Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek knorra

normalne i dziwne objawy ciązy - jakie miałyście

Polecane posty

Gość kubek knorra

Piszczie kobietki bo nie wiem co mam zrobić, teraz tylko został mi test ciązowy! do zrobienia. moje objawy to bolące sutki, brak okresu od piatku, niedobrze mi jest i mi sie odbija, sennośc, zaraz usne przy biurku.... a wy jakie miałyscie ? ps. palę i mam chęc zeby palic. troszkę nienormalne. dzisiaj robie test!

Gość mysiaaa2384
Witaj. Ja skonczylam 7 dniowa pzrerwe dzis jest 8 dzien (ale nie zaczynam kolejnego opakowania) i nadal mnie boli brzuch, mam lekko powiekszone piersi, wiekszy apetyt i biegam czesciej do ubikacji. Nie wiem czy sa to objawy ciazy ale wczesniej tak nie mialam. Moze jeszcze dzialaja tabletki? Nie mam pojecia. Tak przyszlo mi na mysl ze to moga byc wczesne objawy ciazy gdyz naczytalam sie na forum ze zdarzaja sie ciaze mimi zazywania tabletek.

Gość bziczek
ja na samiutkim początku poza powiekszonymi piersiami (jak na okres) też nic nie odczuwałam. Moze tylko na aerobiku miałam słabiutką kondycję, szybko łapałam zadyszkę co wcześniej mi sie nie zdarzało i ucinałam sobie komarka po pracy. I właściwie nic więcej. Później doszło siusianie (ostatnio jak mała usiadla mi na pęcherz to w ciągu dnia odwiedziłam wc 12 razy). Po 3 miesiącu przestały mnie megakosmicznie boleć piersi, ale nadal mam wrażliwe i nabrzmiałe, od 5 mc leci mi siara. Zdarzają mi sie bole krzyża, ale do zniesienia. I to byłoby na tyle:)

ja też paliłam na początku, gdy tylko podejrzewałam ciążę po kilku dniach jedna strasznie odrzuciło mnie od fajek przez kolejne kilkanaście tygodni był to dla mnie najbardziej z obrzydliwych i odrażających zapachów

ja też palilam na poczatku, nawet przyznam się szczerze że dopóki nie zrobilam testu to nawet kielich za mną chodzil- gdzie ja stronię od wódki- piersi kosmicznie bolaly, i do toalety często ganialam od początku, ale jak zaczęlam ogórki i mandarynki wpierdzielać na potęge to poszlam i kupiłam test, no i jest.... dziewczynka, ma juz 10 miesięcy i zaczyna dreptać- moja wiercipiętka...

mnie potwornie bolały piersi, jak to przed okresem i brzuszek był taki \"wydęty\" a poza tym byłam okropnie drażliwa. Tylko ja dowiedziałam się o ciąży jak byłam w 2 miesiącu, bo wcześniej normalnie dostałam okres tyle, że mniej obfity i krótszy, dopiero 2. mi się spóźniał 2 tyg zanim zaczęłam cokolwiek podejrzewać:)

Gość kubek knorra
jestem w ciązy:) zrobiłam test- poyztywny objawy potwierdziły moje podejrzeania

Gonia1987 mam pytanie odnośnie Twojej sytuacji... moja ostatnia @ przyszła dopiero w 31 dc (ostatnie cykle 26-27), trwała 2 dni i na cała dobę wystarczała jedna podpaska... wiec dość krótko i skąpo... dziś jest niby 7 dc, piersi nadal \"czuję\", pobolewają mnie jajniki i brzuch, cały czas... płaczę:( i KOMPLETNIE NIE MAM APETYTU !!! wmuszam w siebie na siłę śniadanie i koniec... no i nie wiem... jak to było u Ciebie z ta @?? jeśli możesz- proszę napisz:) pzdr ciepło:)

Gość lisseta
a ja miałam wszystkie objawy chorobowe tzn.czerwone gardło,wysypka,gorączka 39 nie podejżewałam ciązy więc udalam się do lekarza i dostalam anntybiotyki.Nie przyniosly poprawy więć zrobilam test bo już nie dostalam okresu i okazało się cze jest ciąża.Moja lekarka stwierdziła ,że czasami sa takie objawy,ale zamiast dmuchac i chuchac bo ciąża ,to ja się najadlam antybiotyków:(Martwię sie teraz czy to czasami nie zaszkodzi mojemu dziecku,ale nigdy bym nie pomyślala ,że mogą być takie wlasnie pierwsze objawy ciąży.

Gość Jaduda
Liseta nie martw sie na zapas-identyczne niemal objawy miala moja kolezanka-tez dostala antybiotyk -potem okazalo sie ze to ciaza-i urodzila zdrowe dziecko.Glowa do gory i ciesz sie ciaza

Gość bziczek
moja dobra znajom zaczęła ciązę od szczepienia przeciwko grypie czy cuś... Mała urodziła się zdrowiutka, z ciązą tez nie było problemów. Knorrek - gratulacje!!!!

Gość kubek knorra
Dzięi serdeczne:) troszke dziwnie się czuję, za około 3 tygodnie pojdę do gina, a na razie rzuciłam fajki- i starma się zdrowo odzywiac pozdrawiam serdecznie:)

Gość JaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaa
czy kiedy dziewczyna bierze tabletki antykoncepcyjne i okaze sie ze jest w ciazy ale nie bedzie o tym wiedziec i dalej bedzie przyjmowac dziecku, cos moze mu sie stac????

Gość upupupupuuuupupuuupuppupuppupu

Hej :) ja troszku nie w waszym temacie-bo nie bralam tabletek;) ale moim jedynym objawem jaki mialam w ciazy (jeszcze nie wiedza o niej) to bylo to ze jadlam \"tonami\" pistacje... a to dlatego ze nie sole, a one sa bardzo slone -a mojemu organizmowi wlasnie tego brakowalo :) pozdrawiam i gratuluje przyszej Mamusi :)powodzonka :)

Gość u mnie
- bóle brzucha identyczne jak przed i w czasie okresu (nadal się utrzymują, 6tc) - mocno bolące piersi i sutki - ogromna senność, ale to już przeszło na szczęście - duże osłabienie, będące czymś więcej niż słabą kondycją (poszłam w prawie płaściutkie górki i myślałam, że umrę, nie wiedziałam, co się ze mną dzieje) - utrata apetytu (nie mdłości, ale na nic nie miałam ochoty, jedzenie przestało sprawić mi przyjemność) - obecnie lekkie mdłości (ale apetyt paradoksalnie wrócił, choć często jak zjem, to już żałuję, że zjadłam), trudności trawienne (wszystko "leży" na żołądku :O ), czasem biegunka, dalej niewielka bolesność piersi i bóle brzucha od czasu do czasu. To chyba wszystko, może komuś pomoże w "diagnozie" :)

Gość monisia mich
ja ostatnia miesiaczke miałam 12 stycznia staram sie z mezem o dziecko ,zrobiłam 2 testy jeden dzis poprzedni jakies 2 tygodnie temu ktore wyszły negatywne mam takie objawy jak bol piersi slinotok i zasinienie w okolicach intymnych z tego co czytałam na roznych forach sa to objawy ciazy pytanie dlaczego test wyszedł negaTYWNY

Gość Herbatagorzka
Hej. Pomożcię w diagnozie: jestem czy nie? Ból podbrzusza jak przed okresem. Czekam na okres od tygodnia dopiero ale cyasem bywa nieregularny. Okropny ból piersi. Sztywne sutki 24 godz na dobę a nigdy przed okresem tak nie miewam i tak juz chyba od ponad tyg. Piersi wielkie i twarde bolą ze dotknąć nie mogę. No i co noc mdłości. Ale to moze z przejedzenia bo jem jakbym niala tasiemca

Gość Moniczky
Hej dziewczyny! Od 11 dni spoznia mi sie miesiaczka (w ubieglym miesiacu spozniala sie tylko tydzien i trwala 4 dni, nie byla obfita). Nie jestem raczej rannym ptaszkiem, a 4 dzien z rzedu wstaje okolo 8:30, gdzie normalnie wstawalam po 11. Nie zabezpieczamy sie bo staramy sie o dzidzie. Jedyny objaw jaki zarejestrowalam kilka dni temu to pobolewajacy brzuch jak przed okresem, ale nie tak mocno plus bolace jajniki przy stosunku. Dodatkowo, wczoraj zauwazylam ze moje sutki sa twarde i troche zaczynaja pobolewac. Czy jest mozliwe, ze jestem w ciazy majac te 'objawy'? Przyznam jeszcze, ze co chwile chce mi sie jesc, nic nie robie tylko mysle kiedy i co bedzie na obiad :P

Gość Kasia 85
Hej Kobietki! U mnie teraz 13 tydzień, staraliśmy się 7 miesięcy. Objawów miałam mnóstwo: - ból wszystkich zębów kilka dni przed okresem, trwający tydzień, byłam u dentysty, wszystko ok, ale sam zasugerował, że jeśli jestem w ciąży, to mogę mieć bardziej wrażliwe zęby - zawsze przed okresem miałam wzrost libido, a tym razem zerowe - mdłości i bóle głowy dwa dni przed przewidywanym okresem - ból brzucha jak na okres - dzień przed przewidywanym okresem beżowy śluz - ból piersi nasilajacy się - wyczulony węch ( dzień przed okresem), wszystko śmierdziało :) - nadmierna senność i zawroty głowy - chwiejnosc nastroju, mój narzeczony był na skraju wytrzymałości :) A później 2 kreseczki, nasilone mdłości i wymioty, mam do dzisiaj :) Czekamy na naszą Kalinkę :) Powodzenia!