Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładne

Z KTÓRĄ Z TYCH KOBIET ZAMIENIŁYBUSCIE SIE CIAŁEM ??

Polecane posty

Ja mam niestety ciało Kirsten Dunst:( tzn. plecy:(, tak samo się garbię:O O zgrozo!!!Żeber mi na szczęście nigdzie nie widać, biust lepszy no i moja njwiększa ozdoba ----> nogi:) ale jestem tak samo chuda, To kwestia karnacji. Mogę leżeć na słońcu nawet godzinę i się nic nie opalę! Widać Kirsten też ma ten problem:) No ale od czego sa samoopalacze i siłownia do kształtowania swego ciałka. Pozdrawiam. Wg. najfajniejsza Lima

skoro tak stawiasz sprawe (a ja chcialam byc tolerancyjna wobec gustow,o ktorych sie nie dyskutuje) to musze znowu wspomniec o tym,jak glupia i niedorzeczna jest do niedawna panujaca moda na chudosc. byla ona przyczyna wielu tragedii. tylko malenki procent kobiet ma z natury chuda sylwetke.wiekszosc albo musiala byc zakompleksiona albo odchudzala sie wbrew naturalnym potrzebom organizmu... sam fakt,ze Beyonce jest uznawana za seksbombe swiadczy chyba o tym,ze bardzo podoba sie taka sylwetka mezczyznom. mnie z kolei \"az boli\" widok chudych kobiet,ktore dawno nie sa nastolatkami,a tak wygladaja...i nie bronie tu galaretowatych bab,ktore sie obzeraja,bronie jedrnych,ktore nie odchudzaja sie na sile tylko akceptuja swoja sylwetke,ktora jest kragla.

Gość dziwne......
Agais---> Ty na pewno masz sylwetkę Beyonce? Przecież Ty jesteś szczupła, normalnie wyglądająca, a ona na moje oko ma po prostu nadwagę.

no,moze troszke mi brakuje,chcialabym \"dobic\" do niej,ale obawiam sie cellulitu. jednak mam takie same proporcje,tylko troche chudsze

Gość fgfgf
buhahaha agais przeciez ty jestes chudzinka podaj wymiary jak możesz plissss:)

95 65 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!serio ale mam dupencje jedrna i twarda.

Gość zgrabna jestes
a wzrost??i waga??:)

Gość zgrabna jestes
agais no to proporcje masz super :) tylko ze beyonce ma maly biust a tu widac dosyc dosyć :)

waze 59-62 gdy waze 62 biore sie ostrzej za siebie,zeby nie bylo wiecej,ale wygladam wtedy najlepiej. gdy spadam ponizej 60 wygladam jak anoreksja na twarzy. i o tym wlasnie mowie: gdy ktos ma z natury sylwetke troszke przy sobie i na sile chce wazyc tyle ile pisma kaza,czyli 50 kilo,to wyglada okropnie.

170cm dzieki za komplement. troszke przyznaje,ze moze biala kobieta nie do konca moze byc az taka jak Beyonce,zeby byc piekna,czarna czy mulatka lepiej wyglada z kuperkiem. ale Beyonce podoba mi sie najbardziej i tak.

Gość no ja mam 66 cm pod biustem
ja tam z żadną nie zamieniłabym się:) sama dobrze wyglądam:)