Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkk

Jakich facetów nie lubią kobiety?

Polecane posty

Gość ottobbbb
z wygladu - umiesnionych strongmanow tragedediaaa pedalkow bardziej zadbanych od dziewczyn z charakteru - zagorzalych szowinistow natretow

Gość sugga
nie lubią facetów zbyt powaznych.

Gość
chamskich; wyjatkowo skąpych; leniwych; nie szanujacych kobiet

Gość Freeroz
Ja nie lubie facetów, którzy nie szanują kobiet, podrywaczy. Kobiety lubią mężczyzn wiarygodnych i wrażliwych dla nich

Gość nieoNN
Nie cierpię typów zniewieściałych,facet to ma byc facet a nie ciepłe kluchy.Rycerski tj.dbać o damę swojego serca,szanować ją i być szlachetnym człowiekiem ale jak trzeba musi umieć dać w ryj. W obronie innych ,nigdy nie użuwać siły dla dla samej siły. Ifajnie jak np.gra w zespole rockowym albo ma jakieś inne męskie pasje,swój męski świat.Iżeby pozwolił mi mieć swój.

Gość gość
wszystkie kobiety sa p******e i nie ma o czym mówić

Gość gość
roboli z budowy co cuchną piwskiem, nie mają zębów, nie znają polskiego i pierdzą.

Gość gość
Chyba wszystko zostalo napisane .:)

Gość rfdged
z wyglądu - otyłych - z zepsutymi zębami - niskich z charakteru - cwaniaczków - macho/ figo fago z innych - mówiących po śląsku - z głosem jak ciotka niewydymka

Gość rfdged
no oczywiście chyba nie muszę dodawać że: - damskich bokserów - alkoholików - narkomanów - nierobów - kryminalistów..... bo to chyba oczywista oczywistość

Gość gość345
Nie typu luzer swag i skate lepsze kibole dresy bokserzy ale nie suchoklatesy

Gość gośćgfdfgg
Z mojego doswiadczenia a mam 32 lata juz wiem ze nalezy uciekac jak facet mowi ze od 8 lat nie byl w zwiazku!!!!! To znaczy ze cos z kolesiem jest nie tak... Albo nie wie jak sie zabrac do tematu ( sorry ja mu tez nie powien) albo to znaczy ze kazda uciejala bo sie do zwiazku nie nadaje. Serio juz lepiej jak facet jest rozwodnikiem.

Gość Dzolin
Sam fakt posiadania penisa , jeszcze nikogo mezczyzna nie uczynil , macie go bowiem od urodzenia

Gość gość
jest bardzo mało takich, którzy mi się podobają w całości. oto czego nie lubię: - uzależnień -niby "męskości" która polega np na byciu głośnym, przeklinaniu, piciu piwka, oglądaniu meczy, jedzeniu steków, naśmiewania się z gejów i tendencji do nieszanowania kobiet; - agresywnych i przemocowych zachowań; -przekonania że jestem naj; -nieszanowania w ogóle jakiegoś rodzaju ludzi np niskich rangą; - lewych rąk w kuchni; - szowinistycznego oddźwięku w wypowiedziach; - uprawiania krasomóstwa w towarzystwie - dupowatości wołowej, niezdecydowania, częstego zmieniania zdania; -nieczytania książek; -nałogu w siedzeniu z nosem w telefonie; -przesady w strojeniu się -i braku umiejętności podchodzenia z dystansem do niektórych spraw; -braku poczucia humoru. - i różne inne.

Gość gość
Nieudaczników życiowych,którzy skąpią na wszystko,śmierdzą przed telewizorem i piwo piją

Gość gość
Agresywnych chamow

Gość gość
Nieuczciwych tchorzy