Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sharamysha

nerwica... depresja... czy głupota?

Polecane posty

Nie widzę w tym nic dziwnego. A nie masz jakiegoś kolegi, który już pracuje i zna się na tym, żeby mógł ci wytłumaczyć i pokazać. Taką stronę mozesz robić w domu, tylko musisz choć trochę wiedzieć jak. Nie potrzebujesz do tego firmy, tylko kogoś, kto na spokojnie pokaże ci \"Tajniki\". Rozglądaj się za kimś takim. Skup się na razie na tej jednej rzeczy.

Gość mam podobnie jak ty
Nawet wykładowca, który prowadził kurs mówił, że nie robi stron sam tylko umawia się z kilkoma ludźmi przez internet i każdy ma inne zadanie. Jeden jest od grafiki, drugi od kodu, trzeci od baz danych, czwarty przyjmuje zlecenia itp. Ja np. na grafice się w ogóle nie znam (nie potrafię odpowiednio zestawiać kolorów), więc musiałbym mieć kogoś, kto by się np. tym zajął. I nie chodzi tu tak bardzo o pokazanie jak co się robi, bo to mogę bez problemu w książkach wyczytać, ale poczucie estetyki albo się ma, albo się nie ma. Ja akurat nie mam.

Gość mam podobnie jak ty
W tym roku skończyłem i nigdzie nie pracowałem.

Myslę, ze z kolorami, to nie jest taki duży problem, bo zawsze ktos mniej więcej mówi ci, czego oczekuje, jakie kolory mają dominowac, a odcienie zawsze możesz zmienić, to potem kwestia kilku minut. Zresztą służę pomocą w tej kwestii, bo bardzo lubię zestawiać kolorki np. w urządzaniu domu. :) Z jakiego jesteś województwa.

Gość mam podobnie jak ty
Tego nie mogę powiedzieć.

Gość kasia0310
A czy ty przypadkiem "mam podobnie" nie masz manii prześladowczej? Myślisz, że ludzie chcą cię namierzyć? A po co?

Gość mam podobnie jak ty
Nie chodzi o manię, tylko o to, że może akurat na tym forum jest ktoś, z kim chodziłem do szkoły czy na studia. Nie chcę, aby ktoś odkrył, że ja to ja.

Gość kasia0310
wstydzisz się swojej choroby? nie lubisz jej?

Gość pchlasachrajka
mam podobnie jak ty - powinienes jednak wyjechac do innego miasta i zaczac zyc od nowa tam gdzie mieszkasz nie ma dla Ciebie przyszlosci, to miejsce Cie przytlacza, nie masz tam szans kogos poznac bo gdyby tak bylo to juz bys poznal skocz na gleboka wode chlopie, nie masz juz nic do stracenia

Gość kasia0310
Czy te wizyty na topiku od wczoraj coś zmieniły? Coś ci dały?

Gość mam podobnie jak ty
Po części wstydzę się tych swoich lęków, ale jest też tak (i to chyba w większym stopniu), że boję się, że jeśli ktoś dowie się o moich słabościach, to będzie mógł to w jakiś sposób wykorzystać przeciwko mnie. Nie ma szans, żebym wyjechał do innego miasta. Wyjazd byłby równoważny z samobójstwem. I tak cieszę się, że udało mi się dociągnąć te studia do końca. Nie zniósłbym codziennego bania się, że ktoś mnie może pobić.

Gość *marzycielka*
Do mam podobnie….. Podziwiam dziewczyny na tym topiku, że chcą Ci pomóc!

marzycielko on jest taki jak my tylko w męskim wydaniu, innaczej przechodzi swoją chorobę, do tego dochodzi trauma strachu przed pobiciem, jeśli tu jest to znaczy że chce cos zmienić mimo wszystko

Gość mam podobnie jak ty
do Mała Fiki Miki Na jakie pytania nie odpowiedziałem?

mam podobnie jak ty a w swoim mieście tez boisz się że Cię pobiją, więc co za różnica czy będziesz bał się u siebie czy w innym mieście?

to właśnie w małym mieście jest większa szansa że cię pobija bo juz cię znają, i wiedza że się nie obronisz, w większym mieście jesteś bardziej anonimowy, masz większa szansę na pracę no i jeśli chcesz umrzec to jest większe prawdopodobieństwo że cię ktos przejedzie na przykład

Gość mam podobnie jak ty
Ja i anonimowość to dwie różne rzeczy. Dzięki temu, że w moim mieście ludzie mnie znają, nie muszę się aż tak bardzo bać. Poza tym moje miasto jest na tyle małe, że wszędzie mogę dojść na piechotę, a w większym mieście to ciągle trzeba się przesiadać z autobusu do tramwaju, metra czy jeszcze tam czegoś. Każda taka przesiadka zwiększa "szanse" pobicia.

Myślę że Twój lęk bierze sie własnie z tego pobicia, nie sądze żebys sobie sam poradził, twój psycholog tez ci za bardzo nie pomaga, wiesz że masz problem ale nie potrafisz go rozwiązac z wielu powodów, no cóż, poczekamy, zobaczymy jaki będzie rozwój sytuacji

Witam wszystkich,a szczególnie mam podobnie jak ty-okazuje się,że się myliłam i faceci też cierpią na depresję.Pewnie w większości próbują to zbagatelizować,ale na pewno boją się bardziej niż kobiety przyznać do tej słabości. Pisałam 2 dni temu,że u mnie wszystko ok,coraz rzadziej goszczę na necie,więc nie piszę już tak intensywnie,jak kiedyś.A na dodatek przybyło już z 8 stron,nie wyrabiam się z czytaniem :D Się uaktywniliście wyjątkowo!

tak się zaaferowałam naszym rodzynkiem ze hej, ktos tu pisał o propozycji na ciasto ja jutro robię ciasteczka piernikowe z córeczką, a oprócz tego bardzo lubię robic sernik i jabłecznik, nic innego mi nie wychodzi, no moze jeszcze murzynek

witaj bananowy songu, widziałam cię na innym topiku, fajnie że się odezwałaś, nasz rodzynek zdominował nasze rozmowy, martwimy się torchę o slim one bo się już 2 dni nie odzywa

Gość mam podobnie jak ty
Jeśli chodzi o pytanie odnośnie województwa to napisałem, że nie mogę powiedzieć, jeśli zaś o to, kiedy skończyłem studia - to odpowiedziałem. Chyba, że chodzi o przepis na ciasto... Tego niestety nie wiem.

mam podobnie jak ty a lubisz wyszukiwac informacje na necie, w stylu np\"prosze zrobic mi sprawozdanie o sytuacji na rynku sprzedaży narzędzi ogrodowych\"

mała fiki miki, on nie jest niewdzięczny, on jest samotny zagubiony, zastraszony i w depresji, nie chcę żeby ani on ani któras z was pomyslały że go bronię, ale tez go trzeba spróbowac zrozumieć, zauważ że do tej pory był grzeczny i żadnej z nas nie obraził

Gość mam podobnie jak ty
Nigdy tego nie próbowałem. A masz jakieś namiary na to?

namiarów na to nie mam, ale kiedys się tym interesowałam, to jest rodzaj wywiadowni gospodarczej i szukasz na zlecenie stron na dany temat tworząc obraz całości, to młody zawód ma swoją nazwę tyle że nie pamietam jaką, dobrze znac jakis język obcy bo czasem trzeba poszukac na stronach obcojęzycznych, wiem ze istnieja juz agencje które tym się zajmuja na zlecenie, pracujesz w domu, robisz coś co lubisz i byłoby chyba dobrze, co myślisz?