Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Często piszecie, że robi wam się mokro na widok jakiegoś faceta

Polecane posty

Gość 11111111111111111
tak nosimy , a daczego kobiety mają duże torebki - właśnie dlatego ze maja tam od 3-do5 par majtek i zmieniają jak tylko mają mokro na widok faceta;)

Gość idiota__
naprawde idiota

Gość remienie sie już
No nie moge -- facet - teraz mnie powaliłeś na kolana :D

Gość to pewnie prowokacja
ale wyjaśnię ze "mokre majtki" to przenośnia, parafraza :p

Gość nonono
stary jak im sie zrobi mokro to rozkładaja nóżki i czekaja na lizanko ;)

w ekstremalnych sytuacjach zmieniamy buty:P

Gość fioletka z brązu
boski jesteś!!!! lepszy od ideała gdzi emieszkasz???

E tam, zaraz znajdę na nie odpowiedź:) To, że ty mi jej nie udzielisz , ie oznacza ze ktos inny nie udzieli. Czyli co, tego śluzu jest z mało, żeby zmoczyć majtki? Ale może jednak troszkę są zmoczone? Albo jest na nich taki zaschnięty ślad jak wtedy kiedy po chodniku przejdzie ślimak i zostawia taki ślad:)?

Gość remienie sie już
Niech go ktos w końcu rozprawiczy 😭

Gość 11111111111111111
ta ślimaki mamy też w majtkach i co jeszcze!!!!!!!!!!!!

Rozumiem, że zadane przeze mnie pytanie jest najlepszym dowodem na to, że jestem prawiczkiem? Gdybym nim nie był znał bym na nie odpowiedź tak? No widzicie, a są osoboby, które posądzają mnie o to, że cała moja postac jest wymyślona. Otóz widzicie że nie. No ale jak to jest w końcu z tymi majtkami?????

jakie porównanie poetyckie... miewam ślady ślimacze w majtkach :D niezłe

Gość jakaka
ja ci wytłumaczę. To jest taki kisiel. On niczego nie moczy, bo ma swoją konsystencję. Poza tym nie produkuje się tego aż tyle w zwykłych codziennych sytuacjach. No i to po jakimś czasie wysycha. Poza tym, to zależy od kobiety. Może typ nimfomanki podnieca się aż tak na widok (obcego) faceta. Innym zdarza się to baaaardzo rzadko.

Gość 11111111111111111
facet a może nie jesteś prawiczkiem ? JAKty sie boisz dziewczyne pocałowac i topik o tym zakładasz -- to może miałeś ?

Gość Nie rób z siebie błazna

Gość bo gdzie ślimaki mieszkają
w muszelkach, stąd przenośna nazwa cipki a wkładki nosimy nie tylko przy okresie, przy okresie nosimy podpaski albo tampony. Podpaski albo tampony nie są jednak do tamowania wydzieliny śluzowej, a wydzielina śluzowa nam towarzyszy mniej lub bardziej. Taka cecha kobieca. Skoro mówi się, że "mokro w majtkach" albo "mam na jego widok mokro" to znaczy, że kobieta się podnieciła i owe podniecenie wywołało maksymalne nawilżenie pochwy, a takie nawilżenie świadczy, że pochwa jest gotowa do penetracji. Jak dziecku trzeba tłumaczyć. Jak widać.

Gość jakaka
Jeszcze wykład o wkładkach. Czym innym są PODPASKI w czasie okresu, a czym innym WKŁADKI, które można nosić na okrągło. Bo są małe i cieńkie. No żal mi gościa, co tak po nim jeżdzicie. Nigdy nie miał dziewczyny, nooo... :)

Gość jakaka
Poza tym w 9/10 przypadków panie używające tego określenia stosują je w przenośni.

Ja nie zakladam tematów przesmiewczych tylko czasem jak mnie poniesie to sie troche nabijam. Ale to naprawde mnie juz dlugo nurtowalo i ciesze sie ze wreszcie otrzymalem na to odpowiedz. (ta o konsystencji kislu) A prawiczkiem jestem, czemu mialbym nim nie byc? A czy wy wszyscy nie robicie tu z siebie blaznow? A poza tym co to kogo obchodzi ze robie tu z siebie blazna?:) To zabawa:)

Gość tam gdzie ślimaki zimują
ja mam jeszcze gorzej, bo ja to w ogóle sikam po nogach jak mi się chłop podoba...

Gość Staszek z centrum
mi się chłopy rzadko podobają

Jak to dobrze, ze ktos sie za mna wstawił. No widzicie, nie mialem dziewczyny to skąd mam wiedziec? W dzienniku ani w szkole o tym nie mowili!:) A tak przy okazji to zdradzę wam, ze planuje sobie znalezc dziewczynę. To bedzie najwikszy przelom w moim zyciu. To bedzie nowa era. Ta dotychczasowa skonczy sie bezpowrotnie.:)