Gość gość Napisano Listopad 13, 2018 To nie jest żadna "premia świąteczna " ale pomoc socjalna z funduszu socjalnego . W zależności od dochodu na członków rodziny w gospodarstwie domowym . Nie dodawajcie firmie tej splendoru bo go nie ma i tyle . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2018 Region ma nadal ten sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 15, 2018 Oczywiście,że premia świąteczna to z funduszu pracowniczego i to z naszych pieniędzy bo przecież co miesiąc na to płacimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Xyza Napisano Grudzień 7, 2018 Prosze bardzo o info. Przebywam na l4 ciazowym. W kwietniu mija 5 lat. Czy bedac na l4 nalezy mi sie kasa za 5lecie? Proszę nie odsylajcie mnie do kiero bo na sklepie jestProszłnie inna zaloga i nie znam tam personelu. Z góry dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adgj Napisano Grudzień 7, 2018 Powinnas normalnie doStac. Tak samo jak premie na swieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pepco Napisano Grudzień 9, 2018 Ludzie za miskę ryżu pracują a kierownictwo rozbija samochody sluzbowe jeżdżąc na prywatne imprezy zakrapiane Prawda panie rejonowe O. i A.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pracująca za miskę ryżu Napisano Grudzień 9, 2018 No ciekawe kto za to zapłaci Firma czy sama pani rejonowa skoro jechała na picie do drugiej w czasie wolnym od pracy to chyba ja powinni obciążyć za remont rozbitego auta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adgj Napisano Grudzień 9, 2018 Hej,dostałyscie juz premie swiateczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Generiec Napisano Grudzień 10, 2018 Znam, ale na przykład buty wole kupować online w sprawdzonych butikach (a konkretnie w moim ulubionym - www.Alfasan.pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hhhh Napisano Grudzień 10, 2018 Macie wypłatę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja26 Napisano Grudzień 10, 2018 11 minut temu, Gość Hhhh napisał: Macie wypłatę?? Nieee... ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ha ha Napisano Grudzień 10, 2018 17 minut temu, Gość Ja26 napisał: Nieee... ;( Nie ma wypłaty bo trzeba rozbity samochód kierowniczki naprawić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hhhh Napisano Grudzień 10, 2018 Szkoda gadac. Człowiek zarabia parę groszy i jeszcze musi czekać aż łaskawie przeleja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adgj Napisano Grudzień 10, 2018 Juz o 11 byla, to pewnie wina waszych bankow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość pepcówka Napisano Grudzień 11, 2018 Dnia 9.12.2018 o 11:34, Gość Pracująca za miskę ryżu napisał: No ciekawe kto za to zapłaci Firma czy sama pani rejonowa skoro jechała na picie do drugiej w czasie wolnym od pracy to chyba ja powinni obciążyć za remont rozbitego auta Jak zawsze rozejdzie sie po kościach...a dwie damulki dalej bedą się bawić i rozbijać zamiast pracować jak reszta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ctbb Napisano Grudzień 12, 2018 jubileuszowke dostaniesz pozniej... każde l4 opoZnia jubileuszowke. urlop macierzynski natomiast sie liczy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adgj Napisano Grudzień 12, 2018 A kiedy maja byc swiateczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nici Napisano Grudzień 12, 2018 Ja słyszałam ze coś ok 15 maja być wypłacony czyli albo teraz w piątek albo w poniedziałek tak mi się wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adgj Napisano Grudzień 12, 2018 A wiadomo jak kwotowo? bo ja na L4 i nic nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Xyza Napisano Grudzień 12, 2018 Do gosccttb mylisz się. Zadzwoniłam do kadr i l4 nic nie opóźnia. Po co podajecie niesprawdzone info. Ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nici Napisano Grudzień 12, 2018 Niestety ja tez nie wiem bo na L4 jestem rozmawiałam z kierowniczka i mowila ze rok temu wypłacali ok 15 ale jaka kwota to niestety nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cctb Napisano Grudzień 12, 2018 xyza to ci kadry zlej informacji udzielily... i sobie sprawdz w regulaminie wynagradzania. dlugotrwale absencje opozniaja wyplacenie jubileuszu bo sie nie wliczaja do czasu pracy ! mialam jubileusz miec w maju a dostałam w wrzesniu bo bylam na l4 ciazowym.. wiec to ty jestes niedoinformowana albo twoja kadrowa nieogarnieta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate Napisano Grudzień 13, 2018 Zgadzam się kazde l4 opóźnia nagrodę wiem bo sama przez to przechodzilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1234 Napisano Grudzień 14, 2018 Premia jest a tu cisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nikola Napisano Grudzień 14, 2018 Jest ? Bo ja nie mam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nikola Napisano Grudzień 14, 2018 Jest ? Ja nie dostałam jeszcze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 10, 2019 Kiedy przychodzi zazwyczaj pit ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cenówki Napisano Styczeń 28, 2019 dziewczyny jak u was są oznaczone ubrania damskie i meskie- cenówki są na co 2 haku czy co 3?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vm-ka Napisano Luty 7, 2019 Cenówki na ścianie co drugi hak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sezonowy Napisano Luty 19, 2019 Macie już Pity? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach