Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie_D

czyje sie strasznie, mam nierowne piersi...

Polecane posty

Gość Prawie_D

jedna piers to pelne A a wielkosc drugiej to pol z tej pierwszej :( widac roznice w biustonoszu :( chlopak tego nie widzi bo dobrze to maskuje... ale czuje sie z tym strasznie... tym bardziej,ze nie jest to moj jedyny kompleks...

Gość hgf
a ile masz lat? moze jeszcze sie wyrownają

Gość tez tak mam i nic na to nie
poradze,trzeba to zaakceptowac

Gość Prawie_D
24... wiec nie mam szansy... a najgorsze ze biore anty i mam wrazenie,ze ta wieksza sie powieksza jeszcze :( a mała stoi w miejscu :(

Gość j....
zawsze mozesz kiedys zrobic operacje na jedna piers...

Gość Prawie_D
bede od dzisiaj masowac ze 2-3 razy dziennie tą mniejszą, moze cos ruszy :(

Gość Prawie_D
j... - to chyba zart... jesli juz operacja to na dwie,ale na pewno sie nie zdecyduje... nie chce twardych pilek zamiast piersi

to raczej normalne, wiele kobiet ma asymetrię piersi. równiez jestem jedną z nich. z tymże nie mam wielkiej różnicy. jedną pierś mam C a drugą hmmm małe C? hehe nie ma u mnie tragedii, jak jestem nago to trzeba sie przypatrzec zeby cos zauwazyc, a w ubraniu zawsze to można zamaskowac, np, wypełniając jedną miseczkę wkładeczką. może cie pocieszę, że moja różnica coraz bardziej się zaciera i zauważyłam to odkąd przestałam brać tabletki. nie wiem, czy to przez to, ale nie biorę juz kilka miesiecy a moje piersi prawie sie wyrównały. liczę na to że postęp nadal będzie :) chociaz nie przywiązuje do tego tak wielkiej wagi jak kiedys pzodrawiam

Gość upppppppppppppppppppppppp

Gość Prawie_D
niby normalne a nikt o tym nie mowi... malo jest topikow na ten temat :) u mnie roznica jest taka ze jedna piers wyglada idealnie w staniku a drugiej w ogole nie widac :( musze jakos zwalczyc lenia i masowac,masowac,masowac :)