Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZYKRO JEJ SIE ZROBILO

CZY MA KTÓRAŚ Z WAS FACETA KTÓRY NIE OGLĄDA SIE ZA SLICZNYMI LASKAMI?

Polecane posty

Myślę, i mam nadzieję, że tak szybko się nie zepsuje. On po prostu taki jest ułożony. JAk Go poznałam to nie mogłam z kumpelą wyjśc z podziwu. No cóż, zobaczymy :) A kiedys jechałam z takim jednym samochodem i oglądał się za każdą jedną laską, nie ważne było jaka. I jeszcze do niektórych coś wołał. Co za obciach to był dla mnie, a wcale nie był moim chłopakiem, wstydziłam się bardzo.

Gość Lonata
szanująca się, pewna swojej wartości kobieta nigdy nie bedzie sie porównywała z innymi laskami. To po pierwsze. Po drugie lepiej nie biadolić i pilnowac faceta a robić wszystko, żeby być dla niego najlepsza opcją - nie bedzie miał potrzeby sie ogladać za innymi.

Gość nie kazdy sie oglada
znam takiego, ktory tak kocha swoja zone, ze na inna dziewczyne nawet nie spojrzy

Mój mi ostatnio powiedział, ze też się nie ogląda, a jak się już ogląda to i tak stwierdza, że jestem ładniejsza:D Kochany jest:)

Gość bjhhvhgwdx
Mój powiedział ze nie moze patrzyc na inne bo kazda do mnie porównuje i kazda wypada blado....pokazuje mu jakas sliczna piosenkarke, modelke to mowi ze woli mnie niz 10 takich....cudowni są;) Nie wolno sie zepsuc

Gość ciekawki
facet ktory nie oglądnie się za ladną kobietą albo jest pedałem, albo oschłym baranem, albo jesli tylko tak mówi, że sie nie ogląda, jest po prostu kłamca. i nie ma to nic wspolnego z wiernością

Gość hi hej heloł
ale kobitki też się za przystojniakami oglądają tyle że jest ich znacznie mniej no a fecaci oglądają się głównie za skąpo odzianymi lub wyzywająco ubranymi tzw laskami niekoniecznie slicznymi, te śliczne niekoniecznie są w wąskim bezguściu faceta

Gość Bellissima_
Mój nie, bo jest wpatrzony we mnie, mało która laska jest ładniejsza, czasami razem oglądamy się za zjawiskowymi kobietami, bo tylko takie lubimy.