcie prostowania żelazkiem czesze je szczotką: raz szczotka, raz żelazko raz szczotka raz zelazo:) itd i efekt jest super:))

Gość kilokotka
potwornie sobie zniszczycie włosy. już widze, jak za jakis czas ta sama osoba zalozy watek: ratunku, co zrobić na zniszczone, rozdwojone, łamliwe i wypadające włosy!!?? jeżeli Ci się nie kręcą ładnie, to może z osłabienia. dbaj o nie dobrze, odżywiaj regularnie, a będą dobrze wyglądać, nie koniecznie jako idealnie proste czy bardzo kręcone. mogę Ci polecić łykanie Onozisu, świetnie wpływa na włosy i po prostu wyglądają ładniej. zrobiły się bardziej gęste, gładkie i lśniące, jakoś się chyba lepiej układają, bo przestały być łamliwe i się wzmocniły. ja rozumiem, że zawsze chce się mieć na głowie to, czego akurat natura nie dała, ale z własnego doświadczenia Ci powiem, że od kiedy zaczęłam dbać o włosy takie, jakie są, zaakceptowałam je i teraz bardzo się sobie podobam. A jeszcze te moje suplementy mi doskonale podziałały na cerę i paznokcie, więc już w ogóle się w sobie kocham ;)

Gość uuu trwała
Preparaty żadko pomagają sama używam prostujących szamponów i odżywek ale nie robią one dużej rużnicy tylko dużo kosztują i kase tracisz dlatego chciałam sie zapytac ile kosztuje trwała żeby miec proste włosy??

Gość loczki
Ja mam bardzo kręcone włosy a chce mieć proste wczoraj prostowałam włosy ale już dzisiaj mam kręcone a nie chce codziennie prostować jak inaczej można to robić ??? Czy tą szczotką będzie ładnie wyglądało???

Gość 34634634634
Ja mam z kolei inny problem. Prostowałam włosy regularnie przez kilka lat i teraz są jak siano, suche, łamliwe i porozdwajane. Jak mogę je odżywić???

Gość carro :)
Mam falowane włosy. Uzywam szamponu i odżywki do prostowania włosów z serii nivea jednak one wogle nie pomagają. Od prostownicy mam juz bardzo zniszczone wlosy. Co mam robic zeby je odbudowac i zeby byly proste???

Gość sahhahb
używaj olejka rycynowego a powinien poprawić się ich stan.

Gość ketrola1
Jeśli chodzi o wypadanie włosów to zdecydowanie polecam Vitapil. Włosy zrobiły się dużo bardziej grubsze i lśniące