Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roczarowana

podobno najlepsze pieluchy na rynku

Polecane posty

Gość roczarowana

do tego stopnia popularne, ze nawet na zwykle biedronkowe mowimy pampers. kupilam paczke w ktorej co trzecia pieluszka ma urwany rzep :O

oooo ! od urodzenia stosujemy pieluszki \"Pampers\" i z urawnym rzepem sie nie spotkałysmy ani razu ..... Nie przesadzasz ? A może za mocno je szarpiesz ? :)

ja z urwanym rzepem też nigdy się nie spotkałam, co nie zmienia faktu że i ja uważam, że Pampersy są beznadziejne...

ja uwazam ze huggies sa lepsze. pampers szybko robia sie mokre, a nawet wyciekaja :( huggiesy zdecydowanie bardziej chlonne.

używałam jakis czas Pampersów, nie zdarzyły sie uszkodzone, ale wole Huggiesy, zdecydowanie

Gość roczarowana
naprawde rzepy byly pourywane, nie musialam za nie ciagnac :O

Gość napleciona
huggiesy classic sa beznadziejne;/ sztywne twarde i do niczego

z pampersami z chłonnością nie mamy problemu i tak co góa 3 godizny zmiana pieluchy ....a może moja córcia taka mało sikająca.... bynajmniej ja sobie je chwalę ....z tym ,że za duzo innych nie testowałam ..a hugissów w ogóle ,jakoś podpasowały pampki i tak na nich \"jedziemy\" :)

Też nie wyobrażam sobie innych pieluch niż Pampersy z gąsienicą, a używałam różnych i albo przeciekały albo były z ceraty.

a nam najbardziej podchodza Bella HAPPY w pampersach niestety malemu nei raz wyleci boczkiem lub tylem no i te gumeczki czy jak to sie zwie przy nozkach mam wrazenie ze go uciskaja bo ma zawsze odcisniete na udkach (a jest dosc szczuplym dzieckiem). przy Happy nie mielismy takich niespodzianek. no i rozmiar newborn ma wyciecie na pepek :) jaki kolor maja te huggies z kubusiem? mialam jedna paczke od kuzynki z US i faktycznie byly bardzo dobre wiec jakby happy nie bylo to moze na te bym sie skusila, pampki mi nie podchodza i tez mi sie 1szt z urwanym rzepem (a wlasciwie to bez niego bo go w ogole nie bylo) trafila

Gość pytamsiejawas
kiedys wymienialam towar w carrefour, i byl gosc co reklamowal cala paczke pampersow, skandal

moja córcia zna tylko pampersy i jesteśmy z nich jak najbardziej zadowolone:) do tej pory zawsze kupowalismy je w promocji po ok 40 zl za jumbo pakę wiec to korzystna cena. dla nas są ok.

paulka tam są 3 paczki po 78 szt. a z kosztami przesyłki to i tak drożej niż ty kupujesz :)

fakt, napisane jak Byk: Pieluszki Huggies Super-Flex \"3\" 5-9 kg 3x78=234 szt zatem kupujesz 3 opakowania ;)

Paulka - dzieki za info u nas pampers jumbo pack (98szt) kosztuja 47.99 na promocji normalnie 49.99 a takie normalne opakowanie 78szt kosztuje 39.99 natomiast HAPPY za opakowanie 38szt kostuja 23zl. czyli i tak najbardziej oplaca sie kupic pampersy bo wyjdzie najtaniej :O

my od ponad 10 mcy używamy pampersów, jak dla mnie są najlepsze, chłonne, żadnych przecieków. natomiast huggisy strasznie uczulają.

oryginalnych pampersów używam już dla kolejnego dziecka, od ponad 6. lat, (okresowo, jak teraz, dla dwojga dzieci) przetestowałam już więc wszystkie rodzaje i rozmiary... dotychczas trafiliśmy na dwie felerne megapaczki! nie pamiętam w jakim rozmiarze, ale jedne to chyba 4 były! w co drugiej pieluszce urywał się rzep, pampersy te były kupione w tesco, za pierwszym razem dzwoniłam do producenta, ale rozmawiałam tylko z panią z infolini i składać oficjalnej rekalamacji mi się nie chciało... huggiesy też lubię i z nimi nie było nigdy niespodzianek ;)