Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkk

Jakich facetów nie lubią kobiety?

Polecane posty

Zależy od dziewczyny. Niektóre nie lubią typów maczo, a jednym właśnie tacy się podobają. Ja np. nie lubię właśnie maczo, cwaniaków, maminsynków... Ale tak jak mówię : co kto woli.

Gość keytomy heart
ja nie lubie cwaniakow, pewnych siebie a pustych ale nie lubie tez facetow niepewnych siebie, niezdecydowanych takich memejow..to takie niemeskie

Ja nie lubię maczo i zniewieściałych. Pewny siebie, ironiczny mężczyzna to mój typ, bo z takim mozna się podroczyć(kocham gry słowne):)

Gość Gulcia Pulcia Awanturcia
Ja nie lubię kolesi z przerostem ego, szowinistycznych świń oraz maminsynków. Nie zwracam uwagi na macho właśnie, na chamowatych, na prostaków. Co innego prosty facet a co innego prostak. Nie lubię narcyzowatych kolesi oraz "myślących rozporkiem". Jeżeli chodzi o typ urody to niezbyt mi się podobają kolesie kędzierzawi, z owłosioną klatą oraz nie pociągają mnie grubi.

Gość haczyyy
bez inicjatywy! nudni sa!!!!!

Andrzej, mówisz to na własnym przykładzie czy na podstawie czystych obserwacji?:P

Gość żeby jeszcze polki wiedziały
co to macho :O mylą mieszankę prostaka i dypcyngiela z macho. Ten pierwszy musi robic szum, gdy wchodzi, by go zauwazyc. Przy macho - szum cichnie, bo bdzi respekt sama swoja obecnoscia i nie musi nikomu niczego udowadniac.

Powtarzam: śmierdziele, degeneraci, kozojady, mieszający paluchem w pępku, niscy, infantylni, zarozumiali, pijacy, pierdzący non-stop, posiadający brud za pazurami, z łupieżem wielkości kromki chela wiejskiego, mający pięty jak huba, wkładający w dziurę w zębie gume balonową, ......duzo by pisać...

Don Corleone byl macho, a jego zastrzelony syn (którego polki nazwałyby macho) był zwykłym narwańcem zaliczającym dupy

a ja takich uwielbiam:) nudni sa ci co ciagle fura, komoradiscka

Gość Solitary Man
Czytajcie fagasy i starajcie się bo nie zamoczycie

Nie cierpię zgrywusów o typie macho:),a tak w ogóle to nie ważne co na głowie tylko co w jej środku.

leśne mruczenie :) Podchwytliwe pytanie;) No jest różnica ....Jesli mężczyzna w sposób powrzechnie uznany za normalny puszcza bąka a nie jak sadzi co chwila i jeszcze wachluje aby smród się rozchodził po kątach:) PS. Humor to podstawa:)

czyli nie lubisz narwancow, bo macho nie robi awantur, nie denerwuje sie, ma swoje sprwy i nie miesza w nie kobiety, jednak zapewnia jej wszystko czego potrzebuje, jest szarmancki, wychowany, to facet z klasa, ktory budzi respekt. To jet macho.

wielbiciel 70B :) Pytanie było jakich facetów nie lubimy, więc staram się takich unikać:):) Jakby było jakich lubimy dopiero bym stworzyła litanię;)

Mnie niedawno ekstreamlnie zdziwilo jak jedna dziewczyna bardzo atrakcyjna (wedlug mojej subiektywnej oceny) powiedziala mi ze jej podobaja sie brzydcy faceci. Ona nie lubi takich przystojnych tylko brzydkich bo jej ci wlasnie wydaja sie bardziej mescy.

Andrzej, a ja mam wrażenie, że dziewczyny rzadko wiedzą czego chcą, dopóki tego nie znajdą...takie olśnienie:D

Franku:) Wiesz bardziej wydaje mi się iż ma to związek z męskością... Często facet \"brzydki\" jest uznawany za bardziej męskiego od tego który ma niebieskie oczęta i blond loczki na głowce. Owszem nie musi być piękny..ważne by był męski:)