tala80 0 Napisano Marzec 16, 2012 Aja tam kocham Moje Pepco,dzięki niemu przeszłam metamorfozę-od kasjera na 0,5 etatu do.....czuję,że robię to co lubię i nikt mi w tym nie przeszkadza a raczej pomaga,kto?Moja firma:))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oloariel Napisano Marzec 17, 2012 Witam Firma moze i jest ok ,ale niektórym rejonowym to sodówa wali do głowy. W naszym rejonie ludzie sa zwalniani masowo ,albo sami odchodzą bo juz mają dość rejonowej która próbuje zdobyć autorytet straszeniem i brakiem poszanowania pracowników nie podoba sie to dowidzenia. Szkoda tylko że nikt z góry tego nie widzi. Nie wazne czy ktoś jest kasjerem czy kierownikiem po nalocie tej Pani wszyscy mają szanse na czerwoną kartkę i wilczy bilet. Może któs z przełożonych by sie tym zainteresował bo w strachu to robota nie idzie:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość B......a Napisano Marzec 17, 2012 mam pytanie: czy to na temat Pani ze Śląskiego? czy innego regionu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oloariel Napisano Marzec 18, 2012 Innego..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waracka Napisano Marzec 20, 2012 Hej!mam pytanie!Wlasnie dowiedzialam sie ze jestem w ciazy pracuje w pepco mam umowe jeszcze na rok.Czy moge isc odrazu na zwolnienie jestem w 4 tyg ciazy boje sie pracowac dalej lakarz wystawi mi zwonienie i niewiem co robic niebylo takiej sytuacji ze zwolnili pracowanika jak powiedzial ze jest w ciazy?Bo chyba od 3 miesiaca jest sie chronionym!!!Prosze o jak najszybsze odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA2222 Napisano Marzec 20, 2012 ja poszłam na zwolnienie od 2,5 miesiaca ciązy,lekasz nie chcial wczesniej mi dać.A jesteś chroniona teraz od zajścia w ciążę.musi lekarz ci dać zaświadczenie że jesteś w ciąży i wtedy cię nie zwolnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waracka Napisano Marzec 20, 2012 dziekuje za odpowiedz.czyli jak jest sie w ciazy jest sie chronionym od pierwszefo dnia??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati22 0 Napisano Marzec 21, 2012 Oloariel to pewnie w lodzkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oloariel Napisano Marzec 21, 2012 nie w łódzkim też nie ,ale z tego co widze to problem nie tylko u nas istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Novia 0 Napisano Marzec 21, 2012 http://allegro.pl/gino-rossi-czarne-szpileczki-o-k-a-z-j-a-i2219900068.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szpieg z krainy deszcowców Napisano Marzec 23, 2012 Przyszła kryska na matyska.! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati22 0 Napisano Marzec 23, 2012 Jak to mowia raz na wozie raz pod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA2222 Napisano Marzec 23, 2012 waracka tak od 1 dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxfrrrdss Napisano Marzec 24, 2012 Oloariel czyżby podlasie i mazury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1107 Napisano Marzec 26, 2012 Witajcie czy wie ktos moze kiedy bedzie wypłata czy jest szansa zeby była 6 dlatego ze 10 jest tuz po swietach czyli Panie ksiegowe beda musiały puscic je tez tego dnia gdzie nie w kazdym banku zdaza nam przesłac pieniazki wlasnie 10 tak jak mamy w umowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roboty Napisano Marzec 27, 2012 kurwa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doll78 0 Napisano Marzec 27, 2012 POPIERAM PANIĄ oloariel ZDAJE MI SIĘ ZE TO CHODZI OO W-CH REJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiosna2012 Napisano Marzec 28, 2012 ludzie pomóżcie, kurde zrobiliście już te nowe style z odzieżówki te wiosny tych marynarzy te pastele na damskiej odzieży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oloariel Napisano Marzec 30, 2012 doll78 bingo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA2222 Napisano Marzec 30, 2012 Zaapraszam- FM ROUP I AROMA GROUP GG-8861243 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doll78 0 Napisano Marzec 30, 2012 oloariel ;) czy my się przypadkiem nie znamy??? ta sama kochana rejonowa ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doll78 0 Napisano Marzec 30, 2012 oloariel mówi ci coś słowo sępatki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oloariel Napisano Marzec 31, 2012 nie wiem czy sie znamy a to słowo niczego mi nie mówi:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysllllll Napisano Kwiecień 14, 2012 a czy ktos z was zna kierowniczke z Gostynina P. Miałam przyjemonsć z nia rozmawiać i nie wywarła na mnie przyjemnego wrazenia wrecz odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokola Napisano Kwiecień 23, 2012 Czesc mnie interesuje czy u was w sklepach kierowniczki też tak kombinują z grafikami normalnie masakra może od czasu do czasu rejonowi zobacza jak wygląda grafik wyslany do centrali i ten co wisi na tablicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jupikk Napisano Kwiecień 23, 2012 do KOKOLA cos w tym jest co piszesz- zawsze najlepsze dni maja wolne a ty zapier##### przed nami kolejne weekendy majowe- czesc powinnna miec wolne przed a druga czesc po majowym. ale ak jest u ciebie nie wiem co masz na mysli ze kombinuja z grafikami? mozesz rozwinac ta sugestie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA2222 Napisano Kwiecień 24, 2012 Zaapraszam- FM ROUP I AROMA GROUP oraz Mariza zapraszam na GG-8861243 Anna.K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati2325 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 hej dziewczyny a jak wyglądają szkolenia w pepco?ja za 2 tygodnie jadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA2222 Napisano Kwiecień 25, 2012 Ja praca normalnie.tyle że ci wytłumaczą co i jak koleżanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boziam 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 Hej.... dostałam dziś maila od nich, dot. zarobków i warunków pracy i miałam odpisać Tak, jeżeli się zgadzam... mam pytanie, jak wyglądają i czy w ogóle są jakieś premie, bony na święta itp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach