Gość gość Napisano Styczeń 4, 2014 Jest ktoś z Częstochowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2014 dobrze ktos powiedzial a propo rejonowych :D a ta z rej. 23 w szczegolnosci zasluguje zeby ja pogonic. Nie ma to jak miec rodzine w sklepie w Rybniku co nie? :D i mysla se taka jedna z druga ze wszystko moga! Za robote sie wezcie obie a nie wielkie panie z sloma w butach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusiamamusia 0 Napisano Styczeń 6, 2014 moje znajome kupują w pepco ubranka, akcesoria i zabawki. jednak co do akcesoriów i ubranek jestem bardziej przekonana do renomowanych firm, np bardzo fajne akcesoria ma feretti, może troszkę droższe ale naprawdę warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2014 Witam serdecznie. Możecie napisać jakie są u Was zarobki na stanowisku kierownika sklepu i zastępcy? Z góry dzięki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2014 zarobki? - h...we :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2014 kasjer sprzedawca 1341zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2014 kasjer sprzedawca 1341zl??? ciekawe gdzie??:/ bo u mnie najwiecej maja 1280:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2014 1341 kasjer???? chyba z premia ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowa 8 Napisano Styczeń 8, 2014 od stycznia zarobki wrastają o ok 100 zł brutto oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2014 Witam z tego co tu czytam moge powiedziec tyle /nikt z pepco ślubu nie brał i ak sie niepodoba to może odejść teraz wszędzie jest wyzysk i jak c****erd.... politycy tego nie zmienia to tak zostanie nas jedynie za wychylanie sie mogą zwolnic- pozdrawiam wszystkie wypompowane mamy cieszcie sie że macie jednopoziomowe pepco bo ja mam parter i piętro jako jedyni w polsce i nie jest to fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2014 czyli "kinia010989@buziaczek.pl" juz wiemy z jakiego sklepu jestes.. Ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2014 Witam z tego co tu czytam moge powiedziec tyle /nikt z pepco ślubu nie brał i ak sie niepodoba to może odejść teraz wszędzie jest wyzysk i jak c****erd.... politycy tego nie zmienia to tak zostanie nas jedynie za wychylanie sie mogą zwolnic- pozdrawiam wszystkie wypompowane mamy cieszcie sie że macie jednopoziomowe pepco bo ja mam parter i piętro jako jedyni w polsce i nie jest to fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2014 Tak i tragedi niema pracowałam w biedronce i mc donalds carrefour itp powiem wam ze praca w pepco niczym nie odbiega od innych sklepów trzeba robić i tyle.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2014 ludzie nie polecam PEPCO bo to wyzysk!! prawda jest ze w Polsce jest trudno o prace ale nie dajmy sie wyzyskiwac za grosze a gora zawsze ma kokosy!! lepiej sobie poszukajcie czegos normalnego jak macie wybor bo tu was to bedzie kosztowalo wiele zdrowia i nerwow!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2014 Kiedy te nieszczęsne wypłaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2014 No zapewne juztro beda jak zwykle rowno 10 ha. chyba ze 10 wypada w eekend albo swieto to jest wczesniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2014 Nie jest źle ! A tak pasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2014 ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2014 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2014 jaka cisza, jaki spokój, afer brak... oby tak dalej :))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2014 A gdzie jest Pepco dwupoziomowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2014 w Malborku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2014 to jest bardzo slaby pomysł pytać na forum jak jest liczone wynagrodzenie lub zasiłek chorobowy- odpowiedzi, to same bzdury. Wyliczana jest średnia z 12 miesięcy / lub tylu pełnych, ile pracownik przepracował, zanim zaczął chorować/. do podstawy wchodzi wynagrodzenie zasadnicze, premia za sprzedaż i godziny nadliczbowe. i nie wylicza ich zus, a zakład pracy- w przypadku pepco, bo to duży pracodawca. już lepiej zadzwonić do kadr niż sugerować się odpowiedziami na forum. bardzo polecam. z pozdrowieniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 5 Napisano Styczeń 19, 2014 najlepsza rejonowa to AR,wymagająca ,konkretna -zawsze służy pomocą!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2014 a najgorsza rejonowa to S.Dz :D mało kumata i słoma z butów wystaje hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2014 Pozdrowienia kociewie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2014 zapraszam na mojego bloga :-) www.kuchniaipodroze.blogspot.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2014 Skończ już o tej rejonowej S.Dz., bo to już nudne :/ A Ciebie to mi żal bo widzę, że próbujesz tu wylać swoje frustracje ale pomóc to już tylko może psychiatra, a nie kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 22, 2014 A jak w Bydgoszczy? Zadowolone z rejonowej B.S. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 22, 2014 frustracje? Hahahaha zal ! Idz wlaz jej do du...y moze Ci da podwyzke hehehhehe co broni sie swoich co? Heehheehehe wiesniary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach