Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarenka24

Czym sie kierujecie kupując wózek?podobno na zimę się nie opłaca /poród w stycz/

Polecane posty

wooozki - nosidla owszem sa dla noworodkow ale dziewczyny pisaly tutaj o calej zimie. poza tym takie GRACO quatro delux ma nosidelko wielkosci jak dla chou chou. kolezanka kupila no i zaledwie miesiac im posluzylo a co do wozkowni w blokach - owszem mamy w bloku wozkownie ale klucz nie wiedziec czemu jest w administracji spoldzielni - 15min szybkim krokiem ode mnie z domu. ot takie zarzadzenie spoldzielni na wszystkie bloki ktore im podlegaja. a co do wozka - u nas wazy 11kg - 5kg gondola i 6kg stelaz. dla mnie to waga akruat i wcale mega lekkie to to nie jest wiec dziekuje tachac 15kg w jednym kawalku, po prsotu dbam o swoj kregoslup :)

Jeśli dziecko ma się urodzić w styczniu, to nawet zakłądając baaaaaaaardzo długą zimę, to maksymalnie do maja ;) Chyba najlepiej przedstawić zalety i wady tych wózków, które same wypróbowałyśmy. Na tym autorka najbardziej skorzysta. :)

Gość wiec takk
no wiec wyprobowalam wozek firmy bobowozki.pl o nazwie kacper czy jakos tak (bo wozek nie moj), jest na pasach, beznadziejny, na polskich drogach dziecko wstrzasu mozgu moze dostac. poza tym ma niska raczke, moj maz jest wysoki wiec musialby sie zginac do niego. potwornie skrzyopi - to kolejny minus. i nie skreca!! aby zakrecic, trzeba go lekko podniesc. co z tego ze wozek tani i ladny..... nie kupilabym go nigdy.

Gość dla mnie...
najwazniejse by miał duze pompowane koła,żeby gondola była duza i zeby skretne osie miał :)

Gość ja .......................
Ja urodziłąm małą w połowie grudnia, w styczniu kupiłam wielofunkcyjny wózek http://www.allegro.pl/item219848351_wspanialy_wozek_dymex_dukat_prawie_nowy_.html Ogólnie był ok, tylko trochę ciężki, i jesli chciałam gdzies jechać, to sama nie bardzo sobie adziłam żeby go wsadzić do samochodu, potem wyjąć, itd. W maju kupiłam spacerówke, bo córcia i tak nie chciała jeżdzic gondoli , za mało widziała i się wściekała. A spacerówka którą kupiłam Corrado Karinahttp://corradopolska.pl/inside.php?id=ec273b6d0f900ea6418fe54ca60bdbd4 jest rewelacyjna, można w niej wozić mniejsze dziecko. Teraz uważam że wystarczyłaby mi sama gondola na początku, nawet jeśli gdzies bierzesz dziecko ( przychodnia, zakupy, rodzinka) to można na ta godzinke zabrac ze sabą fotelik, jest to wygodniejsze i szybsze. A teraz jak jest większe dziecko, to lekka, wygodna spacerówka jest niezastąpiona.