Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pepe25

Moj facet oglada sie za innymi

Polecane posty

house elf może nie do końca się z tobą zgadzam, ale coś w tym jest i nie jest to zalezne od płci...że mając czegoś za duzo tracimy zainteresowanie... przez to że kobiety czasem za bardzo sie starają badz mężczyźni odpychaja drugą stronę... widziałam juz takie przypadki :) we wszystkim nalezy zachować umiar :)

pepe25 ...:-o usiądź i chwilę odsapnij i sie zastanów nad tym co mówisz :D nie jest źle, ze robisz to czego pragniecie- myśll rozsądnie :P nie ma uniwrsalnej rady, ani nie da sie schmetem lecieć... każda para jest inna jak i człowiek to chyba logiczne :) poobserwuj go troszkę, porozmawiaj wyczuj jaki jest wasz związek... masz 25 lat więc juz trochę zyjesz więc powinnaś wiedziec co i jak :P

po pierwsze....JESTEM ZA TOBA....uwazam ze jesli facet idzie z dziewczyna to nie powinien ogladac sie za innymi!!!dla mnie to BRAK SZACUNKU!!!!!

ale z tym sexem to chyba przystopuje troche, bo dalam mu palca a on teraz reke chce:) jestesmy razem ponad rok- duzo malo sama nie wiem. mieszkamy razem i pracujemy. Gdyby nie to ze jak twierdzi jest Esteta(chodzi o podziwianie pieknych kobiet i ich ciala) wszystko bylo by cudownie:( jest naprawde wspanialym czlowiekiem tylko to jedno sprawia mi przykrosc :(

spojrzenie a chamskie odwrócenie się za kobietą to już różnica :)

pepe25 ... sama mówisz, że jest wspaniałym człowiekiem... albo sobie odpuść i wyluzuj i mimo,że podobaja mu się inne uwierz ze kocha tylko ciebie i nigy by nic nie zrobil zlego... nie mozesz weszyc za kazdym razem zlych zamiarów bo się zadreczysz... a jesli nie potrafisz to może problem lezy gdzie indziej...zajmij sie sobą... bądż odrobine egoistyczna :) zdrowy egoizm nikmu nie zaszkodził :) w zwiazku dwoje ludzi musi sie starac a nie tylko jedno :)

lagi ja uwazam ze ogladanie i spogladanie to brak szacunku...skoro go interesuja inne to niech go zostawi wtedy bedzie mogl krecic glowa na prawo i lewo skoro tak tego potrzebuje!ja np nie spogladam bo wiem ze sprawiam przykrosc mezowi i on tego nie robi takze!wiem co czujecie!to takie wkurwiajace!kiedys to bylam zazdrosnik ale troche juz mi przeszlo!:) czytam dopiero 2 strone,ale nie moglam sie doczekac zeby skomentowac:)

pepe25 ---> raz dziennie to raczej nie jest za duzo. Moja pierwsza zona stosowala tylko 3 do 4 razy dziennie i mi sie wydawalo przesadnie czesto i zamienilem ja na taka ktora musialem prosic o raz na tydzien. Granica boplogiczna przy ktorej normalny facet wysiada to podobno 5 do 6-ciu razy dziennie. Wiec jezeli chcesz zeby Twoj nie wysiadl to nie przesadzaj i daj mu okazje do pomarzenia o Tobie raczej niz o tych, ktore widzi na ulicy. A to mozesz osiagnac tylko przez mniej seksu.

Gość ile mleka dziennie
PEPE25 ROBISZ NAJGORSZY BŁAD ..JA PIERDOLE..NIE RÓB TAK BO KONIEC.. ON WSZYSTKO MA CO CHCE A TO MOZE SPRAWIC ZE CIE ZDRADZI ..

Gość ile mleka dziennie
ZGADZAM SIE Z HOUSE ELF 100% MIALAM TAK SAMO ZE DAŁĄM WSZYSTKO CO CHCIAL MOJEMU A POTEM USŁSYZALAM ZE ZOSTALAM ZDRADZONA BO MU SIE ZNUDZILO WSZYSTKO JUZ I WOLI TAKA DZIEWCZYNE O KTÓRĄ MUSI SIE STARAĆ W ŁÓŻKU.

wiem ze sie zadreczam, a piekne kobiety przeciez sa do okola i nic nie poradze... ale ciezko mi z tym. Najgorszy jest fakt, ze jesli widze ze on sie na jakas popatrzyl i tamta tez zauwazyla ze moj facet na nia zerka, to wtedy wiem co tamta sobie o mnie mysli- mysli sobie- ale Frajerka-ma faceta co sie za dupami oglada i pewnie chcial by mnie wyruch... :(

Gość ile mleka dziennie
jest naukowo udowodnione to co mowi hause elf. facet to zdobywca i chce zdobywac a kiedy juz ma to czego chce szuka innej kobeity o którem może marzyc ze ją bedzie mieć ale jej nie moze miec ..to najbardziej ekscytuje faceta.

oto..ja... ale wszystko to kwestia rozmowy... piszecie na forum a powinnyscie porozmawiac z partnerem.. skoro was kocha to powinien uszanowac pewne sprawy... ja sie nie czepialam partnera kiedy sie spojrzal na kobiete i wiedzialam ze mu sie podoba bo to widac od razu... jesli by mojemu partnerowi przeszkadzalo to czy tamto to zwyczajnie i z milosci przestalabym robic cos co sprawia mu przykrosc :) kwestia rozmowy i zrozumienia :)

pepe25 a co cie obchodzi co sobie mysli inna kobieta...? czy on sie z nia umawia? czy z nia spal? to tylko spojrzenie.. nie przeginaj w druga strone znowu... jesli cie zdradzi czy zrobi cos krzywdzacego to rzuc i prpblem z głowy... same sobie utrudniacie zycie :)

Gość buhaha b buhaha
Matkojak mozna spelniac wszystkie fantazje faceta w łożku? Pzecież to chore!!!!!!!!! wszystkie moje kumpele tak robiły bo im ktoś nagadał ze to chroni przed zdradą i ze jesli facet ma wszystko w domu nie szuka gdzie indziej. GÓWNO PRAWDA!!!!!!!!!!! JEST NA ODWRÓT!!!!!!!!DZIŚ ANI JEDNA NIE MA JUZ FACETA z którym to stosowała i wszystkie zostały zdradzone a ja uważam ze to nie jest zbieg okoliczności. pozdrawiam.

Wiecie chyba to racja:( on mowi a ja robie w lozku to na co on ma ochote. Nie jestem malolata, ale to moj pierwszy chlopak z ktorym jestem tak dlugo i myslalam ze jak bedzie mial wszystko w lozku to to bedzie uwazal mnie za super kobietke i nie bedzie myslal o dziwach:( :( :( chyba sie zalamie zaraz:(

Gość marek z opolaaa
Gdybym mial wszystko co chce już bym nie pragnął bo moje marzenia by zostaly zaspokojone.To nudne. Wole marzyć o tym co mógłbym robić z moją Asiulką :)

nie ma co usprawiedliwiac facetow jakimis badaniami :) jeden potrzebuje zdobywac drugi nie... jedna kobieta jest wierna druga nie... generalizacja jest krzywdząca zawsze :) jesli facet mowi ze miał za duzo i dlatego zostawil to nawet nalezaloby sie cieszyc ze taki debil was zostawił :) jedna teoria wypiera drugą wiec... zdajcie sie na rozsądek i wyczucie :)

Gość marek z opolaaa
pepe25 napisala: "Wiecie chyba to racja on mowi a ja robie w lozku to na co on ma ochote".. zgroza.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie pocieszysz sie długo swoim facetem chyba ,że ma mały temperament w seksie:):) cialo nawet najłądniejsze kiedyś sie nudzi a ogladane tyle razy w seksie tymbardziej :(dlatego szukam kobiet które nie daja mi tego co chce ..tymbardziej są tajemnicze i seksowne.

Ewa, nie zalamuj sie tylko zacznij myslec :) Jezeli on Cie kocha to mozesz zrobic wszystko co bedziesz chciala.

tak czyli długotrwale małzeństwa to bajka... puknijcie sie w głowę :D wirnośc, zaufanie, miłosc wszystko to mówi za siebie... skoro zdradza tzn ze nie kocha i proste rozwiazanie a nie dlatego ze mu sie znudziło...

Gość marek z opolaaa
pepe25 to zalezy od kiedy z nim kochasz sie? ile byliscie razem jak pierwszy raz sie zaczesliscie kochać??

lagi ---> masz rcje tylko czesciowo. Duzo zalezy od tego jak postepowac z facetem. Dlatego niektore zwiazki rozpadaja sie po roku albo kilku latach, bo kobiety robia elementarne glupoty, a inne trwaja, bo kobiety okazuja sie madrzejsze. Bo faceci sa zadziwiajaco jenolici w swoich zachowaniach. Oczywiscie jest maly procent innych ale \"przecietna\" kobieta nie moze liczyc na to ze wlasnie trafi na takiego. Wiec musi swojego (nogol tez \"przecietnego\" faceta) wychowac tak, zeby ja kochal zawsze. Co nie jest takie trudne jak sie wie nawet tylko czego nie robic

jestesmy razem rok i 3 miesiace a zaczelam sie z nim kochac.... wstyd przyznac w pierwszy dzien znajomosci:(

Gość o masakraaaaa
o ja pierdole..chyba klamiesz ,co???nie wierze!!!!!!!!!!! o ja pierdole żarty se robisz?? powiem ci jedno:moze teraz jest super miedzy wami ale nie ma szans by bylo tak zawsze.. jestescie za krótko razem po pierwsze i facet jeszcze nie bedzie okazywal zainetersownaia kobietami innymi bo jesli teraz juz by okazywal to koniec ..masakra..

Gość o masakraaaaa
jak mogłaś sie z nim kochać w pierwszy dzien znajomosci? jesteś dziwka .tak ??przyznaj sie!:)

dlaczego mam klamac i dlaczego nie wierzysz??? jestesmy razem prawie 1,5 roku:(

nie wiem czy dziwka spotyka sie zkims i mieszka razem ponad rok nie bierze kasy parcuje w IT w Pradze i spaceruje ze swoim facetem i naszym psie po lesie :) :) wogole sie na ciebie nie wkurzylam Pozdrawiam :)