Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkk

Jakich facetów nie lubią kobiety?

Polecane posty

meskosc wyraza sie nawet w tym jak trzyma długopis:) a moj robi to super;) Jakie ma ruchy rąk, palców..;)

Gość żeby jeszcze polki wiedziały
męski - to znaczy budzący szacunek

Kobiety nie lubią facetów kulturalnych i wrażliwych. Nie rozpatrują ich w kategoriach partnerów co najwyzej kumpli, lubią takich co jeżdzą szybko samochodem,lubią wypić, pobić kogoś,na jednej z dyskotek oberwałem przez dziewczynę.

Męski czyli mądry, inteligentny silny:) męskosc wyraza się w tym jak wyglada jego twarz jak mysli, jak cos tam pisze:) w spojrzeniu oczu, wnikliwosci.. w słowach ktore mowi, jak mysli itp:)

zastanawiam się gdzie mieszkacie i ile macie lat. Pierdzący non-stop, kozojady, pięty, brudne pazury... Chamstwo chamstwem pustotę pogania, bijące się dziewczyny... Gdzie to jest?

Andrzej z Biłgoraja. :) Och Andrzejku moim zdaniem to typowy stereotyp. Nielubimy kulturalnych.??? W Twojej wypowiedzi jest trochę racji, że często kobiety wybierają tych \"złych\", jednak pod wpływem upływającego czasau każda kobieta która pragnie stworzyć ognisko domowe i poczuć stabilizację wybierze na partnera życiowego tego który będzie ją szanował i kultutalnie się wobec niej i innych zachowywał. Jedyny minus, że aby dojść do tego wniosku niektóre kobiety potrzebują czasu...

Męski facet musi też pobudzać zmysły i dawać poczucie bezpieczeństwa... Andrzej, kobiety lubią kulturalnych i wrażliwych facetów, ale nie takich, co przez najmniejszą wpadkę siedzą zaraz z chusteczką do nosa...

wrażliwych nie miękkich!!!!

wrażliwy facet powinien być delkatny i cierpliwy, wyrażać swoje uczucia, ale facet nie będzie facetem, jeśli nie będzie umiał obronić swojej kobiety:) Z drugiej strony, wymagając tyle od mężczyzn, powinnyśmy też sprostać ich wymogom:D

żeby jeszcze polki wiedziały :) Oj czytaj temat uwaznie;) Pytanie było jakich nie lubimy. Więc odpowiedziałam : takich i takich.....Nie oznacza to, że takimi się otaczam, jednak pracuję w firmie w której pracuję około 110 chłopa i widzę jak przychodzą do biura w jakim są stanie, zresztą wystarczy obserwować, że niestety nie każdy w dzisiejszych czasach dba o higienę. A znasz się trochę na żartach?:) Pozdrawiam:)

Dlaczego wrażliwy dla was to od razyu jakis cienias?? Jestem wysportowany,do niedawna zupłęnie zdrowy Te 2 rzeczy się nie wykluczają, po prostu zamiast uchlać się do nieprzytomności wolę popatrzeć w niebo przez lornetkę albo pogadać ze znajomą o psychologii.

\"każda kobieta która pragnie stworzyć ognisko domowe i poczuć stabilizację wybierze na partnera życiowego tego który będzie ją szanował i kultutalnie się wobec niej\" justine1982 ---> zgłaszam stanowczy sprzeciw :p Znam mnóstwo przykładów, gdzie tak się NIE stało. Nagminnym jest tłumaczenie \"ja go zmienię\" albo \"po ślubie na pewno się zmieni\". Twoje uogólnienie jest nie na miejscu :)

odnosze wrazenie ze ty Andzej tez nie szukasz pierwszej lepszej tylko masz swoje wymagania swoje kryteria i masz swoj cel i go realizujesz i nie rzucasz si ena pierwsza lepsza z dyskoteki

wielbiciel 70B :) Znowu masz rację:), uogólnienie w tym wypadku jest dużym nadużyciem.:) Powiem tak, miałam na myśli siebie:) oraz napewno wiele innych kobiet:) Chociaz myślę, że te które chcą zmieniąc, modyfikować....po jakimś czasie żałują..

Dziewczyny wedlug mnie jest tak : dziewczyny wpierw sie zakochuja dzialaja pod wplywem impulsu a dopiero potem jak juz troche ochlona to zastanawiaja sie w kim sie zakochaly i co maja potem zrobic :D

Być może Franku.;) Ja jednak należę już do wyedukowanych kobiet i wiem czego chcę i czego potrzebuję i już mnie chamski, wulgarny \"macho\" nie jest w stanie zauroczyć:) A kiedyś jak byłam młodaaa.........:)

franek z budowy -> a nie słyszałeś nigdy, że miłość jest ślepa?:P Lepiej jest się w kimś zakochać, niż wybierać z wyrachowaniem...

Andrzej, nie przesadzaj, nie każdy ma w sobie tyle agresji...sam mówiłeś, że jesteś wrażliwy. Wyobrażasz sobie, chociażby dźgnąć kogoś?