Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaaa

sex w czasie ciązy

Polecane posty

Gość mamuskaaa

kochacie sie w czasie ciazy? to nie zagraza dziecku?

ja pitolę, kilka nowych topików na dzien dotyczy seksu podczas ciąży... nie znudziło się wam jeszcze???

Do mamuśki Nie zagraża o ile Twoja ciąża przebiega prawidłowo. tzn. jeżeli z lożyskiem jest ok i jeżeli lekarz nie zaleci Ci abstynencji. mi w ciąży ochota na sex raczej przeszła...choć u większości kobiet jest odwrotnie.

Gość mamuskaaa
mi równiez przeszła, bo jakos kiepsko sie narazie czuje. dziekuje za wypowiedz, chciałam sie upewnic na wszelki wypadek gdybym sie lepiej poczuła i miała na to ochote

Gość ja sie kocham
nawet wczoraj sie kochalam spokojnie , ja na nim to dopiero 2gi miesiac ale czytalam ze w 1wszym trymestrze spokojnie mozna szalec.. pozniej jak juz rosnie brzuch i wogole no to wiadomo troszke spokojniej.. np na boku , na lyzeczki.. pozatym... jest przeciez tyle sposobow zabaw.. miedzy piersi.. do buzi.. najlepsze jest to ze mimo mdlosci wlasnie teraz mam najbardziej ochote na milosne igraszki.. mam duyzo bardziej wrazliwe piersi... i choc wczoraj mialam mega orgazm to.... mmmm chyba mu urzodza dzis niespodzianke..... :)

Gość bziczek
ja czuje sie jak słonik.. Nie lubię siebie w ciąży chyba dlatego chce mi sie mniej...