Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam szczupłego

dlaczego kobiety tak lubią facetów z brzuszkiem

Polecane posty

Gość ja mam szczupłego

i chwala się jaki jest ich misiek, to przecież choroba:O

Gość Klementyna ze wsi Szczecin
mi się podobają :) moj ma calutkie 108 w pasie :)

Gość Pan.Kracy.Bonifacy
To jest rzeczywiście choroba. Facet powinien mieć nie więcej niż 88 cm w pasie

Gość brutalna prawda
niekoniecznie lubia, ale jak nie ma wyboru to co maja robic? przeciez wiekszosc facetów ma na brzuchu sadło zamiast miesni:o

Gość 8686
ja też nie lubie :P blee:P

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
a ja lubie miśków/miski jak prawidłowo??/ nie ma nic wspanialszego niż przytulić sie do kogos takiego mysle, że gdyby brzuszek był wymodelowany na siłowni to tez by było miło nie lubie za to szczupłych facetów jako modele ok ale nie do łóżka

Gość ja tam nie mam ...
umiesnionego brzucha ... ani wystajacego ... jestem szczuply ... ani mysle zeby cwiczyc na silowni zebym mial kaloryfer, tylkopo to zeby jakas glupia panna zwrocila na mnie uwage ;/ ... liczy sie wnetrze i charakter czlowieka, a nie jego wyglad ...

Gość Laleczka***
mnie sie nie podobaja faceci z brzuszkiem zadna przyjemosc sie przytulac do tluszczu a taki wymodelowany plaski brzuszek pomiziac mmmm taki to az sie chce dotykac

ja tez nie przepadam za tzw. \"mieśniem piwnym\" hehehe.Wole jak facet ma płaski brzuszek, wycwiczony (wyrzexbiony) troszke:) pijawka -- pod brzuchem pewnie ma zoladek :P no chyba,ze ma tak wielki brcuh ,ze mu przyslania jego \"klejnoty\":P heheh ;)

A ja kocham brzuszek mojego faceta:) Zawsze miałam szczupłych i wysportowanych menów ale dopiero z moim misiaczkiem wiem co to znaczy prawdziwy sex;)

a co ma brzuch do sexu? :P Lubisz jak jego brzuch obija sie o Twoje...........sama nie wiem o co ;):P

Nic nie ma do sexu....i do niczego nie ma. Kocha się gogoś dla niego samego a nie za to czy ma brzuch czy nie.

Gość jakakaka
Dla mnie "misiek" to jest facet którego w całości jest lekki nadmiar, bo jest duży, wysoki, miękkawy i przytulny a nie dlatego, że ma brzuszysko. Brzyszyska tępię. Skoro ja chodzę 3 razy w tygodniu do siłowni i trzymam dietę, to nie widzę powodu, dla którego facet ma tego nie robić. Niestety facet w pewnym wieku (po 30-tce) bez brzuszyska to rzadkość.

Gość jakakaka
Brzuszysko nie ma nic do seksu???? No wybacz, mnie obrzydza sama myśl.

Gość jeżeli facet ma tak duży
brzuch że przysłania mu klejnoty to jest to choroba zwana LUSTRZYCĄ - poniewaz swojego ptaszka może pooglądac tylko w lusterku

aanna35 -- zgadzam sie z Toba:) Widocznie musialam Twoja poprzednia wypowiedź źle zrozumiec,Sooorki :D

Gość a ja myślę że w facecie
nie wygląd jest najważniejszy. Jak się zestarzejecie to też wyłącznie sylwetkę będziesz kochać?

duze brzuszycka bleeee. okropienstwo. nie wiem co w tym takiego fajnego ze niektore sie tak podniecaja. szok. przeciez nie ma jak sie przytulic do faceta bo przeszkadza ten beben

Do brzuch ma...... Swięta prawda. Niektóre kobitki też pozostawiają wiele do zyczenia:) Połamane tipsy, zepsute zęby i brudne stopy:)