Gość pepus Napisano Listopad 27, 2012 witam :) tak nawet na macieżyńskim dostaniecie kase na swięta jak nam coś dadzą w tym roku :) ale myślę ża tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepus Napisano Listopad 27, 2012 a jak tam zabawki:) sa jakies ciekawe coś nowego czy te co w zeszłym roku:??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bony, bony, bony Napisano Listopad 29, 2012 w tamtym roku na poczatku grudnia premia swiateczna juz byla. teraz firma milczy. bony albo beda takie same jak w zeszlym roku bez zadnej podwyzki albo wcale ich nie bedzie :) tylko kilka lat temu za "bon kasjerski " mozna bylo kupic 10 kg drogiego miesa, teraz za te same pieniazki mozna kupic o polowe mniej............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic nic Napisano Listopad 30, 2012 nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaśka20p Napisano Listopad 30, 2012 to jednak bonów nie bedzie? no to super sie postarali.... za tą grudniową harówe.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BOOOOny Napisano Listopad 30, 2012 to już jest pewne??? nie będzie bonów świątecznych??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość friko Napisano Listopad 30, 2012 Bony będą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bonusiaaaaaaapo Napisano Listopad 30, 2012 witam czy ktos by mogł z kadr wypowiedziec sie na temat bonow swiatecznych????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bonyyyyyyyy Napisano Grudzień 1, 2012 i jak tam wiadomo juz cos w sprawie kasy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BONNNNN Napisano Grudzień 1, 2012 Okaże się w poniedziałek.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciezarna1 Napisano Grudzień 2, 2012 jakbyscie sie dowiedzieli to napiszcie tutaj bo jestem na zwolnieniu i niemam wiadomosci ze sklepu.Bardzo dziekuje jesli ktos napisze o bonach, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakie bony Napisano Grudzień 2, 2012 co wy z tymi bonami napewno bonow nie bedzie przecierz bonow juz od 3 lat nie daja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepcuś Napisano Grudzień 2, 2012 właśnie... jak już to kase dadzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Booooon Napisano Grudzień 2, 2012 dobra,każdy wie,o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cholibka Napisano Grudzień 2, 2012 hej ja niedlugo pracuje w pepco ale jednak zapieprz jest, sxzkoda ze tak malo placa... jeszcze niemialam wyplaty i czekam, moze ktos powiedziec czy za szkolenie w innym miescie obcinaja z wyplaty czy nie ? i jak jest z kasą na swieta? jakas premia ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grubcia kasia Napisano Grudzień 3, 2012 ja w tamtym roku pracowalam od 1 listopada to kasy niedostalam......nic na swieta,przykre to bylo powinni chociaz ze 100 zl dac.ale mi nic niedali.A w tym roku niewiem okaze sie moze dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaśka20p Napisano Grudzień 3, 2012 czy wiadomo w końcu już co z tymi bonami??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klasowa Napisano Grudzień 3, 2012 równiez bym sie chciala dowiedziec , jak ktos cos wie to prosze niech napisze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadzia pppp Napisano Grudzień 3, 2012 ludzie jest kasa na świeta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nic więcej wam nie powiem bo nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klasa 1 Napisano Grudzień 3, 2012 Ale super jesli to prawda :) jak ktos to moze potwierdzic to prosze o wpisy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość friko Napisano Grudzień 3, 2012 No przecież wiadomo,że kasa będzie.Co roku jest to teraz też.Amerykę odkryła he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasjerkapepco Napisano Grudzień 4, 2012 Kasa będzie ale dokładnie ile dowiemy się w dzień przelewu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawskaaaa123456 Napisano Grudzień 4, 2012 a do kiedy maja wyslac ??orientuje sie ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cococo Napisano Grudzień 4, 2012 Pisali ze do 6 grudnia maja byc juz na koncie ,wiec moze jutro a jak nie to w czwartek napewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawskaaaa123456 Napisano Grudzień 4, 2012 Aha dziekuje za odpowiedz !!!super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wowwowowowow Napisano Grudzień 4, 2012 http://allegro.pl/show_item.php?item=2846737631 warto zaglądnąć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cholibka Napisano Grudzień 5, 2012 A gdzie to pisal ze do 6 grudnia na koncie maja byc ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepcokasjergul Napisano Grudzień 5, 2012 u nas tez wlasnie w rzadnym meilu niebylo wiadomosci do kiedy zostana przelane........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic24156 Napisano Grudzień 5, 2012 Ja na razie nic nie dostałam więc może jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepcokasjergul Napisano Grudzień 5, 2012 ja równiez niemam narazie nic przelane na konto.jesli to prawda ze maja byc przelane do 6 grudnia.mial ktos jeszcze taka wiadomosc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach