Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kocham zycie

Naprawde warto zyc!!! - dla pesymistow

Polecane posty

Go艣膰 dobrze to znam
czesc, mozemy pogadac, to moze jest dobre na czacie czy gg, ale taki tekst w realu imho nie przejdzie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 laki luuk
wtedy m贸wisz - ch臋tnie si臋 czego艣 o tobie dowiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham zycie
nieee cos mi sie to ne widzi, jeszcze pomysli ze wywiad przeprowadzam :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laki luuk
wtedy m贸wisz - przeprowadzam ankiet臋 w艣r贸d naj艂adniejszych dziewczyn spotkanych na ulicy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobrze to znam
ja bym na miejscu dziewczyn przestraszyl sie, jakby podszedl do mnie facet z tekstem "ch臋tnie si臋 czego艣 o tobie dowiem".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham zycie
tez bym sie bal gdyby podszedl do mnie facet z takim pytaniem, ale gdyby kobieta..... ;) moze faktycznie podryw "na ankiete" bylby niezly :P ale to i tak trzeba sie przelamac, poki co zostane przy patrzeniu w oczy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asd21
masz odwag臋 popatrzy膰 dziewczynie w oczy i u艣miechn膮膰 si臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham zycie
popatrzec - tak, usmiechnac - jeszcze nie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asd21
a poprosic o niezobowiazujacy seks?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham zycie
na razie p艂ac臋 za sex

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham zycie
m贸j seks polega na w艂asnor臋cznych rob贸tkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asd21
rzezbisz w drewnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham zycie
robi臋 to co wszyscy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham zycie
dobra, mam nadzieje ze nie musze dodawac ze to jakies podszywy gadaj膮... podszywacz, moze opowiesz nam jakas historie o sobie :) moze o tym jak sie podszyjesz i nerwowo odswiezasz temat by zobaczyc jak inni zareagowali na podszyw ;) Smialo ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asd21
tzn. bijesz niemca po kasku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asd21
nigdy nie masz ochoty na walonko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZwyklaDziewucha
kocham zycie wybacz za ten 1000 :P (nawet nie wiem gdzie si臋 pojawia ta numeracja :-/ ) szkoda, 偶e z tym kochaniem to nieprawda ;) :P ciekawe te Twoje zmagania z pi艂k膮 :) Tak sobie my艣la艂am o Tobie dzisiaj... i jestem ciekawa jak sobie radzisz na egzaminach? Bo przecie偶 bywaj膮 ustne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham zycie
Przed chwil膮 wr贸ci艂em ze spaceru. Je艣li chodzi o spojrzenia to - uda艂o mi sie z艂apa膰 dwa. I tu wa偶na rzecz - nie wiem czy to nie by艂o zbyt nachalne (dla mnie bylo kolejnym prze艂omem) Ot贸偶 - dwa razy obejrza艂em sie za siebie i spojrza艂em w oczy dziewczynie. Nie bylo to juz spojrzenie na osobe id膮c膮 z naprzeciwka. Oczywiscie nie udalo mi sie usmiechna膰 :O Jednak sam fakt ze dla odwroci艂em g艂owe i utrzyma艂em spojrzenie jest juz chyba wymowny, dla kazdego, prawda? Rzecz przykra natomiast to kolejne ma艂olaty. Tym razem by艂y we dwie. Sz艂y za mna. S艂ysza艂em smiechy. Odwroci艂em sie, one patrzy艂y sie na mnie i 艣mia艂y. Chyba musze sie juz z tym pogodzic, ze tak bedzie zawsze. Oczywiscie to mogl byc tylko zbieg okolicznosci, mozliwe ze jestem przewrazliwiony i wszystko biore do siebie. No ale fakt faktem nie pierwszy raz mam podobne sytuacje. Najwaznejsze jednak, co mnie spotkalo podczas spaceru, bylo co innego. Szed艂em przez park. S艂oneczna pogoda, strasznie gor膮co. Dzieci bawi膮 sie w wodzie, inne na placu zabaw pilnowane przez matki. Tu i 贸wdzie na 艂awce siedza zakochane pary lub tez odpoczywaja jakies pijaczki. S艂owem, toczy sie 偶ycie. Moj膮 uwag臋 przyku艂a postac pewnego mezczyzny, na oko z 60 lat. Siedzia艂 sam na 艂awce, ubrany w znoszony ale czysty granitur, krawat. Ubranie jak z PRL-owskich filmow. Wygl膮da艂 jakby mia艂 i艣膰 na swoj膮 pierwsz膮 prywatk臋, lub jakby czeka艂 na sw贸j pierwszy obiekt westchnien. Mozliwe ze czeka艂 na swoja ukochan膮, nie wiem. W kazdym razie przechodzac obok niego spojrza艂em mu w oczy (a co, jak juz patrze to wszystkim! ;) ) Normalnie takiego smutku i wrazenia beznadziei w oczach jeszcze nigdy nie widzialem. Siedzial taki wychudzony, jakby przez dziesiatki lat nic nie jad艂, tylko czeka艂 na tej 艂awce na swoje szczescie. Da艂o mi to do my艣lenia. Nie chce do konca zycia, co dzien rano stroic sie w garnitur i gnac do parku z nadzieja, ze moze tym razem jakas kobieta mnie zauwazy. Po prostu musze by膰 aktywny, musze dzia艂a膰. I mniej gadac :P Byle do pazdziernika! :D ZwyklaDziewucha - wybaczam ;) Co do egzaminow ustnych, mialem do tej pory tylko jeden taki. Ca艂e szczescie. Wchodzilem jako ostatni i bylem baaardzo zmeczony czekaniem (naprawde d艂ugo to trwa艂o). Stres duzy ale nie wielki, odpowiadalem krotkimi konkretnymi zdaniami. Chyba dzieki zmeczeniu nie mialem sil denerwowac sie bardziej :) Niemniej wole egzaminy pisemne....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham zycie
Przed chwil膮 wr贸ci艂em ze spaceru. Je艣li chodzi o spojrzenia to - uda艂o mi sie z艂apa膰 dwa. I tu wa偶na rzecz - nie wiem czy to nie by艂o zbyt nachalne (dla mnie bylo kolejnym prze艂omem) Ot贸偶 - dwa razy obejrza艂em sie za siebie i spojrza艂em w oczy dziewczynie. Oczywiscie nie udalo mi sie usmiechna膰 :O Jednak sam fakt ze dla odwroci艂em g艂owe i utrzyma艂em spojrzenie jest juz chyba wymowny, dla kazdego, prawda? Rzecz przykra natomiast to kolejne ma艂olaty. Tym razem by艂y we dwie. Sz艂y za mna. S艂ysza艂em smiechy. Odwroci艂em sie, one patrzy艂y sie na mnie i 艣mia艂y. Chyba musze sie juz z tym pogodzic, ze tak bedzie zawsze. Oczywiscie to mogl byc tylko zbieg okolicznosci, mozliwe ze jestem przewrazliwiony i wszystko biore do siebie. No ale fakt faktem nie pierwszy raz mam podobne sytuacje. Najwaznejsze jednak co mnie spotkalo podczas spaceru bylo co innego. Szed艂em przez park. S艂oneczna pogoda, strasznie gor膮co. Dzieci bawi膮 sie w wodzie, inne na placu zabaw pilnowane przez matki. Tu i 贸wdzie na 艂awce siedza zakochane pary lub tez odpoczywaja jakies pijaczki. S艂owem, toczy sie 偶ycie. Moja uwag臋 przyku艂a postac pewnego mezczyzny, na oko z 60 lat. Siedzia艂 sam na 艂awce, ubrany w znoszony ale czysty granitur, krawat. Ubranie jak z PRL-owskich filmow. Wygl膮da艂 jakby mia艂 i艣膰 na swoj膮 pierwsz膮 prywatk臋, lub jakby czeka艂 na sw贸j pierwszy obiekt westchnien. Mozliwe ze czeka艂 na swoja ukochan膮, nie wiem. W kazdym razie przechodzac obok niego spojrza艂em mu w oczy (a co, jak juz patrze to wszystkim! ;) ) Normalnie takiego smutku i wrazenia beznadziei w oczach jeszcze nigdy nie widzialem. Siedzial taki wychudzony, jakby przez dziesiatki lat nic nie jad艂, tylko czeka艂 na tej 艂awce na swoje szczescie. Da艂o mi to do my艣lenia. Nie chce do konca zycia, co dzien rano stroic sie w garnitur i gnac do parku z nadzieja, ze moze tym razem jakas kobieta mnie zauwazy. Po prostu musze by膰 aktywny, musze dzia艂a膰. I mniej gadac :P Byle do pazdziernika! :D ZwyklaDziewucha - wybaczam ;) Co do egzaminow ustnych, mialem do tej pory tylko jeden taki. Ca艂e szczescie. Wchodzilem jako ostatni i bylem baaardzo zmeczony czekaniem (naprawde d艂ugo to trwa艂o). Stres duzy ale nie wielki, odpowiadalem krotkimi konkretnymi zdaniami. Chyba dzieki zmeczeniu nie mialem sil denerwowac sie bardziej :) Niemniej wole egzaminy pisemne....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham zycie
Przed chwil膮 wr贸ci艂em ze spaceru. Je艣li chodzi o spojrzenia to - uda艂o mi sie z艂apa膰 dwa. I tu wa偶na rzecz - nie wiem czy to nie by艂o zbyt nachalne (dla mnie bylo kolejnym prze艂omem) Ot贸偶 - dwa razy obejrza艂em sie za siebie i spojrza艂em w oczy dziewczynie. Oczywiscie nie udalo mi sie usmiechna膰 :O Jednak sam fakt ze dla odwroci艂em g艂owe i utrzyma艂em spojrzenie jest juz chyba wymowny, dla kazdego, prawda? Rzecz przykra natomiast to kolejne ma艂olaty. Tym razem by艂y we dwie. Sz艂y za mna. S艂ysza艂em smiechy. Odwroci艂em sie, one patrzy艂y sie na mnie i 艣mia艂y. Chyba musze sie juz z tym pogodzic, ze tak bedzie zawsze. Oczywiscie to mogl byc tylko zbieg okolicznosci, mozliwe ze jestem przewrazliwiony i wszystko biore do siebie. No ale fakt faktem nie pierwszy raz mam podobne sytuacje. Najwaznejsze jednak co mnie spotkalo podczas spaceru bylo co innego. Szed艂em przez park. S艂oneczna pogoda, strasznie gor膮co. Dzieci bawi膮 sie w wodzie, inne na placu zabaw pilnowane przez matki. Tu i 贸wdzie na 艂awce siedza zakochane pary lub tez odpoczywaja jakies pijaczki. S艂owem, toczy sie 偶ycie. Moja uwag臋 przyku艂a postac pewnego mezczyzny, na oko z 60 lat. Siedzia艂 sam na 艂awce, ubrany w znoszony ale czysty granitur, krawat. Ubranie jak z PRL-owskich filmow. Wygl膮da艂 jakby mia艂 i艣膰 na swoj膮 pierwsz膮 prywatk臋, lub jakby czeka艂 na sw贸j pierwszy obiekt westchnien. Mozliwe ze czeka艂 na swoja ukochan膮, nie wiem. W kazdym razie przechodzac obok niego spojrza艂em mu w oczy (a co, jak juz patrze to wszystkim! ;) ) Normalnie takiego smutku i wrazenia beznadziei w oczach jeszcze nigdy nie widzialem. Siedzial taki wychudzony, jakby przez dziesiatki lat nic nie jad艂, tylko czeka艂 na tej 艂awce na swoje szczescie. Da艂o mi to do my艣lenia. Nie chce do konca zycia, co dzien rano stroic sie w garnitur i gnac do parku z nadzieja, ze moze tym razem jakas kobieta mnie zauwazy. Po prostu musze by膰 aktywny, musze dzia艂a膰. I mniej gadac :P Byle do pazdziernika! :D ZwyklaDziewucha - wybaczam ;) Co do egzaminow ustnych, mialem do tej pory tylko jeden taki. Ca艂e szczescie. Wchodzilem jako ostatni i bylem baaardzo zmeczony czekaniem (naprawde d艂ugo to trwa艂o). Stres duzy ale nie wielki, odpowiadalem krotkimi konkretnymi zdaniami. Chyba dzieki zmeczeniu nie mialem sil denerwowac sie bardziej :) Niemniej wole egzaminy pisemne.... PS ciekaw jestem czy bedzie tylko jeden post czy wiecej, bo mam jakies problemy 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham zycie
Przed chwil膮 wr贸ci艂em ze spaceru. Je艣li chodzi o spojrzenia to - uda艂o mi sie z艂apa膰 dwa. I tu wa偶na rzecz - nie wiem czy to nie by艂o zbyt nachalne (dla mnie bylo kolejnym prze艂omem) Ot贸偶 - dwa razy obejrza艂em sie za siebie i spojrza艂em w oczy dziewczynie. Oczywiscie nie udalo mi sie usmiechna膰 :O Jednak sam fakt ze dla odwroci艂em g艂owe i utrzyma艂em spojrzenie jest juz chyba wymowny, dla kazdego, prawda? Rzecz przykra natomiast to kolejne ma艂olaty. Tym razem by艂y we dwie. Sz艂y za mna. S艂ysza艂em smiechy. Odwroci艂em sie, one patrzy艂y sie na mnie i 艣mia艂y. Chyba musze sie juz z tym pogodzic, ze tak bedzie zawsze. Oczywiscie to mogl byc tylko zbieg okolicznosci, mozliwe ze jestem przewrazliwiony i wszystko biore do siebie. No ale fakt faktem nie pierwszy raz mam podobne sytuacje. Najwaznejsze jednak co mnie spotkalo podczas spaceru bylo co innego. Szed艂em przez park. S艂oneczna pogoda, strasznie gor膮co. Dzieci bawi膮 sie w wodzie, inne na placu zabaw pilnowane przez matki. Tu i 贸wdzie na 艂awce siedza zakochane pary lub tez odpoczywaja jakies pijaczki. S艂owem, toczy sie 偶ycie. Moja uwag臋 przyku艂a postac pewnego mezczyzny, na oko z 60 lat. Siedzia艂 sam na 艂awce, ubrany w znoszony ale czysty granitur, krawat. Ubranie jak z PRL-owskich filmow. Wygl膮da艂 jakby mia艂 i艣膰 na swoj膮 pierwsz膮 prywatk臋, lub jakby czeka艂 na sw贸j pierwszy obiekt westchnien. Mozliwe ze czeka艂 na swoja ukochan膮, nie wiem. W kazdym razie przechodzac obok niego spojrza艂em mu w oczy (a co, jak juz patrze to wszystkim! ;) ) Normalnie takiego smutku i wrazenia beznadziei w oczach jeszcze nigdy nie widzialem. Siedzial taki wychudzony, jakby przez dziesiatki lat nic nie jad艂, tylko czeka艂 na tej 艂awce na swoje szczescie. Da艂o mi to do my艣lenia. Nie chce do konca zycia, co dzien rano stroic sie w garnitur i gnac do parku z nadzieja, ze moze tym razem jakas kobieta mnie zauwazy. Po prostu musze by膰 aktywny, musze dzia艂a膰. I mniej gadac :P Byle do pazdziernika! :D ZwyklaDziewucha - wybaczam ;) Co do egzaminow ustnych, mialem do tej pory tylko jeden taki. Ca艂e szczescie. Wchodzilem jako ostatni i bylem baaardzo zmeczony czekaniem (naprawde d艂ugo to trwa艂o). Stres duzy ale nie wielki, odpowiadalem krotkimi konkretnymi zdaniami. Chyba dzieki zmeczeniu nie mialem sil denerwowac sie bardziej :) Niemniej wole egzaminy pisemne....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham zycie
nie, nic na si艂e. Ale jesli ma sie cos zmienic to trzeba jednak cos w tym kierunku robic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham zycie
no wiem, poczekam, ale poki co, skoro moge pobawic sie w "patrzenie" i w ten sposob przelamywac niesmialosc, to czemu nie... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZwyklaDziewucha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham zycie
mozliwe ze masz racje. Bo co z tego ze bede sie sam optymistycznie nakreca艂, skoro jedno dosadne slowo i wracam do punktu wyjscia, albo i jeszcze blizej, jak mowisz. Jednak rzecz w tym by poznanie dziewczyny nie bylo rzecz膮 najwazniejsza... a sa na pewno dobre i kulturalne dziewczyny (chocby i tutaj :P )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobrze to znam
The Quiet Man - a czym sie rozni poderwanie na ulicy od poderwania na uczelni? Na uczelni dziewczyna tez moze po chamsku odpowiedziec przeciez.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham zycie
na uczelni trudniej o te agresywne laleczki... w sumie ciekawe kiedy jakas dziewczyna mnie zbeszta za gapienie sie, ciekawe.... ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobrze to znam
a to czemu?

Udost臋pnij ten post