Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liga24

siedze i rycze

Polecane posty

hej dziewczynki... u mnie normalnie zmiany ... pan z dzieckiem lata za mna i priosi... a pan ochroniarz normalnie mnie zadziwia ale nie bede zapeszac :)

hejka! Myszka to super że wszystko tak dobrze się układa. Przyszłego tatusia olej, a z tym drugim Panem, to trzymam kciuki żeby Ci się udało ;)

Gość jak pan ochroniarz
dowie sie ze dalas dooopy innemu i bedziesz miala dzieciroa to mu przejdzie :)

haha Tiffy nie dziekuje , zeby nie zaprzeczac🌼 a co do ostatniego wpisu debilu to nie ja bede miala dziecko, nie umiesz dokladnie czytac

hej, co tam u Was? Ja bylam wczoraj u fryzjera, trochę zaszalałam:) Trochę kolorku, trochę podcięcia i od razu inaczej się czuję. Nawet się sobie podobam, chociaż wychodząc wczoraj z salonu jakoś tak dziwnie się czułam. Nie widział mnie jeszcze mój ukochany, aż sięboję mu dziś pokazać;) Zresztą jak mu się nie spodoba to zawsze może sobie zmienić a co, taka ostatnia to ja nie jestem ;) Miłego dnia życzę :D

Gość aaa..
ciekawe co tam u brzózki słychac.. nie odzywa się od dawna.....

hej dziewczyny co się dzieje z naszym topikiem? Musimy dopilnować żeby nie wymarł... halo halo jest tam ktoś? ;)

Gość brzozka001
Witam moje kochane. Troszke was zaniedbalam, ale cos mi sie dzieje w domu z internetem, a w pracy wszyscy mi patrza na rece czy sie nie zajmuje jakimis pierdolami (np. odpisywaniem na ten topic:). U mnie w porzadku. Nadal razem mieszkamy a ja szukam mieszkania. ciezko jest cos znalesc...zyjemy jak pies z kotem na chwile obecna. Moje rzeczy sa juz w pudlach, a ja nadal tam mieszkam. cale szczescie, ze mnie nie wykopal. Obecniezajmuje sie iwylacznie soba. Czyli fryzjer, jakas kosmetyczka. Nawet zrobilam wypad do manikiurzystki:) Kupilam nowe ciuchy i butki, takze baaaardzo sie ciesze. Z drugiej strony ta sytuacja, ze mieszkam nadal ze swoim eks troche mnie przytlacza. Oczywiscie on probowal wielu sztuczek, aby z powrotem mnie zdobyc, ale ja jestem honorowa osoba. Acha, jutro ide na impreze, troche sie rozerwac. Moj tata dostal prawie zawalu jak sie dowiedzial o co chodzi. Nie wiem, ale ostatnio jakos wielu moich znajomych sie rozstaje. moja dobra psiapsiolka niedawno rozstala sie z narzecznym (slub byl planowany na przyszly rok) bo bzyknal inna. I wiecie co jej powiedzial jak sie rozstali? Ze on w tym momencie nie chce slubu, gdyz to oznaczaloby, ze musialby zrezygnowac z seksu z innymi kobietami a on na razie chce sobie jeszcze pobzykac i zobaczyc jak to jest w lozku z innymi. Co za bezczelny dziad!!!!

wyciagam z otchlani ten temat;), u mnie porazka, ale nie chce mi sie plakac, wlasciwie to sie smieje juz z tego...;)

Gość Brzozka001
Onja, co sie dzieje??? Z Tojego topicu wnioskuje, ze nie jest najlepiej...napisz jak tam sprawy

nie bede sie uzalac, bo poki co-nie zmienie swojej sytuacji:)

...na wlasne zyczenie oczywiscie. chyba nabralam dystansu do tego co sie dzieje. juz nie zalezy mi na naszym zwiazku \"za wszelka cene\" i czesciej wyrazam siebie, swoje poglady i gleboko gdzies mam jego muchy w nosie. ostatnio bylam na baletach, ale nikogo w moim typie nie bylo;(